Strengari de Martie - Aprilie 2012 -37 Hai Bia_Mi!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Sunt aici nu ma dati disparuta... Dara , Monna Nu nasc fara majorete... am lasat indicatii surorii sa fiti anuntate cand nasc... iar eu o sa va anunt cand plec la spital... indiferent de ora.
Hai Bia!!!

Monna imi pare rau ca s-a intors bb dar e timp sa se razgandeasca... abia astept sa ne spui care pozitie a determinat intoarcerea...
Dana nasol ca ai pierdut timpul si n-ai aflat nik util... da baga 2-3 intrebari de pe lista ca sa te lamurim... si sa-ti treaca nervii

Si acum sa va zic de ce n-am dat semne azi... pai m-am trezit cu o jena la masea... si crezand ca a ramas ceva prins am tot insistat cu scobitoarea... ata... periuta... pana am obtinut o durere nasoala... care acu tre sa astept sa treaca...Cand mi-am dat eu seama ca mai mult rau am facut am incercat sa-mi gasesc alta ocupatie.... si m-am tinut ocupata cam toata ziua... iar acu resimt oboseala...
Ma bag la un film...si sper sa adorm cat mai repede...desi cu durere de masea si oboseala nush cand o sa adorm...

Mami fericita de strumfita si 38+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Multzu, Dana, am gasit-o aici alaturi de celalte: http://www.nastecumsimti.org/servicii-2/consiliere-in-alaptare/
jos pe pagina. Acu' om vedea, vorba ta, macar sper sa vina cineva din lista asta sau de la http://www.nastecumsimti.org/about/echipa/ daca nu vin Raluca Petre sau Adina Paun.

Eu n-am problema cu bancurile :) nu simt ca tre' sa fie totul serios :)

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Strumfy, asa am patit si eu azi-noapte, inflamat gingia, ata, durere si pana la urma a trecut cu spalat pe dinti si apa de gura Eludril, clatit acolo, adica s-a mai dus durerea.

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Strumfy pai de pe site-ul ala n-am cum s-o fac decat pe prima (aia cu fundul in sus de pe pat ). N-am scari ca as face-o si pe aia, dar as putea sa merg pe scarile din scara blocului . Si mai am o pozitie in care stau intinsa pe podea dar cu picioarele si fundul ridicate mai in sus, ceva in genul ca aia cu tabla aia, dar unghiul nu e atat de mare. Imi pare rau de durerea de masea, sper sa poti adormi repede

Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei

AMR: 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

monna, te rog sa te abtii legat de mers cu fundul in sus pe scarile blocului. imi imaginez cum ar fi sa asist la asa ceva pe nepusa masa. as zice k ai luat-o pe aratura.

AMR < 3 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happylica

monna, te rog sa te abtii legat de mers cu fundul in sus pe scarile blocului. imi imaginez cum ar fi sa asist la asa ceva pe nepusa masa. as zice k ai luat-o pe aratura.

AMR < 3 saptamani

varsta bebelusei Alexia

pai tu care stii despre ce e vb si de ce as face asta spui asa ceva, d-apoi un vecin sa ma vada asa...cred ca ii cheama pe aia sa ma inchida la balamuc
oricum nu e de mers, doar stai asa cocotata cu fundul in sus

Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei

AMR: 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Uufff, nasol cu durerile de dinti/masele, imi pare rau!
Legat de intrebari, unele s-au discutat si aici, si vroiam si parerea lor.. Ca exemplu:
1) facem baie si inainte sa cada buricul sau nu?
2) cum e cel mai bine sa ingrijim buricul? cu fasa si alcool? si atat? si cum prindem fasa? trebuie o centura, ceva?
3) dam sau nu cu pudra?
4) pan' la urma, cum e cu putza? decalotam sau nu?
5) citisem ca bebele se imbraca fix ca noi + un start cand iese afara.. cum e? si caciulita? sa poarte non stop?
6) cand iese din spital, in masina pana in Buc cum tre' sa fie aerul? bagam climatizare sau nu? am auzit ca tre' sa-i pun o batista pe fata ca e prea tare aerul.. true or false?
7) Cat de repede il scot afara? o sapt? 2? 3? e valabila chestia aia cu azi 5 min, maine 10.. etc?
8) vara cat de gros il imbrac? la 40 de grade ii pun body?
9) pozitii somn - i) cat de des ii intorc capul? ii) poa' sa doarma pe burta nesupravegheat da sau nu? iii) doarme si fix pe crestet sau numai in parti?
10) ce sunt colicii pan' la urma ca nu-s lamurita? cum trec?

.. regreti, Strumfy, ca ai intrebat?

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Salut fetele,
Hai bia mi!!!
Dana mi ai provocat niste dureri crunte cu bancul ala
Azi m am dat jos din pat dar doare fara burtiera ca eu mi am cumparat una prea mica asa ca atentie ce va luati ca imediat dupa ceza mai ramane o vreme burtica cam de 5 sau 6 luni, maine are sotul sarcina sa gaseasca alta
Sunt obosita ca azi noapte n am reusit sa dorm sper sa recuperez azi
Nu ma chinui sa mulg cele cateva picaturi de colostru astept laptele sa nu am sanii deja rani pe cand vine marea incercare. Bianca suge putin colostru de 3 ori pe zi dar oboseste si adoarme in 2 min sau se enerveaza ca nu e destul si urla si dupa doar 2 zile imi resimt sanii asa ca am decis sa i mai menajez pana am cu ce insista ca vad ca nici garmastanu nu e super vedeta. Nu e ideal dar asa am ales avand in vedere cum ma simt.
Ati mai avut intrebari dar le am uitat

Mamica fericita de bianca maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

dana, la unele zic si io parerea mea. poate ne corecteaza mamicile cu experienta. ma lasi?

1. eu nu intentionez sa ii fac baie pana nu cade buricul
2. decat curat cu alcool. nu pansez
3. nu voi folosi pudra
4. nu stiu :)
5. imbrac bebelusa ca pe mine. caciula nu o sa ii pun in casa decat dupa baie 20-30min.
6. nu stiu. cum tb sa fie aerul?
7. eu am in plan sa o scot repede afara. dar o sa o obisnuiesc intai in casa cu geamul deschis. cred ca in max o sapt iesim
8. cred ca doar in body si fustita ceva o imbrac vara.

la restul.. nush ce sa zic

ronina, ma bucur ca ne-ai scris.

AMR < 3 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Ronina
Hai ca greul a trecut!

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput