Strengari de Martie - Aprilie 2012 -37 Hai Bia_Mi!
Raspunsuri - Pagina 5
dana_cp spune:
De la nasu' mare pt Happy:
"Sotia mea insista intotdeauna sa o insotesc la shopping. Din pacate, ei ii place sa cotrobaie articol cu articol, pe cind eu ma plictisesc repede.
Atunci ii spun ca ma duc un minut la raionul de electronice (total inutil in opinia ei) si, eventual, ne intilnim la casa sau in parcare. “
Insa ieri am primit acasa urmatoarea scrisoare de la pos-ul unei retele de Hipermarket de renume( lant international):
"Draga doamna Ionescu,
In ultimele sase luni sotul dvs. a produs pertubari grave in activitatea magazinului nostru. Nu mai putem tolera comportamentul sau si ne vedem nevoiti sa interzicem accesul amindurora in magazinele Carrefour.
Nemultumirile noastre impotriva sotului dvs., dl. Ionescu, sunt enumerate mai jos si sunt sustinute de inregistrarile de pe camerele noastre video:
15 februarie:
A luat de pe raft 24 de cutii de prezervative si le-a pus aleatoriu in cosurile de cumparaturi ale altor clienti, profitind de neatentia acestora.
23 februarie
A pus sa sune toate ceasurile desteptatoare din raionul 'Articole pentru casa' la intervale de cinci minute.
6 martie
A facut pe podea o dira de sos de tomate pina in fata usii de la toaleta femeilor.
11 martie
I-a spus unei casiere, pe un ton oficial: 'Cod galben in raionul legume. Du-te imediat acolo'. Asta a determinat-o pe angajata noastra sa-si paraseasca postul desemnat si, prin urmare, sa primeasca o mustrare scrisa din parte supervizorului sau, ceea ce a condus la o greva organizata de sindicat ce a costat managamentul companiei timp si bani.
25 martie
A blocat o ora biroul de rate, solicitind deschiderea unui contract pentru o punga de M&M.
2 aprilie
A mutat semnul 'Atentie! Podea uda!' intr-o zona mochetata.
12 aprilie
A montat un cort in raionul 'Camping' si a invitat copiii celorlalti cumparatori sa-si aduca perne si paturi de la raionul 'Asternuturi' ca sa petreaca weekendul impreuna, oferta la care au raspuns pozitiv 22 de copii.
26 aprilie
Cind un angajat l-a intrebat daca poate sa il ajute a inceput sa plinga si sa tipe 'Oare de ce nu pot oamenii sa ma lase pur si simplu in pace?', determinind mai multi cumparatori sa sune imediat la 112 si sosirea a trei ambulante.
2 iunie
A privit direct in obiectivul unei camere de luat vederi si a folosit-o drept oglinda in timp ce-si scobea nasul.
16 iunie
in timp ce cerceta o pusca de vinatoare in raionul 'Arme' l-a intrebat pe vinzator unde poate gasi antidepresive.
24 iunie
S-a deplasat prin magazin furisindu-se pe dupa rafturi, in timp ce fredona suficient de tare incit sa fie auzit tema din 'Mission Impossible'.
30 iunie
S-a ascuns printre hainele de pe un stander si, cind alti cumparatori apareau sa vada marfa, le striga 'BAU!'
6 august
A desfacut toate cutiile de carioca si creioane colorate din raionul de papetarie, probind toate culorile albastre si rupindu-le virfurile, sub pretextul ca nici una nu are nuanta perioadei albastre traversata de d-lui.
19 august
Cind s-a facut un anunt la statia de amplificare a magazinului, s-a chircit pe podea in pozitie fetala urlind 'O, nu! Aud din nou acele voci!'
si, pe 20 august, ultimul comportament inacceptabil, care ne-a determinat sa va interzicem accesul in Carrefour prin aceasta scrisoare: a intrat intr-o cabina de proba si, dupa un timp, a strigat foarte tare 'Hei! Nu este hirtie igienica in cabina asta!', provocind lesinul angajatei noastre de pe raion."
cu Gaza, DPN 30 Martie
sovietica spune:
Hai Bia!
Doamne ajuta sa iesiti amandoua sanatoase si voioase de acolo!
Dana, imi pare tare rau ca nu ti-au implinit asteptarile la curs. mai ales ca ne-am fi tras si noi turta daca aflai ceva nou :)
Lasa honi, ca le descoperim impreuna. ii dovedim noi pe prunci cumva...
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
monna3 spune:
Dana super tare... pai daca se plictisea omu'... si-a gasit de fiecare data ocupatie
Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani
dana_cp spune:
Sovi, tu esti Master, ai deja 2 puradei acasa deci cam ce s-ar putea intampla sa te ia prin surprindere?! dar eu, pacatele mele? sa vezi ce-l stric pe Gaza la primul schimbat de pampers
Oricum, din pacate pt tine, Tala si celelalte mamici, la voi o sa vin sa va stresez cu intrebari asa ca eu sunt acoperita
PS - Dedicatia speciala era si pt Monna, numai ca m-a luat refreshul pe nepregatite, ca de obicei :)
cu Gaza, DPN 30 Martie
dara76 spune:
Merci, Dana, am priceput.
Doctora zicea ca totusi ele s-ar organiza in functie de unde stai, adica poti suna la una si sa vina alta tipa, care-i mai aproape sau mai libera. Prietena mea nu a vrut sa ii vina neaparat Andreea Andrei, ea fusese la Claudia Bieder-Heim inainte de nastere, consultatii private gen si urma sa vina Claudia acasa dupa nastere. Cand a sunat-o, i-a zis ca e departe Dr. Taberii si pana la urma dupa multe insistente sa gaseasca pe cineva a aparut Andreea Andrei, a fost singura care a vrut sa vina in Dr. Taberii. Si au rezolvat problema, pana atunci se mulgea si ii dadea bebicai cu bibe lapte muls, ca bebica facea urat la san.
De Adina Paun de care mi-a zis doctora mea, ce stii? Desi m-a avertizat ca pot s-o sun din partea ei, insa ca s-ar putea sa vina altcineva, in functie de unde stau.
32+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
monna3 spune:
Las' Dano ca m-am prins ca n-ai mai apucat sa dai refresh
dana_cp spune:
Dara, despre Adina chiar nu stiu nimic. Dar nici nu mi se pare ok sa-ti trimita pe cineva aleatoriu. Bine, clar Claudia e vedeta si poate sta mai prost cu timpul insa eu as insista sa vina cineva de care am auzit macar, ca asa sunt multe fete care fac "practica" pe acolo si oricat de mult le-as sustine, parca n-as vrea sa faca practica pe mine..
Ma bucur ca v-a placut momentul vesel. Mai vine unul, bonus:
The European Commission has just announced an agreement whereby English will be the official language of the European Union rather than German, which was the other possibility.
As part of the negotiations, the British Government conceded that English spelling had some room for improvement and has accepted a 5- year phase-in plan that would become known as "Euro-English".
In the first year, "s" will replace the soft "c".. Sertainly, this will make the sivil servants jump with joy. The hard "c" will be dropped in favour of "k". This should klear up konfusion, and keyboards kan have one less letter.
There will be growing publikenthusiasm in the sekond year when the troublesome "ph" will be replaced with "f".. This will make words like fotograf 20% shorter.
In the 3rd year, publik akseptanse of the new spelling kan be expekted to reach the stage where more komplikated changes are possible.
Governments will enkourage the removal of double letters which have always ben a deterent to akurate speling.
Also, al wil agre that the horibl mes of the silent "e" in the languag is disgrasful and it should go away.
By the 4th yer people wil be reseptiv to steps such as replasing "th" with "z" and "w" with "v".
During ze fifz yer, ze unesesary "o" kan be dropd from vords kontaining "ou" and after ziz fifz yer, ve vil hav a reil sensi bl riten styl.
Zer vil be no mor trubl or difikultis and evrivun vil find it ezi TU understand ech oza. Ze drem of a united urop vil finali kum tru.
Und efter ze fifz yer, ve vil al be speking German like zey vunted in ze forst plas.
Si gata, ma opresc cu prostiile, ca ne ocupam de lucruri serioase aici :)
cu Gaza, DPN 30 Martie
happylica spune:
dana, m-am distrat teribil
dar cel mai tare ma distreaza cand spui ca o sa-l strici pe Gaza. mor de ras
AMR < 3 saptamani
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
Dana tare si asta. Si chiar asa... cum sa-l strici ma pe Gaza?