Strengari de Martie - Aprilie 2012 -37 Hai Bia_Mi!
Raspunsuri - Pagina 4
irinaelena spune:
In primul rand:
HAI BIAAAAA
Te asteptam cu vesti bune!!!
Si acum sa citesc ce ati mai scris
Irina, 32+ cu Maria
dana_cp spune:
Vine inca o stregaritaaaaa!!!
Hai Biaa!!!![/
Meg, ai grija ce faci! Nu te forta prea tare si mai intra macar o data pe zi sa ne dai binete, ca altfel o sa stau cu ochii pe telefon ca pe butelie, acum ca stiu ca m-ai onorat..
Happy Aici sunt. Am tot umblat azi si cam fara spor. Am fost si la ultimul curs lamaze (cel de nou nascut) insa m-am dus la o alta grupa pt ca la grupa mea am chiulit acu' 2 sapt pe motiv de zapada.. Sunt extrem, extrem de dezamagita... am pierdut timpul 2 ore si nu am invatat absolut nimic, imi vina sa plang de ciuda. Daca de nastere, intereventii etc ma documentasem si inainte de curs si nu reprezenta cea mai importanta parte pt mine, asta cu bebelusul era vitala, practic pt asta am decis sa fac cursul asta.. Ufff... Uite o super bila neagra pt Naste cum simti, ca tot le ridicam pe fete in slavi pana acum
gagicile!
cu Gaza, DPN 30 Martie
irinaelena spune:
Meg, take it easy nu te forta prea tare.
Intra macar sa zici "prezent", sa stim ca nu te-a apucat nasterea
Irina, 32+ cu Maria
dara76 spune:
Dana, dar ce s-a intamplat, ce v-au zis? Mie dr. mi-a recomandat-o pe Adina Paun de la ei pt. alaptare si la fel, Andreea Andrei de la ei a rezolvat-o pe o prietena de-a mea cu alaptare in ziua 10-11, sa nu ma risc cu consultanti de la ei?
32+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
titi143 spune:
HAI BIA !!!
Sa fie totul bine si bebe sa fie sanatoasa.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 30+ Robert Aaron
AMR 10 SAPTAMANI
dana_cp spune:
Dara, chiar mi-era dor de tine .. ciudat ca doar te-am citit in fiecare zi
Eu ca si consilier in alaptare ti-as recomanda-o pe Raluca Petre. Mie imi place ca stil si stiu direct de la o tipa ca a salvat-o efectiv de la operatie, atat de grav era.. insa Raluca a stiut ce sa-i faca. Nu inseamna sa nu mergi la Andreea, eu doar ti-am zis de ce stiu eu.
Azi am facut cu Irina Popescu. Si am discutat numai despre travaliu ceea ce m-a umplut de spume pt ca sunt chestii pe care le faci in primele sedinte, nu in a 6a. Poate nu a fost vina ei, ci a participantilor care in ultima sedinta tot mai discutau 'dar ce faci daca se urca moasa sa impinga copilul'.. com'on, daca ai ajuns in sedinta 6 si intrebi asta inseamna ca esti idiot, prietene.
Despre nou nascuti, nimic. Absolut nimic.
In fine, in mod obisnuit cursul dureaza 2 ore si dupa o ora jumate de discutii de travaliu m-am carat ca muream de nervi. Poate si-au petrecut restul de juma' de ora vorbind de nou nascuti... cine stie?! Insa ma indoiesc pt ca numai lista mea de intrebari ar fi luat juma' de ora.. Nu mai zic nimic, stiu ca si eu sunt mai razboinica de la o vreme si m-as luat de gat cu toti, poate am exagerat ca vroiam sa se respecte materialul cursului si orarul. Pt ca toti ceilalti se hahaiau de numa' numa'.. Lor le-o fi fost ok.
Scuze daca am agitat pe cineva cu agitatia mea. Daca e asa, imi spuneti si ma revansez cu un banc!
cu Gaza, DPN 30 Martie
happylica spune:
dana, bine ca esti ok. pe mine nu m-ai agitat.. dar baga bancul. ne mai destindem.
AMR < 3 saptamani
varsta bebelusei Alexia
titi143 spune:
Nu am intrat pana acum sa va spun, dar am fost la doctor. Totul e bine, Robert e deja cu capul in jos. Singura mea problema este ca de 3 zile am contractii dureroase, si de 2 zile iau cate 2 no spa pe zi si tot nu imi trec. Dar nu ma stresez prea tare atata timp cat sunt rare. Sper totusi sa stea la caldurica pana macar pe la 36 de saptamani.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 30+ Robert Aaron
AMR 10 SAPTAMANI
happylica spune:
ramona, ce zice medicul de contractii? e prea devreme pt astea dureroase..
sta bebe pana la 39-40 sapt. nu 36 cum vrei tu
AMR < 3 saptamani
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
Ramo felicitari pt vestile bune! Stai cumintica in patut sa nu se inteteasca contractiile
Happy asa zic si eu... daca tot ai zis de banc, Dana, poti sa-l si pui... sa ne mai destindem putin
Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani