Strengari de Martie - Aprilie 2012 -37 Hai Bia_Mi!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Monna eu cred ca ar trebui sa fie mai mult galben decat alb si ar avea aspectul descris de tine mai degraba daca ai avea colul moale deja. Tie iti verifica moasa colul sa ti spuna daca e lung, scurt, tare sau moale? Tin pumnii sa mai stea bebe cumintel la caldurica si sa se intoarca

Mamica fericita de bianca maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Ronina ma bucur ca numai 2 zile aveti de stat in plus, inseamna ca piticuta evolueaza cum trebuie. Mult succes cu alaptatul , hai ca vine si lapticul cat de repede si o sa fie bine. Pupici la cele 2 frumoase

Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei

AMR: 4 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ronina

Monna eu cred ca ar trebui sa fie mai mult galben decat alb si ar avea aspectul descris de tine mai degraba daca ai avea colul moale deja. Tie iti verifica moasa colul sa ti spuna daca e lung, scurt, tare sau moale? Tin pumnii sa mai stea bebe cumintel la caldurica si sa se intoarca

cand am fost joi mi l-a verificat si era deja la jumatate si dilatatie 1. Nu stiu daca e moale sau tare, atat mi-a spus ca s-a mai scurtat si ca e de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Monna n as vrea sa te sperii dar bagajul l ai facut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ronina

Monna n as vrea sa te sperii dar bagajul l ai facut?

inca nu, azi il fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Monna, parca stiam ca la dop fara sange pot sa treaca si 2 saptamani. Oricum poti sa stai in pat si sa dirijezi sotul sa faca bagajul, nu cred ca ai de luat asa multe acolo.

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Ronina, de fiecare data cand scrii, ma bucur mult. Tu ne (imi) dai speranta :) Daca dupa 2 zile incepe sa fie rezonabil cat de cat, tot e ceva. E bine sa-ti arate cineva cu suptul, bravo. Si e normal ca laptele sa vina in zi 4-5.

Eu de vreo 2 zile am facut o burta enorm de grea, zici c-a pus brusc 2 kg de lichid sau ceva, apasa rau pe zona pubiana, sper sa fie ok. Ma doare si mai tare zona pubiana cand ma ridic in picioare.

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Dara am mai citit si eu pe net ca mai pot dura si 2 saptamani, sper sa fie asa . Sper ca macar sa se intoarca piticul pana ma apuca nascutul...

Mergi la inceput

Dara cand mai mergi la control? Tin pumnii sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Dara, multumesc! Vreau sa mai fac o tura de cumparaturi de pe amazon, dupa nastere si cred ca o sa comand si salteluta asta. Banuiesc ca nu va fi prea tarziu. Incape in ea oare pana la 6 luni?
Te doare in interior sau pe exterior, sub partea inferioara a abdomenului? Si eu am (si am avut) senzatia de burta mult mai grea dintr-odata, ca si cum a luat in greutate brusc si ma durea cand ma ridicam in picioare, si acum e asa. De obicei, seara, cand sunt si eu full.
Monna, din ce descrii tu, pare a fi scuregere normala, care, in ultimul trimestru este mult mai abundenta. Nu-ti fa griji! Daca era iminenta de nastere prematura, sau ceva in neregula, cred ca ti-ar fi spus.
Ronina, ce bine ca nu o mai tine decat 2 zile. Mult succes cu alaptarea, eu sunt convinsa ca o sa mearga bine pana la urma!

Anca, 39+ cu Natalia

Mergi la inceput