Strengari de Martie - Aprilie 2012 -37 Hai Bia_Mi!
Raspunsuri - Pagina 11
aredwynn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 Anca, nu m-am gandit la suporti ca sa nu se intoarca de pe parti pe spate, ca eu o s-o pun mai mult pe spate, ci ca sa nu alunece la vale din cauza pantei. 32+ Miruna Sanziana *MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina* |
Deci vei pune salteluta in panta? Bineinteles ca azi l-am batut la cap pe sot, ca ce si cum vom face, ca totusi nu putem s-o tinem doar pe spate. Am gasit pe net niste suporti care tin bebelusii total pe o parte. El zice ca tot se rostogolesc... Trebuie sa vedem, sa mai citesc ce si cum...
Anca, 39+ cu Natalia
emmaella spune:
La multi ani dorinutza!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate,fericire ,nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Sunt foarte obosita,noaptea trecuta nu am dormit nici nacar un minutiar azi m-am chinuit degeaba sa stau linistita in pat ca nu prea s-a putut.Ne-a venit mobila(in sfarsit),baietii au montat si patutul iar mama saraca muta hainele si face curatenieiar eu mai mult dau indicatii si incurc lumea.
Ma rog sa ajung luni la medic cand ma intalnesc si cu anestezistul si cu neonatologul si dupa aceea pot sa nasc oricand ca numai pot ma dor toate si toata ziua ma plang
Fetelor va pup si va doresc o noapte linistita
Emma,mami de Andrei(7 ani) si37+ Anastasia
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Tala spune:
A! Dorinutza pai inseamna ca a fost chiar o zi speciala azi. La multi ani!
Anca, scuze, eu am crezut ca vorbesti de poze cu David intre suluri. Cam www.google.ro/imgres?q=pernuta fixare bebe&hl=ro&biw=1280&bih=653&gbv=2&tbm=isch&tbnid=DblxMBzJvKvd6M:&imgrefurl=http://www.youmago.ro/object/view/perna-anti-rasturnare-2011-jne-50203/694786&docid=6UaX2AEgAaZ_GM&imgurl=http://s2.youmago.ro/static/g/4/9/704694/1003767_3.jpg&w=500&h=324&ei=5ylJT_OxD6mj0QXb85iMDg&zoom=1&iact=hc&vpx=513&vpy=353&dur=349&hovh=181&hovw=279&tx=123&ty=85&sig=101669713111950505553&page=4&tbnh=131&tbnw=202&start=69&ndsp=25&ved=1t:429,r:21,s:69" target="_blank">asa ceva a avut {primul link nu era bun}
nelli spune:
La multi ani dorinutzasa fi sanatoasa si fericita sa te bucuri multi ani de acum inainte alaturi de cei dragi!!!!
31+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!
aredwynn spune:
citat din mesajul lui Tala A! Dorinutza pai inseamna ca a fost chiar o zi speciala azi. La multi ani! Anca, scuze, eu am crezut ca vorbesti de poze cu David intre suluri. Cam www.google.ro/imgres?q=pernuta fixare bebe&hl=ro&biw=1280&bih=653&gbv=2&tbm=isch&tbnid=DblxMBzJvKvd6M:&imgrefurl=http://www.youmago.ro/object/view/perna-anti-rasturnare-2011-jne-50203/694786&docid=6UaX2AEgAaZ_GM&imgurl=http://s2.youmago.ro/static/g/4/9/704694/1003767_3.jpg&w=500&h=324&ei=5ylJT_OxD6mj0QXb85iMDg&zoom=1&iact=hc&vpx=513&vpy=353&dur=349&hovh=181&hovw=279&tx=123&ty=85&sig=101669713111950505553&page=4&tbnh=131&tbnw=202&start=69&ndsp=25&ved=1t:429,r:21,s:69" target="_blank">asa ceva a avut {primul link nu era bun} tablouri pentru copii |
Da, la poze cu David intre suluri ma refeream :))) M-am prins acum. Multumesc!
Ati avut probleme de reflux, sau ai luat preventiv suportul?
Anca, 39+ cu Natalia
Tala spune:
Am avut probleme de reflux, insa l-am luat preventiv (pana sa se nasca). Refluxul s-a declansat la o luna, pana atunci doar regurgita. Cand a varsat prima data (si nu numai) a varsat si pe nasuc si cu jet f puternic asa ca nu ai cum sa nu faci diferenta dintre reflux si regurgitare. Eu le-am folosit (pernutele sul) in ideea sa nu amorteasca copilul plus ca stiam ca e mai bine sa nu doarma pe burtica pana la un an si atunci l-am proptit intre ele.
aredwynn spune:
citat din mesajul lui Tala Am avut probleme de reflux, insa l-am luat preventiv (pana sa se nasca). Refluxul s-a declansat la o luna, pana atunci doar regurgita. Cand a varsat prima data (si nu numai) a varsat si pe nasuc si cu jet f puternic asa ca nu ai cum sa nu faci diferenta dintre reflux si regurgitare. Eu le-am folosit (pernutele sul) in ideea sa nu amorteasca copilul plus ca stiam ca e mai bine sa nu doarma pe burtica pana la un an si atunci l-am proptit intre ele. tablouri pentru copii |
Multumesc pt lamuriri!
Anca, 39+ cu Natalia
dara76 spune:
Anca, nu ridic de la inceput si salteluta patului, dar in caz ca e nevoie, ma gandeam la cum zicea Tala, ca se rostogolea bebe cand era in panta. Si am zis sa iau ceva care sa aiba 2 chestii, si panta si proptele, nu doar una sau alta. Ca exista si perne-saltelute de-astea numai cu panta sau suporti de suluri fara panta. Mi-a placut la asta ca zicea ca reduce cu 50% presiunea craniana.
32+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
monna3 spune:
Buna,
dorinutza82 la multi ani!!! multa sanatate, fericire si nastere usoara si bebita sanatoasa
Ronina ma bucur ca printesica ta e bine, abia astept sa ajungeti acasa sa ne povestesti cum e
Aredwynn felicitari pt cele 39 de saptam!
Bia si Ruxandra asteptam vesti de la voi
Fetele eu de ieri am observat ca am inceput sa o secretie alb-galbuie si e cam ca albusul de ou. E in cantitati mici si se ia pe hartie, asta e dopul? Eu vazusem ca e transparent si cu firisoare de sange, dar la mine nu e deloc asa. Daca e dopul cat timp mai am ca intru in panica, printul meu trebuie sa mai stea la caldurica, inca e devreme sa vina
Scuzati intrebarea, poate e stupida dar incep sa fiu paranoia
Pupici
Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani
ronina spune:
La multi ani dorinutza!
Fetele azi m am simtit mult mai bine, pentru prima data m au lasat durerile suficient de mult cat sa ma pot bucura ca am devenit mamica ii tot repetam sotului avem o fetita, avem o fetita!
Dara nu mai stiu ce calmante mi au dat in primele zile ca mi au dat in perfuzie si n am fost curioasa dar de azi am trecut pe pastile si am primit un chetonal care si a facut bine treaba si un algocalmin pe care l voi lua inainte de somn. Ce am retinut e ca si la cele injectabile si la pastile le au tot alternat in ideea sa nu iau o cantitate mare din aceeasi substanta mai devreme de 6 h.
Am mai pus 2 pozici pe picasa, vad ca tala a si observat deja sunt tot din prima zi facute, asa aratam la 1 h dupa operatie cu ochii in ceata si cu parul valvoi.
Azi am nimerit o asistenta mai rabdatoare la neonatologie si mi a explicat ce gresesc la pusul la san, sunt f happy ca si a facut mila de mine pana am priceput. Bianca are gurita mai mica si nu deschide mare, nu prinde prea mult din areola dar macar a inceput sa suga insa deocamdata doar colostru, n a venit lapte nici azi. A facut o forma usoara de icter, daca nu mi zicea neonatoloaga eu nici nu observam, ceea ce e f bine ca la prematuri se asteptau la mai rau, prin urmare doar vreo 2 zile va trebui sa stea suplimentar si am decis sa raman si eu cu ea, numai bine apuc sa trec prin venirea laptelui aici si poate ma mai aleg cu niste lamuriri. Maine seara asist la baita si masaj, iar azi am schimbat primul pampers
Va pup si astept strengareii!
Mamica fericita de bianca maria