Strengari de Martie - Aprilie 2012 -37 Hai Bia_Mi!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Tania si mie mi a zis medicul de familie de vaccinul antitetanos, m-a luat prin surprindere, ca nu stiam ca se recomanda, insa eu nu o sa il fac.

Cristina 32+ Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Aredwynn, iti dai seama ca nu bag mana in foc, dar eu am inteles ca nu exista risc mai mare de inec din cauza regurgitarii cand pui bebe pe spate. I-am luat pernuta de-asta pe care sta cu totul nu ca sa nu se inece la regurgitare, ci ca sa nu regurgiteze (sau nu asa mult) - si de regurgitat o mai regurgita, dar mai frica mi-e de reflux gastro-esofagian si vomitat in jet. Acuma la inceput, in opinia mea, mereu doarme dupa masa, ca la 8 mese pe zi si tot atatea somnuri, cam mereu e un somn dupa masa, deci nu cred ca o sa fie prea multe somnuri care sa nu fie dupa masa la inceput.

Cam asa arata: http://c0.dmlimg.com/1fc1c1c2db5852e08ffc380475e26336c72380a6a212b5418b72e876b3500cfd.jpg

Suportii aia se pot apropia sau departa, culiseaza pe materialul ala, si se prind cu arici, se pot desprinde si poti sa-i pui mai departati cand mai creste bebe. Husa de la salteluta se scoate si se spala, aia de la suporti nu se spala, i-am spalat cu totul.

Am zis ca daca are reflux, nu mai am timp sa stau atunci sa imi vina suportul asta de pe amazon, ca na, dureaza. Eu am avut reflux cand eram mica si am avut si mare, si au si ai mei. Ma rog, mai mare nu mai vomitam in jet, dar aveam arsuri pe esofag, la fel si ai mei.

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Merci, in poza asta se vede mai bine. Of, la reflux chiar nu m-am gandit... Cand am zis ca sunt gata cu toate, acum o sa tot apara chestii... Pana la ce luna incape acolo? Deci daca nu e caz de reflux/voma, practic nu ar fi necesare pernutele astea? Sau as putea improviza ceva cu perne cilindrice?

Tala, il puneai pe parti doar cateva minute dupa ce manca, sau il si lasai sa doarma efectiv asa? Cum statea pe parti, de ce il sprijineai?

Anca, 39+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Gabi din ce am citit cea din cocos integral este recomandata. Asa imi voi lua si eu pt ca am primit o saltea clasica (gen Relaxa), dar desi am dus-o la spalatorie si au dezinfectat-o tot mi se pare ca are un miros.
Dorinutza ce? cum? cine? Serbezi ceva azi? Daca da, petrecere frumoasa!
Noi am montat azi patutul (noi e putin impropriu spus caci eu am si dormit in timpul ala ) De curatenie nu ne-am apucat (decat cea normala) n-a avut chef mesterul (il inteleg insa)
De ce n-avem vesti de la Bia si Ruxandra? Ronina tu cum mai esti? a venit lapticul?
Dara eu voi inclina toata salteaua (dormeza) si voi 'fixa' bebita cu 2 suluri. Asa am facut si la David. Cand incep sa se deplaseze nimic nu-i mai tine
David m-a complimentat azi - imi atarna o sunculita pe langa elasticul de la colanti si foarte mirat mi-a zis ca imi iese o bucata de fund din pantaloni
E: Aredwinn il fixam cu sulurile alea si mai mult pe parti il lasam. Il mai mutam eu de pe o parte pe alta, chiar daca dormea ca sa nu amorteasca
LE: Gabi chiar ca au reduceri desi ii stiam ca sunt scumpi. am gasit si caruselul pe care il vreau redus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna gagici fac prezenta,nu ma dati disparuta,sunt aici,am niste musafiri.Nici o contractie la mine nika,nikaaseara a fost o tentativa dar a trecut.

pup toate fetele

HAI BIA!!!!!!ASTEPTAM VESTI!!!

mada 38+ MAYA-ELENA
AMR 2 saptamani!!!!!
barza unde esti??

Mergi la inceput

Tala, multumesc! Ai cumva si poze?
Magda, ce chestie! Tu nu ai nicio contractie, eu am din plin si niciuna nu naste Strumfy, tu ce raportezi?

Sper ca Bia si puiutza ei sunt bine!

Anca, 39+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Anca nici nu stii ce-mi ceri... daca gasesc promit sa pun. In mare insa am incercat sa gandesc o pozitie confortabila si il mutam mai mult din cauza ca ma gandeam ca-i amorteste manuta
Am facut milioane de poze si toate sunt stocate frumos pe zeci de cd-uri. Dupa primul an am facut o selectie si am scos pe print doar 600 . Oricum, n-am folosit blitz.
Pun pe picassa poze cu patutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania82 spune:

tala, mi-a zis doar ca se face la 7 luni jumate. l-am sunat si pe dr. ginecolog si el zicea ca nu e obligatoriu, si daca nu vreau, sa nu-l fac.

kovacsc, si eu inclin sa nu-l fac.

Tania 34+ cu Stefan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Multumesc de urari amy, Tala...dap, am sarbatorit schimbarea prefixului .
Ce strengarei cuminti avem, stau la caldurica pana la termen se pare

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Anca, nu m-am gandit la suporti ca sa nu se intoarca de pe parti pe spate, ca eu o s-o pun mai mult pe spate, ci ca sa nu alunece la vale din cauza pantei.

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Dorinutza, LA MULTI ANI!!!! Sa fii fericita si sa te bucuri de puiutii tai!

Tala, merci, m-am uitat la poze. Super patutul. Cred ca o sa-i ramana in minte desenele din interior. Eu imi aduc aminte ce abtibilduri aveam lipite pe patut, cu un soricel/maimutica nu stiu exact ce era, ca nu mi-era clar si am tot incercat sa gasesc personajul, fara succes... Cu sulurile, sper sa ma prind eu...

Anca, 39+ cu Natalia

Mergi la inceput