La Marea Neagra

La Marea Neagra | Autor: steluta25

Link direct la acest mesaj

Buna mamici. Am intrebat acum cateva zile pe forum, dar cred ca am gresit sectiunea, asa ca va intreb aici.
Am ales sa mergem cu bebelu' anul acesta la mare la noi, in special pentru corectarea unor sechele de rahitism. Ce statiune sa alegem? Vrem ceva aerisit (daca mai exista), nu marea inghesuiala.
Cate zile e bine sa stai cu copilul in scop terapeutic?
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Noi mergem de ani buni de zile in Mamaia, dar nu in aglomeratie..avem undeva la intrare o gazda si acolo e o plaja mai "salbatica" ii zicem noi..ff putini turisti..coboram pana la mare cam 100 m pe stanci, dar e usor nu greu..conditile de plaja dar si cele de cazare sunt super in zona aia..mai ales ca plaja e ff curat fiind nepopulata asa tare, apa n-a avut in niciun an alge asa cum se intampla in zona hotelurilor de 5*.., plus ca intrarea in apa se face treptat..ideal pt copilasi mici..Alt avantaj al lipsei de aglomeratie e ca oriunde pe plaja te-ai afla ai permanent in vizor copilul...nu e ingramadeala sa trebuiasca sa ajungi la o anumita ora pe plaja ca daca nu faci asta te trezesti ca nu mai ai loc sau ai loc la nu stiu cati metri de mare..lucru ff neplacut cand ai copil mic..ia toate cearsafurile la rand pana ajunge la mare..Noi de regula stam 7-9 zile pt ca atat ne permite concediul, dar mereu revenim tot acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

A, si nu la gazda, avem o pensiune..m-am exprimat gresit..e o vila care inchiriaza mai multe camere..are o bucatarie mare unde se poate gati, bai in camere cu toate conditile, tv in camera plus aer conditionat..noi de refula cand mergem luam un palier intreg doar noi (4 familii cu bebei mici..anul trecut aveau 1 an copilasii, anul asta suntem MARI!!!)Avem balcoan la fiecare camera si un living mare, terasa afara , gratar si un mic loc de joaca pt cei mititei..E superb!Abia astept vara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Noi am fost anul trecut la Eforie Sud, la Club Dunarea (cu copil de 5 ani) si mergem si anul acesta. Am fost incantati, in special copilul. Plaja curata, nu foarte aglomerata, piscina in incinta clubului cu animatori pentru copii (foarte multe familii cu copii), lucuri de joaca cu nisip si jucarii, terase in fata camerelor de la parter, balcoane la etaj (noi am stat la parter, chiar langa un loc de joaca). Nu stiu ce sa-ti mai spun acum, daca mai intrebari, iti raspund cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catod spune:

Citat:
citat din mesajul lui steluta25

Buna mamici. Am intrebat acum cateva zile pe forum, dar cred ca am gresit sectiunea, asa ca va intreb aici.
Am ales sa mergem cu bebelu' anul acesta la mare la noi, in special pentru corectarea unor sechele de rahitism. Ce statiune sa alegem? Vrem ceva aerisit (daca mai exista), nu marea inghesuiala.
Cate zile e bine sa stai cu copilul in scop terapeutic?
Multumesc.

Steluta,nu ai scris de ce buget dispui,dar spre surprinderea mea, am avut anul trecut un concediu chiar reusit.Am fost in statiunea Venus, la hotel Carmen.
Au loc de joaca pt. copii si pe plaja si in hotel, scaun de bebe la restaurant, hotelul este situat chiar pe faleza!!
Noi am stat 7 zile, cred ca este suficient, mai ales cand pleci cu copii mici!!
Daca mai ai intrebari, suntem pe-aici...Si poate ne anunti, unde v-ati hotarat sa plecati!!

_

mami si minunea Mihnea

_

"Nu merge in spatele meu,s-ar putea sa nu conduc.Nu merge in fata mea,s-ar putea sa nu te urmez.Mergi langa mine si fii prietenul meu" ( Albert Camus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steluta25 spune:

Buna. Multumesc pentru raspunsuri si sugestii. O sa merg pe la agentii sa vad ce pachete gasesc. As vrea 3 sau 4 stele(nu stam foarte bine cu banii, dar vreau ca totul sa fie bine pt cel mic). Am optat pentru a doua jumatate a lui iunie.
Imi recomandat va rog o agentie serioasa sau niste adrese de pensiuni?
O sa va tin la curent. O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

agentie - Mareea - vezi oferte de Early Booking

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
Am ales sa mergem cu bebelu' anul acesta la mare la noi, in special pentru corectarea unor sechele de rahitism. Cate zile e bine sa stai cu copilul in scop terapeutic?

In scop terapeutic.. cat mai mult, de preferat 21 zile.
Sau macar un minim de 10-14 zile.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steluta25 spune:

Ne-am oprit asupra hotelului Dorna din nordul statiunii Mamaia, prin agentia Mareea. Pret bun, pensiune completa, plus reducere pentru doamne.Sper doar sa fie conditii decente. Luni mergem la agentie, poate mai au ei vreo sugestie si schimbam planul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

In scop terapeutic eu as spune in jur de 14 zile (minim). Am fost de cateva ori la hotel Dorna, dar cu ani in urma, camerele sunt micute, dar sunteti doar cu un copil, ar trebui sa nu fie probleme de spatiu. Personalul era dragut, macarea cam de 7-8 as spune. Oricum aproape de plaja, zona mai linistita a statiunii, daca vreti galagie mergeti la o plimbare mai spre sud.
Mergand in iunie vei gasi o Mamaia mai putin aglomerata, va fi ok pe plaja, liniste, copilul va zburda in voie, pe de alta parte este un mic dezavantaj cu vremea, apa poate fi un pic cam rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:

Ne-am oprit asupra hotelului Dorna din nordul statiunii Mamaia, prin agentia Mareea. Pret bun, pensiune completa, plus reducere pentru doamne.Sper doar sa fie conditii decente. Luni mergem la agentie, poate mai au ei vreo sugestie si schimbam planul.

Din ce am citit eu mai demult (acum cca 4-5 ani) pe forumuri la comentarii erau conditii f. bune acolo,iar zona e perfecta - e in nordul statiunii unde plaja e mai goala ,e liniste ,nici urma de harmalaia din sudul-centrul statiunii. Daca e copilul mic e ideal,noi am fost cu fetita acolo cand avea un an jumate,dar la hotel Caraiman,asta e ultimul hotel ,cel mai nordic deci si e situat pe malul lacului (e aproape de Dorna).L-am ales pt. ca era mai ieftin decat primul si avea si o mica piscina,in plus are o peluza super in partea de catre lac unde are niste leagane pentru copii.Are corp si de 2 si de 3 stele,noi am fost la 3 stele.
Anii urmatori am ales insa hotel California din Cap Aurora - pentru distractia oferita copiilor (inclus in pret accesul la parcul de tobogane ginflabile de alaturi ,animatori,teatru,cursuri de balet,pictura etc.),in plus e situat pe malul marii,are si asta piscina,e tot de 3 stele si e si mai ieftin decat la Caraiman.Singurul minus e ca pe plaja/in apa mai sunt pietre,chiar in dreptul hotelului,dar si aici e plaja mai mult goala Deci pentru bebelusi recomand nordul Mamaiei,pentru copii de 2+ ani Hotel California (sau Delta ca si asta are aceleasi facilitati ca primul)

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput