La Marea Neagra

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

steluta: noi am fost de mai multe ori la phoeniciaholidayresort. din Mamaia(navodari) Fetelor le place mult. Ofera tot ce si-ar dori o familie cu copii. Fac imbunatatiri in fiecare an. E foarte apropiat de ce se ofera afara in Turcia sau Grecia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steluta25 spune:

Am sunat la agentie. Ne recomanda Club Mercur-Minerva. E proaspat renovat, toate conditiile...spune agentul. Dar e in centru, pe langa hotel Rex. Are plaja privata, asa ca nu ar fi atata agitatie. La pret-tot pe acolo- in jur de 1800 ron/ familie/ 7 zile/ pensiune completa/.

Offff, nu stiu ce sa aleg, nu as fi vrut centrul statiunii. Cu toate ca hotelul pare ok, nu vreau sa imi pierd bebelu' pe plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Nu cred ca in iunie este asa mare agitatie pe plaja incat sa scapi din ochi copilul. Stai linistita mai ales ca hotelul are plaja privata, e important si ca a fost renovat deci conditii le de cazare vor fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Belleane am vazut ca ai pmenit o locatie care ma intereseaza si pana la sfarsitul lunii martie am vazut ca au early booking. Poti da mai multe detalii, te rog..

pozeBianca

Mergi la inceput

Miha81: depinde ce te intereseaza. Noi am fost de 3 ori pana acum. Anul asta aduc din nou imbunatatiri si asta ma bucura. Eu iti dau detalii daca doresti. Au site, nu pun link sa nu se considere reclama. Eu n-am mers prin agentii am facut rezervari direct la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Multumesc pentru promptitudine!
Pe site m-am uitat dar pentru ca la sfarsitul lunii mai voi naste al doilea copil (fetita are 5 ani) ma intereseaza foarte mult camerele. Adica am vazut ca sunt apartamente cu o camera dar as vrea sa stiu daca in acea canapea extensibila se poate dormi (adica sotul). Am mai fost intr-un an la un apartament la hotel Amiral in Mamaia si in dormitor nu te puteai misca pe langa pat de mica ce era incaperea iar canapeaua extensibila din living scartaia si era foarte incomoda. Tu crezi ca ar trebui sa ne orientam spre apartamentul cu 2 camere?
Apoi cu mancare? Pentru fetita de 5 ani si jumatate gasim ceva? Intre mese avem in apropiere de unde sa ne cumparam bauturi (apa, sucuri, etc) Cina se poate lua la preturi decente in complex? Piscinele sunt intretinute, adica curate? Apa din piscina este foarte rece? Ne putem odihni noaptea din cauza zgomotelor (adica muzica tare)? Se aude prin pereti? Asta pentru ca nu as vrea sa deranjez vecinii cu plansetele bebelusului care va avea aproape 3 luni atunci. Exista spatii verzi amenajate? Locurile de joaca cum ti s-au parut? De curatenia in camera ai fost multumita?
Daca mi-ai dat apa la moara...te-am bombardat cu intrebarile! Si daca mai ma gandesc tot ar mai fii ceva, dar macar aspectele astea sa le lamuresc cand ai timp... Multumesc anticipat!

pozeBianca

Mergi la inceput

Miha81: nu stiu cum sunt apartamentele cu 1 camera, noi suntem 4 am luat cu 2 camere. La ap cu 2 camere este un pat mare si foarte confortabil(ca la hotelurile bune) sau 2 paturi mici la fel de confortabile si o canapea modulara nu exagerat de confortabila. Spatiu este suficient,camerele sunt mari cred ca la 2 camere sunt in jur de 50m sau mai mult. Noi am avut mic dejun si pranz incluse. Mie mi-a placut ca fetita cea mica este foarte pretentioasa la mancare si nu prea mananca si asa puteam sa-i aducem mai multe feluri la masa din care sa se serveasca. Masa este bufet suedez dar cu feluri bine gatite si diverse. Noi am fost multumiti si de restaurantul pentru desert amenajat oriental. La cina am servit cateva zile din ce am adus de acasa: iaurtele, gustari, fructe. Am mers o seara la restaurantul lor libanez unde a fost foarte placut, am fost o seara in Constanta, am mai fost prin Mamaia. Vis-a-vis de complex e restaurantul Scoica pe care noi il vizitam de multi ani si are mancare buna. Din cate stiu eu se poate servi cina si cu 50 ron si participi si la spectacole care au loc in fiecare seara la terasa.
Da, piscinele erau curate, chiar le curata cineva zilnic. Apa era in functie de temperatura de afara, anul asta de ex am prins apa rece si in mare dar si la piscina. Dar in 2012 am inteles ca vor incalzi piscinele si vor construi tobogane. Muzica eu n-am auzit de la vecini si fetita noastra mica mai plange, n-am avut reclamatii. De fapt majoritatea clientilor sunt familii cu copii si ar fi culmea sa fie deranjati de copii. Muzica se poate auzi de la terasa unde se tin spectacolele daca ai vedere spre acolo. Noi anul asta asa am avut dar la ora 12 sau 11 se termina. Poti sa ceri camera mai departe de acest loc. Spatiile verzi din jurul piscinelor si a apartamentelor sunt frumos amenajate cu balansoare si sezlonguri. Curatenia in camera era ok,poti sa le pui sa insiste unde nu esti multumita, am vazut ca veneau in fiecare zi.
noutati2012:http://www.phoeniciaholiday.ro/content/phoenicia-holiday-resort/noutati-2012-am-actionat-la-sugestia-clientilor,110.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Noi mergem de ani de zile la corabia piratilor in mamaia nord. Este super locatia daca ai copii. eu una nu m/as duce in centrul statiunii. e mizerie, galagie, etc.

Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor

Mergi la inceput