Nasterea la Arcadia - Iasi (34)
Raspunsuri - Pagina 8
gravidacori spune:
incep ziua eu cu o cafelutza aromata si aburinda pt toata lumea!
MULTUMIM fetelor pt urari ,multa sanatate la toti bebelusii.
NOI suntem la capitolul dinti, ne ies cuminti 2 de jos.este iesita marginea la ambii, unul putin mai mult decat celallat.credeam ca va fi jale cu 2 deodata dar vad ca nu
MElise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Melise e povestea ta sau ma insel? http://www.desprecopii.com/info-id-7847-nm-Voi-naste-la-Arcadia.htm#maideparte Mami fericita de David 12.09.11 |
Nu, nu te inseli. E povestea mea... o prima parte din ea... restul o sa vina pe parcurs. Cum ti-ai dat seama?
MElise
MElise spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nico_A
A fost ok. La ora 10 jumate mi-au pus perfuzia cu oxitocin. La 11 mi-au scos-o ca aveam eu contractii fara "ajutor". la 4 jumate mi-au pus-o iar, cand m-au dus in sala de nasteri fiindca aveam dilatatie 7, la 5:44 am nascut. Eu am avut colul uterin rigid si mi-au mai facut o injectie cu ceva, nu mai stiu cum se chema, dar mi-a uscat gura foarte tare. Eu am fost multumita, neplacerea a fost episiotomia. Mami fericita cu Ioan Gabriel |
Eu am fost acu dimineata si mi-a pus plasturele. Imi imaginam ca e mai mare si mai sofisticat, dar vad ca e pur si simplu un plasture transparent... hmmm, sper sa aiba efect. Faza cu epiziotomia e nasoala, stiu... ca am suportat-o si eu cu greu la prima nastere. Dar trece si aia pana la urma.
MElise
LenaC spune:
Neata,
Fetele au venit papuceii. Nu sunt ambalati separat, cum erau cei pe care ii luasem... dar esenta e aceiasi
claumarcoci spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MElise
Am avut asa un feeling, apoi au fost doua lucruri: - se vorbea de aceiasi dr ca a ta - si nu in ultimul rand faza cu acum 10 ani cand s-a nascut primul copil asa ca te incadsrai perfect Nastere usoara si asteptam continuarea Nu, nu te inseli. E povestea mea... o prima parte din ea... restul o sa vina pe parcurs. Cum ti-ai dat seama? MElise |
viatainroz spune:
salutare
eu inca nu m-am decis asupra dr dar sper ca saptamana asta sa reusesc sa fac prima ecografie
legat de alaptare, eu am folosit protectiile de la avent
http://www.avent.ro/philips-avent/gama-pentru-alaptare/protectoare-mici-pt-mamelon
mi-au fost recomandate din spital. le-am folosit cam un an cat am alaptat. bebe a supt bine iar eu n-am avut dureri sau rani.
din curiozitate am incercat si fara insa faceam rani.
LenaC spune:
Viatainroz, probabil bebe nu se mufa bine daca faceai rani.
De asemenea sfarcurile sunt destul de sensibile, asa ca au nevoie o perioada in care sa se acomodeze cu suptul :). La mine a durat cam o luna jumatate. Eu cred k acele protectii sunt bune, dar pentru anumite cazuri, nu sa le folosesti permanent.
claumarcoci spune:
Legat de protectii mi-am cumparat si eu la inceput,eu in maternitate mi-am facut singura ragada cu pompa de san , a fost de altfel singura, dar s-a vindecat greu si am incercat sa le folosesc, dar aveam impresia ca se ineaca bebe, plus ca durerea era cam la fel asa ca am renuntat la ele si bebe m-a vindecat.Cred ca depinde de la mama la mama, la noi nu au functionat si luasem marimea cea mai mica
Ce vreme urata e afara, parca's babele .
Corina buna cafeaua , sunt primii dintisori sau urmatorii ??
Se pare ca si astazi suntem consemnati in casa
Iulia au venit rezultate la analizele lui bebe Andrei?
si o zi frumoasa!!