Nasterea la Arcadia - Iasi (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

La multe lunite Estera!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Cori fata e bine sper sa creasca si sa nu-mi faca iar surprize neplacute...in rest nu am ce sa-i (reprosez)..e vioaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Hello!

La multe lunite ESTERA!
Iulia spor la joaca!
Oana incearca bronzarea organica , cred ca incerc si eu mai in vara, nu am citit de contraindicatii, ci trebuie sa numeresti profesionalisti , dureaza min 7 zile,se duce la dus si e in jur de 50 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Multumesc pentru incurajari fetelor! Legat de greutate, chiar sunt curioasa si eu cat o sa cantareasca bebe, dar parca nu-mi vine sa cred ca e asa mare...

Nico_A m-am mai linistit, poate ca o sa aiba efect plasturele ala... Cum a fost cu inducerea travaliului? Perfuzie s-au ce ti-a facut mai exact? Si cat a durat din momentul in care ti-a fost indus pana s-a declansat efectiv?

MElise

Mergi la inceput

Hello!

La multe lunite ESTERA!
Iulia spor la joaca!
Oana incearca bronzarea organica , cred ca incerc si eu mai in vara, nu am citit de contraindicatii, ci trebuie sa numeresti profesionalisti , dureaza min 7 zile,se duce la dus si e in jur de 50 lei.

Mergi la inceput

Scuzati postarea de 2 ori

Melise e povestea ta sau ma insel?
http://www.desprecopii.com/info-id-7847-nm-Voi-naste-la-Arcadia.htm#maideparte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

La multe lunite bebe estera! Fetelor help,am nev urgent de un dr dermatolog bun pt fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

MADLINE eu am fost la dr BRANISTEANU DACIANA la DERMALUX ,A COSTAT 150 RON consultatia si mi-a prescris creme ce contin cortizon pt dermatita atopica .
Mai imi recomandase cineva o dr SUDITU ,la policlinica NICOLINA dar cand am sunat eu mi-a zis ca e in concediu o perioada si eu nu aveam timp de asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

La multe lunite Estera!!!
Iulia multa sanatate lui bebe Andrei, sa se faca repede bine.
Melise nastere grabnica , usoara, si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Citat:
citat din mesajul lui MElise

Multumesc pentru incurajari fetelor! Legat de greutate, chiar sunt curioasa si eu cat o sa cantareasca bebe, dar parca nu-mi vine sa cred ca e asa mare...

Nico_A m-am mai linistit, poate ca o sa aiba efect plasturele ala... Cum a fost cu inducerea travaliului? Perfuzie s-au ce ti-a facut mai exact? Si cat a durat din momentul in care ti-a fost indus pana s-a declansat efectiv?

MElise

A fost ok. La ora 10 jumate mi-au pus perfuzia cu oxitocin. La 11 mi-au scos-o ca aveam eu contractii fara "ajutor". la 4 jumate mi-au pus-o iar, cand m-au dus in sala de nasteri fiindca aveam dilatatie 7, la 5:44 am nascut. Eu am avut colul uterin rigid si mi-au mai facut o injectie cu ceva, nu mai stiu cum se chema, dar mi-a uscat gura foarte tare. Eu am fost multumita, neplacerea a fost episiotomia.

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput