Nasterea la Arcadia - Iasi (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

DA intradevar parca sunt BABELE ,am sunat la laborator si analizele sunt gata ,nu mi-au zis prin telefon rezultatul ,ar trebui sa ma duc sa le iau dar acum is singura acasa si nu am cu cine lasa bebele ,poate au program si dupa-amiaza,oricum eu cred ca au iesit bine ,am asa un presentiment.
Lena papuceii arata la fel de bine ca pe site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viatainroz spune:

asistentele din spital mi le-au recomandat (am nascut la Cluj, la privat) si nu am gasit pe nicaieri mentionat ca nu pot fi folosite pe termen lung. eu sunt fericita ca bebe a supt bine si nu a trebuit sa ii dau lapte praf. scopul scuza mijloacele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Claudia, da e o vreme de cacao :((( ma uit e soare si in cateva minute ninge ca in plina iarna

Iulia sunt foarte cute. Cand vii sa ii iei?

Viatainroz, nu ziceam ca ar fi vreo problema pentru bebe, doar ca este incomod pentru mama sa le puna sa le scoata, sa le spele etc
E bine ca a papat puiutul LM. Asta e cel mai important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor.Noi am iesit afara si era ata de fain insa cand am iesit din piata ningea tare si soarele intrase in nori.Ne-am plimbat "cu treburi" vreo 2 ore si ceva insa a dormit gaza mea aproape toata plimbarica.
Am gasit site Plasmon romanesc.Vad ca biscuitii granulati au pret bun.E 29 ron cutia.Pentru cine e interesat:
http://www.plasmon-vys.ro
Eu mi-am luat mai inainte 3 cutii si paste.Sper sa ajunga maine.
Tot azi mi-a sosit si comanda de la Adfarm cu o multime de cadouri.Mostre la greu, vreo 30 cred, un plic mare bej cu fermoar de la Mustela si un saculet cu un sirag de margele cu lemn si cu metal destul de lungut.M-am bucurat cand am vazut atatea:) Si data trecuta borsetuta bleu.
Lena
Acum dupa plimbare am incercat crema hidratanta de fata si e foarte faina.Miroase ca gelul de dus.Yummy.
Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Claudia, da e o vreme de cacao :((( ma uit e soare si in cateva minute ninge ca in plina iarna

Iulia sunt foarte cute. Cand vii sa ii iei?

Viatainroz, nu ziceam ca ar fi vreo problema pentru bebe, doar ca este incomod pentru mama sa le puna sa le scoata, sa le spele etc
E bine ca a papat puiutul LM. Asta e cel mai important

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Ce motzata are mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

da CLAU, sunt primii, asa au iesit la noi, 2 deodata dupa 8luni jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui viatainroz

salutare
eu inca nu m-am decis asupra dr dar sper ca saptamana asta sa reusesc sa fac prima ecografie

legat de alaptare, eu am folosit protectiile de la avent
http://www.avent.ro/philips-avent/gama-pentru-alaptare/protectoare-mici-pt-mamelon

mi-au fost recomandate din spital. le-am folosit cam un an cat am alaptat. bebe a supt bine iar eu n-am avut dureri sau rani.
din curiozitate am incercat si fara insa faceam rani.

Trebuie sa spun: protectiile de silicon se folosesc numai in ultima instanta, numai pentru scurt timp si numai la recomandarea unui consultant ( fie el medic sau nu).
Protectia de silicon are ceva dezavantaje:
- reduce contactul direct mama-copil
- poate da senzatia falsa de supt corect , protejand mama de durere, dar in fapt bebe sa primeasca mai putin lapte exact pentru ca se aseaza tot gresit la san
- trebuie sterilizate ca si biberoanele, dupa fiecare utilizare
- bebe poate inghiti aer cu ele si sa aiba dureri mari de burtica
- bebe nu stie sa suga direct la san invatandu-se cu siliconul ca senzate si dec va fi greu sa se renunte la ele.
Astea sunt dezavantajele pe care mi le-am amintit asa, repede

Oana, desi o mama care alapteaza poate face plaja, solarul e alta mancare de peste.... eu as prefera sa nu. Sauna, nu prea are de ce sa fie interzisa. Te hidratezi bine si gata. Ridicarea temperaturii corpului nu poate fi o piedica. Stiti deja ca dusul fierbinte, compresele calde... ajuta alaptarea. Si nici macar febra nu e impediment in alaptare... deci sauna ... fara exagerari nu are ce rau sa faca.
Mai trebuia sa zic ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Dada, ma bucur ca te-a ajutat sugestia mea ;)

Claudia, mersic. M-am chinuit sa ii pun codita... vezi k nici nu e pe centru :D, dar nu am vrut sa o mai chinui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

da CLAU, sunt primii, asa au iesit la noi, 2 deodata dupa 8luni jumate

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Cred ca erau asteptati nu gluma

Si la noi se pregateste sa sparga si al doilea, ce fericire, sper sa scap de atata balosenie(asa e la noi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Fetelor as vrea sa-i iau lui ANDREI o jucarie piramida cu inele ,ceva de genul:
http://www.dinoland.ro/p-5621-piramida-ratusca-cu-inele.aspx
dar are inelel de plastic si ma tem sa nu se loveasca cu ele ,asa ca am cautat una cu inele de plus si am gasit asa ceva ,numai ca e mai scumpa
http://www.lacopii.ro/jucarie-piramida-pentru-bebelusi-dragy-miniland.html

Mergi la inceput