Clubul "babelor" FIV-oase 12
Raspunsuri - Pagina 9
samira33 spune:
mi-am facut si eu programarea...pe 23 la ora 16,00.
qiao,lyly...nu va bagati???
ma lasati singura???
lyly_mar spune:
sami,stai soro ca nu te las...eu tot pe 23 aprilie la 17,30..de Sf Gheorghe...poate primesc alta veste...decat ceea ce stiu deja
da,lara,si eu sunt cam invidioasa cand citesc ca toate fetele care sunt aspirante o sa devina si gravide....cred ca eu sunt de vina,ca aspir doar de 11 ani....de ce nu am rabdare,nu??
adina ,multumesc de info
Lara27 spune:
lyly
le: oricum eu simt ca am intrat in zodia tolerantei, poate pentru ca vine primavara
to be continued..
QiaoBing spune:
Hello laydies
trec si eu in fuga pe aici. am inceput saptamana in forta si tot asa o sa o tin pana la sfarsit. si ma mai lupt si cu raceala, dar mi-am facut de cap, am cumparat si inchitit paracetamol sinus Azi dimineata ma pocnisera mustrarile de constiinta, ca daca foli ala de l-a vazut Albu cat casa poporului de m-a trimis acasa sa prestez ... dar pana la urma mi-am revenit. Nu avea cum, mie abia mi se oprise sangerarea in dimineata aia, chiar daca as fi ovulat dupa 2-3 zile, nu avea timp endo sa creasca. oricum, azi dim nu am mai luat pastile. Si uite asa, iar a patinat neuronul meu
samira eu nu cred ca mai vin la Strohmer, nu are rost sa dau bani sa aud ce mi-au zis deja 2 dr. azi m-au sunat grecii sa ma intrebe cand imi vine cm, ca vor un profil hormonal mai recent (ultimul e din sept).
dupa ce termin nebunia de la servici - spre sf lui martie, o sa ma gandesc daca incerc un fiv pe natural cu adunare de oo cateva luni, vedem cum gasim bani pt donate sau depundem dosarul. dar deocamdata nu vreau sa ma gandesc serios la nici o varianta.
fug la treaba
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
lyly_mar spune:
qiao,lasa ca iti zic eu ce o sa imi zica..ca noi avem in comun varsta..si cam toti dr cd aud,dau acelasi raspuns
lara si eu am intrat la post,sunt fff toleranta
QiaoBing spune:
Deeeci, sa nu ziceti ca sunt asa si pe dincolo, sunt doar cu pluta Tarziu am realizat ca prof S vine abia in apr si mi-am zis ca poate pana atunci imi vin alte idei, asa ca am pus mana pe tel si ... lyly ... sunt inaintea ta la 17
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
angelica28 spune:
Fetelor am venit de la dr ,sunt bulversata ,mi-a aminat iar punctia sunt foliculi mici au intre 11-15,ma chemat iar miercuri sa vedem daca facem punctia vineri.Vroiam sa va intreb cele care ati facut fiv cu Albu,,vi sa intimplat sa va decaleze asa de mult schema?Dr mi-a spus ca au sa creasca ,dar nu stiu ,sunt derutata ,atitea zile sa aminam punctia ,o fi ok?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh