Clubul "babelor" FIV-oase 12
Raspunsuri - Pagina 8
samira33 spune:
ana,habar n-am.
eu am fost tare fericita ca o sa am ocazia sa ma zbantui in voie asa ca am uitat sa intreb ce mancam.
viotimis spune:
la toate fetele
nu am intrat demult pe forum din lipsa de timp iar acum ma confrunt cu o problema pe care nu stiu sa o rezolv … am inceput stimularea pentru FIV si am estradiolul foarte mare – 8900 pg/ml in ziua 10 de stimulare.
Am vreo sansa sa-l scad cumva ?
Ce pot sa fac in afara de a consuma multa apa ?
la toate fetele care ma mai stiu ...
Lara27 spune:
viotimis, sa ai o dieta hiperproteica (inclusiv praf proteic dizolvat in apa, lapte, de exemplu acela folosit de sportivi pentru cresterea masei musculare)..in mod normal nu ai cum sa-l scazi; nivelul estradiolului reflecta direct proportional cantitatea de ovocite (1 ovocit-> 300-400 unitati estradiol)..ai PCOS?
dupa punctie, in speranta in care nu vei avea o hiperstimulare severa (-> perfuzii albumina intravenos) se poate lua bromcriptin (medicamentul prescris pentru prolactina marita), care are si un efect de reducere a efectului stimularii excesive (in cazul unei hiperstimulari medii)..
to be continued..
morena29 spune:
Buna fetelor ....va salut pe toate
Mi-a iesit amh-ul ....este 1.99 , este bine? tin sa mentionez ca am 31 de ani .
Va pupacesc si va doresc o zi buna !
morena29 spune:
Multumesc frumos pentru raspuns Samira
V-am citit si am vazut ca aristicai , Tayfun i-a dat deja shema de tratament ? .....
aadina spune:
Pt. fetele interesate: Prof. Strohmer vine la Bucuresti in perioada 23-27 aprilie. Am sunat si m-am programat, vineri 27 aprilie ora 11
ioana3110 spune:
Pup scurt fetele ca trebe sa fug. Azi am avut o zi greutza
Samirutzo, si mie mi-ar place tare tare sa vin
O sa incerc doar ca nu vreau sa ma angajez daca nu sunt 100% sigura ca pot onora audienta :-)
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto