Clubul "babelor" FIV-oase 12

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

babutele mele cochete care se pregatesc de intalnire va salut
mai am o intrebare
dati-va va rog cu parerea
daca eu am avut un tsh de 1,8 pe euthyrox 25 si luam si vitex....nu mai iau vitex de vreo 2 luni si acum am tsh de 3.7 pot sa trag concluzia ca am o problema cu prolactina? desi...tot timpul a iesit f bine aceasta analiza?
stiu ca logic pare sa maresc doza de euthyrox dar am fost pe 37,5 mcg si hormonalele mele nu aratau deloc bine. si nu luam vitex atunci.
joi ma duc la "profesor doctor" endocrinolog dar imi pun atat de putine sperante in dumneaei incat vreau sa citesc, sa ma informez, sa stiu ce naiba pot sa fac cu TSH-ul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

girls...eu ma duc pe 8 Martie la restaurant cu fetele.
am instiintat soata ca are de platit 170 de lei meniul.
o sa fie ca la nunta...sunt 3 feluri de mancare si ne canta Pepe si ne danseaza Cheap&Dale de Romania.

cred ca racesc...nu-s in cea mai buna forma astazi.
abia astept sa ne vedem Duminica.

si am propus gastii la mergem la Paltinis de Paste...am trimis niste mailuri la cateva vile sa vedem ce-mi raspund.
noua ne place sa inchiriem integral cate o vila de 4-5 camere...dar sa avem living mare si bucatarie complet uitlata si baie in fiecare camera si gratar afara si curte mare sa alerge copiii si sa se joace.
multe Revelioane,zile de nastere si sarbatori de Paste am facut asa...cand punem mana toate fetele la treaba....imediat e gata totul.
baietii raspund exclusiv de gratare.

Mergi la inceput

Ce fain, Samira! O sa asteptam povestile despre cum arata Pepe in realiatte si baietii Chip si Dale...

Mergi la inceput

pai...pot sa-ti spun si acum cum arata Pepe in realitate ca am fost in toamna la o nunta unde a cantat si m-am tras in poza cu el
e mic,slab...canta f misto live si mi se pare foarte profi.
e comunicativ si deschis dar totusi nu se "trage de sireturi".
personal imi place o oarecare doza de pretiozitate la un om.

Mergi la inceput

Mic mi se parea si mie, slab nu. Profi da, la live parea ca e ok.

Mergi la inceput

striperii nu-mi plac...nu-s genul meu de entertainment.
sper sa nu vina vreunu' la mine sa se unduiasca prin fata mea ca n-am de gand sa intru in genul ala de atmosfera si-i stric "numaru"...ca imi iese sa fiu extrem de acra cand nu-mi e pe plac ceva.

Mergi la inceput

mda...sa zicem slab pentru gustul meu.
prefer barabtii mai zdraveni,mai pufosi si musai cu ceva burtica...deh!!!asta mi-e gustul.

Mergi la inceput

yuhuuuu...uite aici ma duc

http://www.barlogullupilor.ro/evenimente/party-de-8-martie-2012/

Mergi la inceput

Care meniu e? Nici mie nu-mi plac stripperii, iar unduirile ma lasa rece de-a dreptul... Mie imi plac aia zvelti, cu umeri largi si ceva talie, nu stil dulap...

Mergi la inceput