Clubul "babelor" FIV-oase 12

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana,care seara,soro???
ca ne vedem in miezul zilei,la 12,30.
mie mi-ar place tare mult sa vii...uite,promit ca merg cu tine la baie sa te tin de frunte daca vomiti.
cat despre stricat dispozitia cuiva...nici pomeneala.
ai sa vezi ce misto e la intalnirile noastre si in haha-iala generala de la masa o sa si uiti ca ti-e rau.

qiao,nu-ti mai face procese de constiinta.
tata s-a dus intr-un minut,fara sa fi fost o zi bolnav,fara sa fi fost o zi in spital,fara sa fi stiut care are probleme cu inima..abia la autopsie am aflat de malformatia congenitala pe care o avea si care daca ar fi fost descoperita s-ar fi tratat.
asa ca si eu/noi avem lucrurile noastre pe care ni le reprosam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

hello fetele cochetele
duminica faina tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!

Mor de ciuda cu intalnirea voastra! Mi-ar place mult de tot sa va cunosc ... sper totusi sa am ocazia intr-o buna zi ...

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sa aveti o saptamana usoara si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruta tre' sa te sun
qiao eu vineri mi-am iubit sotul pentru ca a facut curatenie ca sa stau eu ca o balega trei zile, sa ma odihnesc. Sambata am participat ca un spectator la un gratar (c-a pregatit el aproape totul), duminica am fost la film, cumparaturi de "nimicuri frumoase" si o plimbare lunga. Azi urmeaza o plimbare in botanica si o iesire la restaurant
Am facut si eu o ciorba, care mi-a luat fix 48 de minute

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

UNICORNUL
a ajuns coletul in vama Otopeni si am fost sunata sa mai platesc o taxa de circa 90 lei - maine, la livrare...asa ca tre' sa vad cum e calcultata taxa asta (e TVA-ul de 24% si mi-a zis un "domn" in telefon ca mai calculeaza el un procent de 2-3%...dar nu mi-a zis daca e pe valoarea totala, pe colet sau pe bucatile din colet...vad maine seara). Si cu asta sper ca maine seara sa adaug si taxa minunatului stat roman si sa putem ingera linistite Unicornul.

Doar cocolyso mi-a dat adresa de mail pentru a-i trimite mailul cu toate taxele pe care le-am platit. Sa-mi spune-ti daca mai trimit cuiva detaliile pe mail, sau le printez si vi le aduc duminica.
coco sa inteleg ca ne vedem duminica?
Daca tot am ajuns aici, haideti sa strigam si catalogul pentru urmatoarea intalnire, ca sa facem rezervare:

Duminica, 4 martie, orele 12:30, la "Caru' cu bere", la nefumatori, rezervare pe numele ARISTICA

ARISTICA
SAMIRA
ADRIANAADY
ADYPAPAZI
QIAO
MARIA
COCOLYSO
LYLY
SMAYC
ANAASTA
???

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

aristico, multumim
s-ar putea sa treaca si Rica cu cea mica..sa ne vada
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup in goana gagici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ari , eu as veni, dar sunt din TM... din pacate, pentru ca tare mi-as dori sa va cunosc... O sa stau si eu pe aici impreuna cu Lara, Cris si o sa ne roadem uunghiile de invidie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Anaasta eram pe punctul de a te intreba cum ajungi din TM la intalneala si retur (asta in caz ca luni muncesti..) si ma cuprinsese deja invidia maxima..ca tot are 'grija' toata lumea, care a incheiat capitolul fiv cu succes, sa ne acuze de invidie..eu nici macar nu ma obosesc s-o neg
o saptamana faina tuturor

to be continued..

Mergi la inceput