Clubul "babelor" FIV-oase 12
Raspunsuri - Pagina 10
QiaoBing spune:
lyly lasa ca ii fac rezumat la rezumat. daca nu se uita iar vreo fatuca care nu stie sa citesca pe randuri am sanse sa se dumireasca repede cum sta treaba.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
samira33 spune:
angelica,cata vreme foliculii tau au cel mult 15mm eu spun ca esti in siguranta si poti merge pe mana medicului tau.
foliculii cresc 1mm in 24 de ore asa ca pana Miercuri o sa ajungi cu cei mai mari la 17mm...ceea ce nu e rau.
presupun ca ai si inhibare impreuna cu stimularea si atunci esti chiar in siguranta.
daca ti i-ar punctiona mai devreme ar fi imaturi asa ca face bine ce face medicul tau.
nu-ti mai face atatea ganduri...stii vorba noastra:fii ZEN!!!
samira33 spune:
lyly si qiao...stiam eu ca nu ma lasati la greu fetelor.
parol daca nu ne-am dus cu capul...am ajuns sa mergem in gasca la controlat dodoasca.
QiaoBing spune:
daca nu intram toate deodata, tot degeaba
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
angelica28 spune:
Samira multumesc de raspuns ,am incredere in dr nu pun la indoiala profesionalismul dinsului ,numai ca am o stare eu nasoala de agitatie,m-am saturat de atitea injectii,sunt intr-un stres continuu ...........starea ZEN nu vrea deloc sa vina .......!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
lyly_mar spune:
sa dea DD sa nu ajungeti si voi ca minesa nu va dragaleasca sotii cu: mai e vreun dr in Buc care nu ti-a vazut dodoasca?cum ma dragaleste al meu
samira33 spune:
hai mai lyly...io cre'ca sotul tau e gelos.
pai se gendeste omu' ca tu o arati altora aproape la fel de des cum i-o arati si lui
si te iubeste fata...de asta e gelos.
angelica,relax...oricum nu ai ce face si daca disperi tot nu se rezolva problema.
smaick spune:
buna fetele
aristico prezent la intalneala
fetelor dupa 5 zile de stat in casa si "pastilat" am iesit in fine, am avut o zi excelenta si cum euforia nu mi-a trecut inca (sper sa nu ma credeti sau nu mai stiu cum) va spun ca va apreciez si ; incep ziua cu start-favorites-forum, dau refresh de cate ori sunt la birou si abea astept sa citesc ce mai faceti.
hai ca am luat-o pe aratura si nu sunt
lyly_mar spune:
sami,te rog sa ii zici lui dn aprofesoara sa nu ma uite cu reteta,duminica
smaick
ce stiti de elenus? a plecat?