Clubul "babelor" FIV-oase 12

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

i-am dat un pm dar nu a raspuns
probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

elenusha a plecat vineri si sta la mansarda
adrianaady ne bantuie in loc sa fie pe placa sau in bratele sotului, da' io o apreciez ca nu ne uita
ana eram precisa ca-n urma cu un capitol ai zis ca vi la intalnire...d-asta erai trecuta la strigarea catalogului

O cunoastem pe Mariuca a lui Rica??? Fetelorrrr, abia astept!

morena eu l-am intrebat pe uraganul otoman inca de la inceput de tratament, d-asta stiu cea mai mare parte din el. Urmeaza sa-mi detalieze tratamentul pentru ca mai am merionale, estrofem, etc prin frigider si i-am zis ca vin cu ele dupa mine.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lylyshor mama, ce tot o dai cu varsta? Pai sa-ti spun domnitza, cum vin eu tocmai acusica de la marele Herghelegiu in viatza, care ma incuraja sa nu-mi fac probleme ca-i musai sa fac amniocenteza ca doar oricum o face la toate fetele batrane asa ca noi. Si intreb io....domn' doctor, dar care e treaba cu statistica cu nascutu copiilor sanatosi dupa 35?'
Si zice el...Staaaiii draga linistita...Sa vezi ce de paciente la 45 si 46 de ani am avut eu...oioioi! Si au facut niste nazdravani foarte sanatosi!

No zi si tu Lyly, ca era sa pic de pe masa, nu alta! Chiar am zis ca primul lucru cand ajung acasa, trebe sa va zic asta: pentru tine si Qiao, sa nu va mai plangeti de varsta da?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

va stampilez zi eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana si pana la urma faci sau nu amnio???

si ma tin de capu' tau pana spui ca vii la intalnire

mikado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ioana,pai femeile alea de 45-46 de ani nu l-au cunoscut pe PK,care sa le aminteasca ce varsta au
poate faci un efort si ajungi si tu,duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

oooffff....lylyshoaro,tot suparata esti pe PK???
io-s intr-o pasa in care...l-am iertat.....da' nu garantez ca nu-mi mai vin pandaliile pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

sami, cine dr. D asta? k nu am citit din urma (am frunzarit putin; de vreo 3 zile nu am mai avut timp de forum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

sami,nu sunt soro suparata pe el ,pt ca eu am o varsta..omu a zis ce stie din experienta si...na,asta e realitatea....nici greci nu au fost departe de raspunsul lui PK
si ca sa fiu ff sincera,sunt suparata in pic pe el, pt ca singura explicatie pe care mi-a zis-o referitoare la schimbarea protocolului, a fost ca el asa le mai schimba..si am si eu un off cu protocoalele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

am ajuns si eu acasa la caldurica. am cam tremurat in statie la autobuz si incepuse sa imi curga si ochiul, nu numai nara - stiti, eu racesc numai pe cate o parte ma tine cam 3 zile dupa care trece pe partea cealalta, atat, altceva nu am. numai la cap ma stric.
cand am ajuns primul lucru m-am repezit la cutia de scrisori si ... era goala nu mi-a venit coletul tot drumul ma gandeam cum o sa fac eu sushi maine dimineata sa imi rasfat sotul si ce o sa ne delectam si la birou
samira sa stii ca la programare am ales varianta sa fiu dupa tine de data asta
ioana uite de la cine sari raza de speranta.
aristicule ma faci invidioasa cu ciorba aia. maine trebuie o sa fac si eu ceva zeama si o sa ma cronometrez Nu vrei sa vii cu mine la atelierul de gatit ? mai sunt doar 2: pe 29 feb si pe 10 martie.
lyly si Albu tot baba m-a facut de la prima intalnire, cand eram ca un crin
tin pumnii pt elenush
angelicapriveste pestisorii si relaxeaza-te. apropo, ce fac pestii tai noaptea ? dorm ? Eu am stresat intr-o perioada a vietii mele multe persoane cu intrebarea "cum dorm delfinii ?" ca doar sunt mamifere si trebuie si ei sa se odihneasca. isi tin respiratia si dorm cateva min ? dar daca adorm prea profund, sau sforaie ce se intampla, mor innecati ? nu va zic ce varsta aveam cand puneam intrebarile astea

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput