Clubul "babelor" FIV-oase 12
Raspunsuri - Pagina 12
mikado spune:
Sami,Qiao, succes la noua intalnire!
m-as baga si eu la o intalnire cu dr. D ...astept sa plece urechelnita pana atunci imi rod unghiile
samira33 spune:
tannoo,dr.D este dr.Diakumakos de la Biogeneis.
eu si qiao am fost la el la consultatie si apoi am povestit impresiile aici.
qiao,deci tot o saptamana te tine raceala!!!
ma straduiesc sa nu-l stresez prea tare pe Strohmer la consultatie.
va dati seama ce activitate intensa pe mine???pe 23 la Strohmer pe 25 la Istanbul.
Cris_25 spune:
Trebe musai sa spun ce am visat azi noapte ... inainte sa pic de somn (nush ce-i cu mine ... de cand ma doftoresc, ba pt rosu-n gat, ba pneumonie, ba reflux gastric sau cine stie ce alergie ... am stari de somnolenta... dar mi-or trece!)
Deci ... se facea ca mergeam in vizita la .... Samirutza Ea ma astepta undeva pe scari... avea paru prins in coada (un saten deschis) si era taaaare vesela. Erau o gramada de flori prin zona ... aproape toate inflorite. Ne-am pus pe palavrageala si ne-am trimis sotiorii la ceva terasa undeva (parca era mai cald afara... trebuie sa fi fost vara, ca Samiruta noastra era imbracata in pantaloni scurti). Pe cand ne-au venit minunatiile din oras, noi nu terminasem palavrageala ...
M-am trezit foarte relaxata (cu toate ca adormisem super stresata de poblema analizelor pe care ar trebui sa le fac, de tratamente, mutatii, etc)
Ce ziceti de visul meu? Oare m-am defectat de tot, daca si-n somn mi-e gandul la voi
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
Lara27 spune:
Hiya girls,
Cris, impresii despre visul tau..sami, atunci cand am vazut-o eu avea parul prins in coc, culoarea era saten inchis (brunet) si ochii tare albastri..anotimpul fiind iarna, nu ma pot pronunta la capitolul pantaloni scurti, dar, as miza mai degraba, pe rochii feminine, cambrate, flu-flu..
Lyly, cu ce te-a suparat PK? ti-a schimbat protocolul? am citit postarile tale de la BP (ultima tentativa), dar nu retinusem ca te-a suparat cu ceva..
Veve, draga de veve, deci a plecat vineri? imi lipseau tare postarile ei din fiecare dimi..oricum eu o astept sa vina cu..vesti si cu deserturi delicioase..
Qiao & Ana, m-am incercat in mousse-ul vostru de 'cioco' (cu avocado), deci e delicios..sar'na de idei..acum ma uit ce scrie "modela" lui Badea pe FB (n.r. Carmen Bruma oficial) si-i testez ideile de mic dejun sanatos si rapid (crema de avocado pe paine de secara umeda am testat-o de dimi, very nice, dar recunosc, am imbunatatit-o cu putina branza de burduf..just a little)..
Sami, Ioana, Ady, Ari hugs& kisses
to be continued..
Cris_25 spune:
Ce ma tentati si pe mine cu mousse-ul asta de cioco... doar ca noi nu cochetam cu avocado-ul asta nicicum ... Oare nu stim cum sa-l alegem?
Am patit asa cu mango si kaki ... am incercat acu vro 3-4 ani de fiecare de vreo 2-3 ori si nu ne placeau si pace... pana am mancat unele coapte bune bune
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
mikado spune:
Cris, trebuie sa fie copt ( iei avocado intre degete si strangi, daca raman mici adancituri de la degete si simtiti ca pulpa cedeaza putin sub degete, atunci e bun de consumat) ...daca este mai tare, il tii 2-3 zile intr-o punga de hartie. mouss-ul asta (eu ii zic budinca de cioco) e delicios si ar mai fi sosul de avocado si guacamole yumi
QiaoBing spune:
cris avocado copt e moale, nu ca piatra cum sunt cele din magazin. il iei si il tii in casa pana se coace.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anaasta spune:
E tare bun guacamole. Eu mananc avocado si simplu, il tai feliute si il stropesc cu suc de lamaie si un praf de sare si il mananc cu paine prajita pe care pun ulei de masline si o frec cu usturoi. Combinatia de avocado si suc de lamaie e tare faina.