Clubul "babelor" FIV-oase 12

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aha...am inteles.

da lara...am avut Beta de 4,99...dar eu il consider negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Subscriu si eu...am avut beta 5,3=negativ. Si la beta de 9,7 nu a rezistat sarcina chiar daca la 3 zile am avut beta de 54,7.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

nu mai rade, soro, ca beau iarba strecurata si visez la carnat desi acasa ma asteapta o aripa amarata pe graatr (daca n-o fi halit-o sotul) si o salata verde (nici macar nu-i creata)....nu pot sa tin postul asta, ca vine fiv-ul peste mine, nu pot sa mananc gras, ca ma banturie rezultatul colesterolului, nu pot sa mananc nuci, ca ma iubesc cu buda...mi-e foameeeeee

LE -Mi-am amintit ca am ciorba: ciorba ruleeesss
eu avusei beta 2 si-am sunat-o pe sami, zicandu-i ca stiu ca-s gravida, ca simt...era invidia

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

pai de ce mananci o singura haripa,soro???
mananca mai multe...si un ...lighean de salata.

ulei de masline ai voie,alune crude ai voie.

Mergi la inceput

dap...ai avut Beta 2 si o luasei indarat cu "socoteala"...daca azi e 2...alaltaieri a fost 4...cu inca 2 zile in urma 16...si tot asa calculai tu de ajungeai cu Beta imediat dupa transfer de...cateva zeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Arii hai ca sufar cu tine impreuna. Si eu is la regim...si urmeaza samaninc o salata greceasca....bineinteles fara fetaaaa.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,3/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

mi-au iesit anticorpi antinucleari.
sunt....
spuneti-mi va rog ce stiti despre ei
lara te rog mult
samira, fetele care mai stiti, balanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sami pai da: ca, cand eram eu in clasa I, nu intelegeam cum e sirul ala crescator, fata de ala descrescator si cand ne-au zis sa scriem "invers" de la 1 la 4, am scris "in oglinda"...se pare ca inca gandesc, ca la 7 ani...aripa...pai nu mai am decat una, ca le-a mancat sotul la micul dejun...a zis ca-s usor de digerat
sunshine te strang in brate, caci iti inteleg perfect durerea. Nu uita: NU ESTI SINGURA!!!
Eu nu sunt la dieta, ci incerc sa mananc sanatos, dar e greu, ca mancarea sanatoasa nu-mi tine de foame

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

n-o tine de foame...da' face bine la oo...asa ca taci si inghite.

sabina,tot ce pot sa-ti spun este ca daca ti-au iesit prezenti anticorpii...inseamna ca ai o boala autoimuna,adica organismul nu-si mai recunoaste anumite celule proprii si produce anticorpi pentru a le elimina.
mai mult nu stiu sa-ti spun pentru ca am decis sa nu ma leg la cap cu analize imunologice cata vreme nu le voi putea trata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Salutare gagici
Samira am eu acasa notat un program super de aerobic, cum ajung caut si iti zic cu placere. SI nu iti fa griji , suflul il recapeti rapid ...
Elenuso imi pare rau de ieri ca nu am fost pe faza, cand am revenit eu tu deja ai disparut. Iubitul meu verde ce face? Ca mie imi e dor de el sa stii
Aristicule off ce te mai cred ca iti este foame tu vrei sa tii tot postul Pastelui?
Lara daca primeste pe pm niste "indicatii" despre cum devenim din aspirante mamici, sa imi spui si mie te rog
Qiao,Lyly da-ti-o incolo de varsta, v-am vazut eu sunteti niste frumoase tinerele, sigur se gaseste o solutie
Sabina uite explicatie de ce iesise maricel IgG...

Mergi la inceput