Clubul "babelor" FIV-oase 12

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

morena eu pe 13 sau 14 aprilie ajung.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Qiao, o fi de la supa crema de telina Telina rulez !!!
(alaturi de sfecla rosie, morcov si alte radacinoase)

As fi vrut si eu sa vin la intalnire, dar nu pot ca sunt plecata ...
(cu sorcova eram deja, daca ma intrebati unde)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

sami,stai soro linistita..ca iti aduc eu aminte..si lui qiao..ca eu tin minte, de regula,toate prostiile..vezi sa nu te duci pe la vreun sfant si sa zici ca nu mai pot
lara,veve nu e nici acolo,nici acolo...si eu o astept cu vesti
aaa,ca mia-m adus aminte..referitor la PK..eu am facut FIV 1 cu albu protocol scurt..dezastru..FIV 2 cu PK-protocol lung,alta viata!5 ovocite,3 embrio f buni,o teantiva de nidare..si la urmatorul FIV ,PK ma trece prot scurt,la care am obtinut un mare fass..cica era 1 embrion de 8B3,eu m-am uitat pe hartie si inainte fusese scris C,modificat cu B si l-am intrebat avand in vedere istoricul,dc eu am avut succes cu lung,macar am avut ce transfera,de ce mi l-a schimbat?nu stiu care era rezultatul dc faceam tot lung..dar zic si eu...explicatia ca, asa schimaba el protocoalele nu m-a multumit

pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Doamne-Dumnezeuleeee incerc sa mananc sanatos, ma da' sanatos si nu mai pot de foameee, imi vine sa rod piciorul biroului si nici macar nu-i vreun birou de fitze, sa fie mai consistent...o, la naibaaaa!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

lyly, inteles acum! eu retinusem doar ultimul fiv cu PK, nu mai stiam de primul..pacat..nu pot sa integ de ce, la un raspuns bun la stimulare, cineva simte nevoia sa schimbe protocolul..inteleg, in caz de raspuns prost la stimulare, ca se incearca o schimbare..mie nu mi-a schimbat PK protocolul, nici dozele, doar inhibatorul (intai a fost antagonist-Cetrotide, a doua oara agonist-Suprefact)..
wow, tentativa de nidare..iti dai seama ca balesc deja, nu? stiu ca ti s-a impregnat si tie adanc pe retina afirmatia conform careia toate aspirantele devin mamici, ei bine, de data asta imi voi stapani sarcasmul, si spun fara urma de malitiozitate ca, in cazul fetelor de aici, de la acest topic, imi doresc din suflet, afirmatia respectiva sa se adevereasca. am zis!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

Mergi la inceput

Sami, zi soro, de ce hohotesti? te pm-uiesti? I see..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

io radeam de ce a spus aristica...nu de lyly.

lyly,sa-mi ierti neuronul...da nu mai stiu cand ai avut tu Beta pozitiv???
ca PK la Beta de 4,99 mi-a zi...100% negativ...Beta pana in 50 il considera negativ...sau sarcina neviabila in cel mai bun caz.

Mergi la inceput

da tu ai avut beta 4.99??? zau? pai, e ceva..oricum mai mult decat 0.0

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

sami,beta a fost in z10=7,3...mai mare ca 5
dupa PK,stiu ca tot ce e <50 e negativ...dar eu cred ca a fost o tentativa de prindere

Mergi la inceput