Clubul "babelor" FIV-oase 12

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lara, sa te auda Doamne Doamne , dar de-abia s-au rarit un pic. Pana dispar....mai curge multa apa pe Somesh.
Amnio - la sfarsit de martie.

Sabina - io habar nu am ce-s aia...

Artistico - gateste draga si tu aripi de curcan, ca macar simti ca mananci ceva

Qiao - cum e treaba aia cu cursul de gatit? sunt fete? ma batea si pe mine gandul sa ma apuc sa tin cursuri de-astea...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salut, fetele! Da' cine a avut treaba cu voi si va facura invidioase?! Cred ca am scapat subiectul ala....

In alta ordine de idei, stie cineva ceva despre Dong Quai?! Adica, ceva mai mult decat scrie pe net, in sensul ca daca l-ati folosit sa-mi spuneti cum vi s-a parut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ana,eu am citit ca-i reglator hormonal.
dar eu nu mai iau ...am citit ca sunt recomandate femeilor care mai spera la natural...celor care fac FIV nu le sunt recomandate pentru ca pot influenta in oarecare masura hormonii si medicii nu mai au tabloul real in fata.
personal mi-am scazut cu Vittex LH de ajunsese usor sub 2 in ziua 2....de la 3,5.

ma duc sa hranesc soata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Mersi, Sami! Pofta buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

adi n-am cum sa tin postul asta, ca tipa in mine foliculii care graviteaza pe langa ovare: vrem oua, peste, lapte-n tzatze, etc...
ioana mai bine mananc "gatzi" de curcan: "doi gatzi", ca tata zice ca niciodata nu se termina carnea de pe gatzi.

Am o cutie de unicorn in hol - fug sa vad cat costa, imi dau doua palme cand oi vedea cat e costul final, var cate o bucata in fiecare orificu ca sa-mi scot parleala pentru banutii astia si maine astept sa ma vad tanaraaaaa.

Revin cu costul final
mariuca fi pe faza, ca pentru unicornul pe care ti-l dau maine, am amanat progesteronul...iti povestesc eu maine seara

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Hello
Bag si eu un ochi scurt pe aici, ca nu mai pot dupa ce am stat 11 ore la servici cu ei lipiti de monitor.
ioana sa stii ca vine lume, totul tine de cum e mediatizat si de costuri. eu mi-am imaginat ca o sa avem fiecare sort, o sa stam in fata unei mese si o sa facem efectiv, dar din pacate nu permit conditiile - se tine la sediul unei firme si nu e spatiul atat de generos.
fetelor, sa stiti ca si eu mor de foame, dar nu din motive de dieta sau post, pur si simplu nu mai avem nimic de mancare. ce am gatit vineri toata ziua pt parastas am dat si acum bate vantul prin frigider, iar eu am ajuns abia acum o ora acasa, nu mai sunt in stare nici sa ma gandesc ce misca prin camara, daramite sa mai si gatesc. dragt o sa fie cand va ajunge si sotul

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Buna, babutzele mele,
Asadar, dimanche, la pranz? O chei!!!!abia astept. Pana atunci, merg repede sa bag clacide, codeine, strepsile si acc si toate sucele de tuse ale copiilor. Sunt in carantina in dormitor, cu masca. Am luat un virus naspa de la nepoata mea, de-ala cum numai in gradinitele din zilele noastre se pot concepe.
Am vb azi cu mami_vreau: colul ala tot scurt e, dar macar are bunul simt sa stea inkis, bebelanul are 1500 g, s-a pus cu capul in jos, ea sta agatata de perfuziile alea cu care a devenit una si aceeasi persoana si e foarte optimista. Azi a venit la ele in salon marutza cu zambile, tre sa ne uitam la happy hour sa o vedem.
Aristicule, 2felii de paine neagra cu niste branza transparenta, la pranz spanac chior, tot dimi un fresh de mere, pere, morcovi, sfecla, broccoli, vlastari de diverse ierburi si 2lingurite de seminte de canepa. Acu am bagat iar o felie de paine ca am luat antibiotic.si cantaru arata ca ma ingras, poftim comedie!
Pup toata gasca de babe, mai ales ca in intervalul 1-8 martie vine zilele babelor!!!
Sa zica elenusha ce face ca sunt in megasuspans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ari exact la asta m-am gandit si eu cand te-am intrebat de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Hiya,
ma uitam la oscaruri pe HBO, dar parc-am simtit ca e vorba de imunologice..ding-dong..Sabina..la apel:
in primul rand, hm, vreau sa te iau frumusel, sa nu te sperii, da? ca nu-i capat de lume:

ANA (chiar si PK mai indica analiza, mie mi i-a indicat par example) in titru peste limite, inseamna ca sistemul tau imunitar ataca propriile tesuturi (-> nucleul celulelor), deci ai dezvoltat ceea ce in termeni medicali e considerat a fi o "reactie autoimuna". ANA pozitivi, nu inseamna ca ai o boala autoimuna, nicidecum, dar, intradevar, in titru mare, ei sunt indicatori pentru boli autoimune sistemice, anume LES (lupus eritematos sistemic), artrita reumatoida si sclerodermia.. primul lucru, in caz de ANA pozitivi, ti se va recomanda testarea pentru aceste boli..nu-mi inchipui ca ai simptome (sclerodermia e greu sa n-o resimti/observi, e caracterizata printr-o fibroza excesiva a pielii. artrita reumatoida da dureri puternice de articulatii, iar lupus e o inflamare a organelor si tesuturilor din corp), deci sansele sa nu ai niciuna din ele sunt mari..however, raman ANA pozitivi (chiar si in titru mic)->> asa cum spuneam, organismul tau nu mai dstinge intre celulele proprii (self) si straine (non-self) si ataca tot, fara discriminare..respectiv, in caz de fiv, degeaba emite embrionul semnal de self, el tot este atacat de sistemul imunitar matern si..dizolvat.

Solutia este, corticosteroizi (parca ai simtit tu ceva, ca te preocupau mereu..), anume terapie sustinuta, prelungita, doze nu profilactice, ci de genul celor prescrise pentru imunologice in UK (stii tu)..sau terapie IVIg, sau Intralipid..

un exemplu de cheer up: stiu sigur ca era o fata pe DC, gravi cu ANA pozitivi, facuse testele pentru bolile autoimune la spitalul Colentina, i-au iesit negative si mergea doar la control (observatie)..regret, nu-mi amintesc nick-ul, dar se poate..iti amintesc si vorbele lui PK: "even women with lupus have proven fertility"..ori, deocamdata e vb "doar" de ANA, e drept o complicatie in plus, de care n-aveai nevoie

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Ha! La ce mancati voi, eu sunt deja happyyy...mi-a trimis soacra inca o oala cu ciorba

Am mai avut 86 lei de dat la vama, adica 17,2 lei de persoana (ca taxa s-a calculat pe colet)

un dolar este 3,23 lei (pe bnro.ro)

eu, adrianady, ocolyso, lyly 193 lei
maria 294 lei

...restul socotelilor sunt cele de aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170639&whichpage=16
...doar am transformat dolarii in lei, am adaugat cei 17,2 lei de la vama si gataaa, a iesit socoteala (am si verificat)

Coco iti dau foward la mailurile mele cu tot cu atasamente, sau ne vedem la intalnirea de pe 4 martie, unde am sa vin cu totul printat? Cum dorest, asa am sa fac

seara buna

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput