Bobocei de Sept-Oct 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Tot io ... cu semnatura actualizata!

Si eu am avut ceva strangeri de inima referitor la o noua odisee, ma gandeam ca nu va fi ca prima, ca prieteniile legate acolo sunt deosebite, dar sunt deschisa la nou si stiu ca putem petrece minunat cele 40 de saptamani impreuna!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Neata buna!
Eu m-am cantarit in dimineata asta si am constatat ca am slabit aproape 3 kg. Mi s-a tot spus in ultimele zile ca am slabit, dar eu nu am remarcat la haine, din contra, pantalonii ma cam jeneaza, chiar si cei care erau mai lejeri. Dar parca nici burtica nu mai e asa vizibila azi cum era zilele trecute, sau poate pana acum era asa din cauza balonarii.
Nu prea mai am rabdare pana joi. M-a batut de cateva ori gandul sa repet Beta HCG, dar pana la urma m-am razgandit. Ma gandeam sa imi fac macar un pipi test, dar s-ar putea sa nu fie relevant sau chiar sa ma bulverseze si mai tare.
Grea asteptarea asta!

_
in asteptarea primei ecografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Nu te speria Irene ,daca nu ai sangerari sau dureri mari de burtica nu e cazul,zic eu,iar fiindca ai slabit poate fi de la emotii si griji,burtica e acolo vizibila sau nu ,si-i dam un pupic de incurajare!
Beta l-ai repetat la 48 de ore,s-a dublat?Daca da atunci e bine,si sa stii ca relevanta lui este daca in faci din 48 in 48 de ore ,asta daca chiar vrei sa-l repeti.

Eu am doua fete cu teste pozitive proaspete,ca va ziceam si cum una dintre ele l-a facut azi pe primul ,ce credeti am mai facut si eu unul,da ,la 10 saptamani eu fac test ,dar de drag si de cat timp le-am asteptat cred ca as face zilnic cate unul pana nasc,

9+

BB Zepa

Mergi la inceput

Am schimbat si saptamana,

10+

BB Zepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!

irene burtica doare pentru ca se marste uterul, sunt tot felul de schimbari pe-acolo...eu le-am zapacit pe fete cu durerile de burta, cred ca sunt campioana la capitolul asta...in al 2-lea rand dupa fiv dor ovarele si-o sa te mai doara...tot de-acolo sunt si balonarile...eu am o burtica de graviduta de luna 4-5 si am inteles ca si ioana e la fel...bafta la eco, abia astept sa vii cu vesti bune! eu n-am rezistat, la o saptamana dupa beta am fost la dr, chit ca nu se vedea mare lucru, dar mi-a zis ca sarcina e in uter..
anidaz felicitari pentru 10 saptamani! sarcina usoara in continuare!!
donna multu' de cafea! chiar am baut azi dimi o cafeluta cu lapte..
sa va zic ce-am facut je...aseara, in pat, la romanii au talent..ma ia o foame de ziceai ca n-am mancat de-o luna..ma duc la frigider si balotez: salamior feliat cu cascaval feliat, vreo 4 feliute, asa, din fiecare..
dimineata am observat ca pe la 7 fara un sfert am program de pipilica...vin inapoi in pat si...ma ia foamea ..ma duc tiptil, fac o pituca cu salam si cas si-un iaurt si bag la ghiozdan...ma pun iar in pat, ca ma enervasem ca ma tot scol la 7 si adorm...la 9 jumate ma scoala dani sa iau micul dejun..facuse papara cu sunca..si iar am mancat...bai frate, pai in ritmul asta, ma fac cat china..
pupez

8+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna dimineata!

Adina felicitari pentru 10 saptamani!!

Donna felicitari si tie pentru 9 saptamani. Iti tin minte nick-ul din cealalta odisee dar eu pe acolo nu mi-am gasit locul si nu am reusit sa scriu desi am urmarit cu sufletul la gura sarciniile si mai ales nasteriile. Chiar si acum mai intru sa vad ce fac bebelusii si mi-e drag sa vad cum cresc in pozele de profil.

Ramona7575 la multi ani!! si sotul meu urmeaza sa plece din tara la sfarsitul lui Martie sau mai repede daca prinde un loc mai aproape de tara. Stiu ca este greu dar puiutii nostri ne vor ajuta sa trecem peste orice.

Irene stiu ca e greu ca si eu am fost stresata rau la prima sarcina chiar daca am avut o sarcina de vis fara greturi, stari de rau sau alte probleme. Doar de doua ori am avut niste sangerari slabe dar au trecut si fetita e acum mare si sanatoasa. Incearca sa te relaxezi si sa vizualizezi cum creste bb in burtica ta

Sa va arat si voua ultimul test facut astazi

http://img690.imageshack.us/img690/5701/hpim2013.jpg

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Va multumesc pentru incurajari, fetelor.
Anidaz: dupa ce-am facut primul test l-am repetat la 48 de ore si se dublase. Dar asta se intampla acum o saptamana. Cred ca o sa ies totusi la o plimbarica azi, ca e prea frumos afara si o sa cumpar si un test de sarcina, poate ma mai linistesc cat de cat.
Mi-e asa de ciuda ca din cauza stresului nu ma pot bucura deloc de faptul ca am reusit sa raman insarcinata; imi imaginam ca o sa fiu in al noualea cer si cand colo, din primul moment in care am aflat rezultatul am inceput sa-mi fac tot felul de probleme. Cam asa mi se intampla mereu cand imi doresc foarte mult un lucru, apare tot timpul cate ceva care imi strica bucuria (de fapt sunt piticii de pe/din creierul meu).
Hai ca nu vreau sa va stric si voua ziua. E prea frumos afara si e pacat sa nu ne bucuram de o asemenea zi.
Va pup si sa auzim numai de bine!

_
in asteptarea primei ecografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Buna fetelor, am si eu o intrebare..am fost la un dr cand aveam aproape 6 sapt si aveam niste dureri mari de ovare..burta.nu stiu exact..si mi-a dat duphaston, apoi saptamana trecuta m-am dus la alt dr cu care vreau sa si nasc (am 9 sapt) si mi-a zis sa nu iau duphaston..ca de ce am luat si eu am uitat sa ii spun de durerile de ovare...parca eram muta:P..dupa ce am iesit din cabinet..mi-am amintit:P...ce sa fac? eu as lua in continuare duphaston..nu vreau sa pierd sarcina si mai mai dureri de burtica.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

m_m51981 duphastonul se da in general pentru fixarea sarcinii...ajuta si la durerile de burtica de la inceput..rau nu face, iar ce reprezinta progesteron in exces se elimina...

8+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Culmea de ce ai luat !Fiindca ti-a zis doctorul,se ia pana la 12 saptamani pentru siguranta fixarii sarcinii,sa nu-l intrerupi.E acelasi lucru cu Utrogestanul,doar ca duphastonul e progesteron sintetic.

10+

BB Zepa

Mergi la inceput