Bobocei de Sept-Oct 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna gravidutelor Cat de active ati fost pe forum! V-am citit cu mare drag si ma bucur pentru burticile care si-au vazut bebeii cum misca si pentru cele care au scapat de greturi.

Vreau sa va zic ca am scapat si eu de greturi, tind sa cred ca definitiv! :D Se fac 5 zile de cand ma trezesc plina de energie, fara pic de greata, nici sensibilitate la mirosuri nu mai am, pot sa mananc orice :D Inainte mai aveam o zi, doua de pauza, in care ma simteam mai bine, dar iata ca trece saptamana iar eu ma simt excelent. Am 11 sapt si joi implinesc 12, abia astept marele moment, sa trec cu bine de acest prag psihologic de 12 saptamani. Luni dimi sunt programata la eco, n-am mai facut-o de peste doua saptamani si stau ca pe ghimpi. Am fost speriata de estompararea treptata a simptomelor, dar m-a linistit Lalu85 Sper sa-l vad si eu pe prichindel ca creste si e bine.

In rest, asa e, exista viata dupa greturi, asa ca viitoarele mamici care le mai experimenteaza sa traga aer in piept si sa gandeasca optimist, ca timpul le rezolva pe toate. Inca putin si trece

Vreau sa va zic ca de cand imi impartasesc gandurile aici pe forum, ori de cate ori ma framanta ceva, am inceput sa capat mai multa incredere, mai multa decat atunci cand vorbesc cu prietenele, care, desi ma sustin total n-au trecut inca prin aceasta experienta minunata si palpitanta. Raspunsurile voastre chiar m-au incurajat. Intr-adevar e destul de stresant la prima sarcina. Credeam ca le stiu pe toate, dar de fapt sunt o novice si mai am atat de multe de invatat. Oricum ma bucur ca ori de cate ori va citesc, chiar daca poate nu am timp sa scriu si eu ceva, invatat cate ceva

Va si va doresc un weekend voios si odihnitor!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Multumesc mult fetelor pentru sfaturi..si pentru rapiditate..pupici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

m_m51981 Eu inteleg de ce ti-a dat duphaston, si eu il iau pana la 12 saptamani, dar nu pricep de ce nu ti-a prescris si no-spa pt dureri? Eu am luat nospa preventiv, dupa cum mi-a spus medicul ptr ca aveam niste secretii maronii si exista riscul sa pierd sarcina. Din fericire n-am avut dureri, secretiile au incetat si ele si am renuntat la nospa, dar duphaston iau in continuare.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Vaaaii!! fetelor ce harnicute sunteti cu scrisul
V-am citit pe toate cu mare drag.
Si mie mi-a dat dr. pt.fixare si sustinere arefam si no-spa pe care le iau si acum si am intrat in 14 saptamani.
Va doresc un weekend minunat, va

lalu85 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!
o duminica minunata s-aveti! si sa vina o data primavara!!
pupici

8+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Aa....pai mi-a dat mai multe..nospa la nevoie, dar nu am luat..am zis sa iau decat daca sunt dureri insuportabile..am zis caci cat mai putine pastile pt bebe cu atat mai bine, mi-a mai dat si elevit,vitamine..dar nici din alea nu am luat ca eu mananc destul de sanatos....si ma gandesc la bebe, poate i-ar prinde bine niste vitamine...pff..dar totusi nu vrea sa ma mut in frigider de tot:P..deja stau cu nasul in el toata ziua:P...eu stiam ca duphastonul e pt fixare si ma gandeam ca daca noul dr mi-a zis sa nu-l mai iau..am zis.. o stii el ceva...dar eu am luat in continuare..pt ca am ramas f greu insarcinata si nu vreau sa pierd sarcina in nici un caz...am citit ce ati scris despre duphaston..o sa iau si eu pana pe la 3-4 luni.pupici fetelor!!!

Mergi la inceput

Mie imi e teama de durerile pe care le am, caci si o verisoara de a mea a ramas insarcinata si pe la 10 sapt a inceput sa aiba dureri cam ca mine si a pierdut sarcina, de asta ma tem de aceste intepaturi..dar...am citit totusi ca ar fi normale ca se intind ligamentele..ma rog..nu stiu..pff...sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neata.la mine e soare azi si e frumos !
Gandeste pozitiv ,nu te gandi ce a patit verisoara ta ,eu am patit-o eu, dar acum simt ca va fi bine ,de data asta vad totul in roz...sau blue?

10+

BB Zepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Neata burticime! haideti la cafelute sau ceaiuri, dupa plac

Anidaz, da, presupun ca voi face in continuare Clexane, la Tudor am facut abia din sapt 28. Asta sa fie cea mai mare problema . Cat despre curaj... eu sunt de-a binele inconstienta , stiu ca va fi greu cu doi copii de varste apropiate, dar cred cu tarie ca in cativa ani voi fi tare fericita ca am facut efortul asta. Si in definitiv, copii am vrut de cand m-am casatorit, dar n-au venit, acum ca vin nu pot sa fiu decat bucuroasa, nu? Noi avem si doua perechi de bunici pensionari, nu-s in cea mai buna forma dar sunt dispusi sa ne ajute cum pot.

O zi buna tuturor!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) si 8+

ce de coincidente, donna! bebei de aceesi varsta si de clexane si eu fac clexane din saptamana 7 acum si la Lucas am facut din saptamana 14

irene, ai iesit bine cu analizele. eu am dat 20 de mil si 13 eprubete de sange in octombrie 2009, bine am facut mai multe analize, dar stiam ca numai profilul 2 de trombofilie costa 690 de lei

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 12+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_m51981

Mie imi e teama de durerile pe care le am, caci si o verisoara de a mea a ramas insarcinata si pe la 10 sapt a inceput sa aiba dureri cam ca mine si a pierdut sarcina, de asta ma tem de aceste intepaturi..dar...am citit totusi ca ar fi normale ca se intind ligamentele..ma rog..nu stiu..pff...sper sa fie bine.

nu te mai gandi la verisoara ta! sunt convinsa ca nu din cauza asta a pierdut sarcina. eu la a doua sarcina am avut niste dureri destul de mari si la fel mi-a fost frica, eram intr-o vizita scurta de 4 zile in romania si am fugit la medic! din pacate am dat peste unul prost care mi-a spus ca voi pierde sarcina. mi-a facut o perfuzie cu METOCLOPRAMID si nospa!!!! eu nu aveam greturi, nu am avut la nici una din cele 4 sarcini. in fine, daca stiam ca imi pune metoclopramid fugeam din maternitate. am sunat-o pe dr mea din germ si mi-a spus sa iau magneziu. eu am luat pe langa magneziu si no-spa si scobutil, aici nu se da asa ceva. durerele au incetat in 2-3 zile. sarcina tot am pierdut-o dar la 16 saptamani, DAR DIN ALTE CAUZE; NU DIN CAUZA DURERILOR! laLucas amexperimentat aceleasi duereri tot in saptamana 10, am fost la medic si la fel,mi-a spus sa iau magneziu si sa stau linistita. in cateva zile totul a trecut si bebe e acum mare si sanatos.

fetelor, eu pana acum nici nu am simtit ca sunt graviduza. totul este ft bine, nu greturi, nu somnolenta,nu ameteli,nu dureri, nimic nimic. insa am aproape in fiecare seara cosmaruri ca voi naste iar prematur. stiu ca nici o sarcina nu seamana cu cealalta si ca la Lucas a fost o intamplare. ziua incerc sa nu ma gandesc, dar noaptea subconstientul lucreaza

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 12+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput