Bobocei de Sept-Oct 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
_Irene_ spune:
corinuka: tu ai luat in continuare utrogestanul pe care vaginala, cum ne-a recomandat dr. Kovacs? Eu nu stiu cum sa procedez ca dr din Romania cand am sunat-o si i-am spus ca am dureri mi-a zis sa-l iau pe gura si chiar a subliniat lucrul asta; dar in ziua in care l-am luat asa am avut ameteti groaznice; dr Kovacs avea teoria ca e bine sa-l administram vaginal ca sa fie cat mai aproape de locul faptei sa se asimileze bine acolo; poate dr din Romania considera ca fac prea mult deranj acolo daca il administrez asa.
La noi a venit primavara, dar din pacate se pare ca doar in week-end-ul asta, care a trecut deja.
_
in asteptarea primei ecografii
corinuka_g spune:
irene eu l-am luat de la inceput vaginal si asa continui...doar si pe prospect scrie ca in sarcina se ia doar vaginal, nu-i inteleg pe medicii care-l recomanda oral si se contrazic cu producatorul..
doar ca mi-a zis sa-l iau pana in saptamana 9 si am de gand sa merg cu administrarea pana in saptamana 12-14 scazand treptat doza..
eu am racit, nu stiu cum si unde...stranut de mama focului, imi curg ochii, n-am febra c-am verificat...nashpa!! 
o seara faina!
8+ Multumesc Doamne!
Anaomaria spune:
Buna dimineata fetelor
Ati fost extrem de harnicute cu scrisul! Eu am lipsit cateva zile ca mi-am vizitat puica la Botosani, la bunici, si acum sunt iar pe baricade. Am intrat in sapt 10, dar tot mai experimentez greturi seara si sensibilitate acuta la mirosuri. Mi-am cumparat B6(sicovit) ca citisem pe aici ca e bun pentru greturi, dar n-am indraznit sa-l iau, ca pe prospect zice ca nu se recomanda in sarcina. 
Va pup si va doresc o saptamana minunata.
10+
“Never, never, never, never give up.” Winston Churchill
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, bulinici! 
Noi am avut o saptamana uratica foc. Vineri am stat acasa, eram epuizata total. Nu stiu ce am avut, m-am simtit foarte rau, n-am mancat mai nimic de miercuri din cauza greturilor, am zacut cateva zile. M-am cantarit ieri, am slabit 2 kilograme fata de decembrie 2011, ajungand la 52 kg amarate. 

De ieri imi e mai bine, azi am mers sa fac analizele restante. Mi-au luat putin sange si mi s-a facut rau pe strada, am sprijinit o bordura si mi-am revenit. Acum beau putina cola sa ma revigorez. Ma tratez cu o vaza de frezii, merit si eu, nu?!! 
Ma bag la munci, sa recuperez ziua de concediu, dar nu inainte sa va urez sa aveti o saptamana frumoasa si insorita ! 
Editez sa zic de utro: si mie tot vaginal mi s-a zis sa pun, ca se asimileaza cel mai rapid si mai mult. Doar cand merg la analize din col iau pe gura si-l iau seara la culcare, deci nu stiu ce efecte are.
Bebe dragonel la bord ! 
gaitica78 spune:
Buna dimineata burtici! Ati fost harnicute, nu gluma! Eu nu m-am simtit prea bine in weekend, am fost mai mult lesinata
. Nici acum nu e mai roz situatia, sunt ametita rau. Si la propriu si la figurat. Azi dimineata mi-am pus un cercel de un fel si unu de un fel, am vazut abia cand am ajuns la birou
:))
VA pup si va doresc o saptamana usoara!
6+
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
Tzuki spune:
neata
de la noi n-am noutati, in discutia cu hormoni nu ma bag ca nu iau si n-am luat si deci nu-s in masura sa comentez nimic.
prin urmare, o zi frumoasa va doresc
.
bb 3
g_rainbow spune:
'neata, burtici! si eu sunt ametita azi
. iar am dormit prost, iar am avut cosmaruri cu nasterea prematura. nu stiu ce sa mai fac, seara cel putin sunt ft ocupata si nu ma gandesc deloc la asa ceva, dar noaptea nu stiu ce se intampla, cred ca subconstientul e de vina
utrogestan am luat si eu la sarcina trecuta intravaginal, era mult mai ok decat pe cale orala. acum nu am luat deloc
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si
12+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
tzitziri spune:
Neata si de la noi,
eu la prima sarcina am luat Utrogestan vaginal pana cand am avut niste scurgeri maronii. Ca sa eliminam o posibila ranire superficiala cauzata de mine insami punand Utrogenstanul, doctorul a zis ca il pot lua oral.Nu am avut ameteli sau ceva particular. Si oricum Utrogestan il luam eu ca aveam pitici pe creier mai mult decat ca as fi avut probleme....
Eu iau No-spa cand fac un efort mai mare (de ex, cand cu viscolul, am asteptat jumatate de ora autobuzul in statie si apoi am facut inca jumatate de ora in picioare si aglomeratie pana unde trebuia sa ajung...).Am luat preventiv un no-spa. Prefer sa previn decat sa tratez, mai ales ca nu iau in mod curent si este dat la recomandarea medicului.
Schimb si eu acum semnatura....mai avem putin si trecem in trimestul 2
.
O saptamana usoara va urez!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
10+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
PaulaFrida spune:
Neata burtici
Am reusit si eu sa ma racesc,imi curge nasul de zici ca-i robinet stricat si parca ma incearca si o tuse,bine ca nu am febra,macar atat
ceva sfaturi sa scap de nasul infundat daca aveti,astept sugestii

saptamana trecuta am avut o durere tampita de cap si am luat o aspirina tamponata si acum citesc pe net ca nu-i voie.voi ce ziceti?ca deja ma panichez

pe toate si va doresc o zii faina

Graviduta fericita
9+
ramona7575 spune:
Neata burtici!
In sfarsit, am dormit bustean azi-noapte dupa o luna de insomnie. Nu stiu cum s-a intamplat minunea 
.
Cum ma simti ? Parca am soricei in burtica, trebuie sa rontai mereu ceva, parca e stomacul gol intr-una....
PaulaFrida - si eu stiam ca nu se ia aspirina in sarcina,acum de una nu cred sa fie prbl.
Legat de nas infundat - ser fizilogic(poti sa faci aerosol) sau ceai de musetel. Nu cunosc ce picaturi sunt permise in sarcina
Eu nu am auzit de Utrogestan pana la voi
, nici acum nu am fost la dr., ma bate gandul sa ma duc in sapt.10-11 dar nu stiu daca pot astepta pana atunci, ma mai gandesc ...
O saptamana cu bucurii, ma bag la un serial din Neveste disperate ![]()
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 7