Bobocei de Sept-Oct 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neata fetele!
Ce de vesti bune si frumoase,sa dea Domnul sa auzim numai lucruri frumoase pana la finalul acestei odisee si multe altele dupa aceea!

Desi voi intra in categoria ciudatelor probabil tot va spun si voua ceea ce mi se intampla,tare-as vrea sa stiu daca nu cumva si altcineva simte ce simt eu...
De doua zile ma tot tin sa va spun ceva fiindca pare imposibil ceea ce simt ,dar totusi as vrea o explicatie daca mi-o poate da cineva.
Va rog sa nu radeti de mine ,dar de doua zile eu simt ceva si tot neg si-mi spun ca nu se poate ,insa sufletul meu imi spune altceva,daca sunt prea deplasata trageti-ma de mana,urechi ce vreti voi.
Nu stiu cum,nu stiu de ce ,dar eu cred ca-l simt pe bebe,am un pestisor care foarte fin abia perceptibil in interior face ceva,simt vibratii,falfairi si in fiecare zi in aceeasi zona,nu sunt gaze,nu sunt muschi care se zbat ,pur si simplu simt ceva foarte fin care falfaie ,ooof nu stiu cum sa explic,dar aseara cand m-am pus in pat am inceput sa plang ca nu stiam cum sa-i spun lu Florin sa nu rada de mine,dar el mi-a spus daca trebuie sa-l simti asa de repede tu ,atunci inseamna ca simti.
Sunt miscari care ma incremenesc si stau stana de piatra si zic de una singura prin casa ca uite iar simt ,si fetelor ,incerc sa neg si sa nu dau frau liber la ceea ce simt,dar simt si pur si simplu mi se inmoaie genunchii cand se intampla...oi fi eu aia mai ciudata!
Am rascolit netul si-am mai gasit cazuri ,insa fetele erau slabe din cate spuneau si au simtit clar la 11-12 saptamani,asa mi-am si facut curaj sa va spun ca nu mai puteam tine in mine asta,iar daca la control se adevereste ca bebe este unde simt eu atunci n-o sa mai am nici un dubiu,ma gandesc ca poate asta mi-e rasplata atator ani de asteptari sa traiesc totul mai intens si altfel decat ar trebui si scriu statisticile,nu stiu ...
E undeva la jumatatea distantei dintre buric si dansa activitatea asta...

10+

BB Zepa

Mergi la inceput

Simina ,de ce nu faci o bethcg care te-ar scuti de suspans,cam in ce zi ai ovulat?Daca ai mai mult de 7 zile dupa ovulatie ,iar luni vei avea sigur ,ai putea merge la un laborator si sa faci beta,hai ca noi te asteptam cu vestea buna!

11+

BB Zepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, bulinici !
Adina, eu nu cred ca esti nebuna. Se zice ca, de obicei, la a doua sarcina il simti pe bb mai devreme, dar asta e doar pentru ca stii deja cum se misca bb de la prima sarcina si identifici mult mai clar "fluturasii". Eu pe Bob l-am simtit de nu stiu cand, cert e ca abia in sapt17 bagam mana in foc ca e el/ea si am avut un soi de revelatie : "aaa, deci misculatiile alea erau de la bb!!". Eu si acum am fluturasi, dar nu-mi bat capul cu ei, stiu ca va veni o vreme cand treaba va fi certa
Cand o sa-l simti pe bb bine de tot, ai sa poti sa-ti spui ca da, ce simteai tu la 11 sapt era beib mic.
P.S. in clipa in care vei stii fara dubiu ca-l simti pe bb, vei plange ca-n filme ! E ceva...de nedescris!

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata!
wow adina ce fain ai povestit : ceva fin care falfaie seamana a bebe mic!!! eu asa stiu ca se simte prima data, ceva usor ca niste aripi de fluture...probabil o sa-l simti tot mai tare si mai des si atunci o sa fii convinsa ca-i cel mic...si eu am simtit intr-o zi ceva gen o bula de aer, o secunda doar
bob pupici!
va pup

9+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Va multumesc ca imi sustineti cele spuse, desi eu sunt la prima sarcina ,dar cine stie poate asa trebuie sa-l/o simt deja.Abia astept ziua de 8 martie sa vad unde este pozitionat ,daca este acolo unde simt eu, o sa va spun.

11+

BB Zepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Neata burtici si multumesc de incurajari. Si eu cred ca e cel mai bine asa cum le-a aranjat DD, ii multumesc ca bebe e bine si ma rog sa fie totul bine in continuare. Desi ne-am fi dorit sa fie doi, trebuie sa recunosc ca aveam momente in care ma ingrozeam cand ma gandeam cate riscuri sunt si cate complicatii ar putea aparea.
Daca va spun ca si eu am avut sapatamana trecuta senzatia ca simt ceva ca un viermisor care misca (in cazul meu descrierea nu e la fel de poetica, dar asa am simtit-o eu), chiar ca o sa spuneti ca e imposibil. Asa mi-am zis si eu atunci, dar acum cand citesc ce scrieti voi ma gandesc ca poate, cine stie ....
Acum suntem la stadiul de bob de mazare dulce, cel putin asa era descris intr-o aplicatie pe tel. Si am intrat de ieri in saptamana a 7-a. Si ni se infunda urechile; am experimentat chiar si cate o ameteala aseara si azi dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Adina exact asa simt si eu de vreo sapt, de cateva ori am vrut sa va spun dar ma gandeam ca e prea devreme si n-o sa ma creada nimeni, eu simt chiar intens miscarile uneori, sunt si la a doua sarcina si-s slaba, tot timpul imi spuneam ca o fi de la gaze, desi stiu bine miscarile lui bb. La prima sarcina l-am simtit la 16 sapt. Si culmea, seara simt aceste miscari, la fel cum il simteam si pe David. Acuma cred ca depinde si de cat lichid este.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

mirabela, si pe mine ma doare ff rau capul, dar nu de la tensiune, pt k am aparat si imi masor tensiunea mereu...asa k la mine nu este asta cauza. Eu de marti am, cam pe la orele pranzului niste ameteli foarte puternice urmate de o stare de rau si tremurat cu senzatie de lesin este o stare ff nasoala. Sper sa revin la normal...
anidaz ai spart gheata...eu am intrat in 15 saptamani si am avut impresia de mai multe ori ca il simt pe bb, chiar astazi cand ma intorceam de la cumparaturi, eram in masina si i-am spus sotului meu il simt pe bb asa k este ff posibil sa il simtim
Fetelor astazi mi-am inoit garderoba cu hainute de graviduta si sunt asa mandra de ele Mie mi-a crescut deja burtica si pantalonii si jeansii obisnuiti ma strang rau la burtica
Va pe toate

lalu85 15+

Mergi la inceput

Ce ma bucur ca am spart-o ,este ca ne luam dupa tipare bine stabilite de catre cercetatori si ne infundam sentimentele si simtirile ca nu cumva sa iesim din regula?Iete ca desi teama ca veti rade era mare ,asa am descoperit ca multe ziceti la fel

11+

BB Zepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui anidaz

Ce ma bucur ca am spart-o ,este ca ne luam dupa tipare bine stabilite de catre cercetatori si ne infundam sentimentele si simtirile ca nu cumva sa iesim din regula?Iete ca desi teama ca veti rade era mare ,asa am descoperit ca multe ziceti la fel

11+

BB Zepa

anidaz, ce frumos ai descris! si eu am simtit bine de tot pe la 12 saptamani ceva, ca si cum cineva ma gadila pe dinauntru. si mie mi se parea totusi prea devreme, dar l-am mai simtit de cateva ori apoi, nu in fiecare zi. pe bb2 si pe Lucas i-am simtit la 15 saptamani

lalu, felicitari pt hainutele noi, sa le porti cu placere

pe celelalte va pup si sa aveti un weekend placut

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 13+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput