Bobocei de Sept-Oct 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Virginia_86 spune:

Bine v-am gasit burtici! Ma înscriu si eu in odiseea voastra de August-Septembrie, sunt însarcinata in 12 saptamâni (astazi implinite) si DPN ar cam fi 17 Septembrie. Noi ne doream foarte tare un bebe si încercam înca din August sa concepem insa nu reuseam. In fiecare luna imi faceam câte un test de sarcina plina de entuziasm, insa de fiecare data eram dezamagita. Dezamagirea noastra a fost cu atat mai mare cu cât iubitul meu si-a facut o spermograma din care a reiesit ca avem mai putin de 8% sanse sa reusim sa raman însarcinata Din acel moment (Noiembrie), nu mi-am mai calculat perioada fertila, nu am mai mai facut nici un test de sarcina, ne resemnasem un pic cu ideea si ne gândeam sa reluam încercarile de a face un bebe dupa ce el isi face mai multe investigatii si eventual un tratament. Ca sa nu va mai plictisesc mult cu povestea mea, in februarie dupa o saptamana de greturi mi-am facut un test de sarcina de gura apropiatilor care tot imi spuneau ca poate sunt însarcinata (eu nici nu vroiam sa il fac, dupa atâtea teste negative si dupa ce stiam ca sansele de a fi însarcinata sunt extrem de mici). Spre surpriza mea, acel test a iesit pozitiv!!!! Iar când m-am dus a doua zi la doctor la control am avut o surpriza si mai mare când mi-a spus ca sunt însarcinata in 8 saptamâni de fapt!! Eu am avut menstruatie si in Decembrie, si in ianuarie, fix la 28 de zile ca de obicei din cauza aceasta nu am banuit nici un moment ca sunt însarcinata. Nu imi stiu data conceptiei pentru ca stiu cum sa calculez data ultimei menstruatii, dar dupa masuratorile de la ecograf, in momentul asta are 12 saptamâni.
Cam asta este povestea mea si ma bucur tare mult ca v-am gasit si sper sa avem toate o sarcina usoara si sanatosi si frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Seara buna!

Iar n-am mai intrat o vreme, ma chinuie rau greata si astept cu nerabdare incheierea primului trimestru.

Felicitari fetelor care au vesti bune de la eco!

Anidaz... eu te cred . Acum doua zile am simtit ceva... m-a facut sa visez. Pe Tudor l-am simtit pe la 17 sapt si dr imi zicea ca e devreme, acum nici n-as indrazni sa spun unui dr ce cred ca am simtit. Dar abia astept sa simt iar... Orientativ... la varsta asta a sarcinii uterul este inca pozitionat foarte jos, abia dupa 12 saptamani depaseste nivelul simfizei pubiene. Deci, daca ai simtit ceva la nivelul asta... Dar la fel de bine pot fi contracturi ale musculaturii interne.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Neata burticilor
virginia, bine ai venit! Ai o poveste ff frumoasa iti doresc o sarcina usoara si la termen.
Aaa...scrie la alte subiecte 9-10 mesaje k sa te citim in timp real, acum toate mesajele tale sunt editate si citim tarziu ceea ce scrii. Asa este regula sa se editeze peimele 10 mesaje. Te si te mai asteptam cu vesti.
Fetelor va doresc o zi minunata

lalu85 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna dimi! ma primiti si pe mine in club?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Fulguta si Virginia, bun venit!!! Va doresc o sarcina usoara si la termen, iar aici sa ne auzim cu multe vesti bune!

Fetelor, m-ati uimit cu povestile despre cum v-ati simtit deja puiutii. Anidaz, ai descris foarte frumos. De acum o sa fiu si eu mai atenta la ce simt, pana acum n-am avut sansa sa-l simt pe bebe, dar sunt la prima sarcina si inca nu stiu la ce sa ma astept. Desi, la un moment dat am simtit ceva, dar cred ca e vorba mai mult de cum se transforma uterul. Am simtit o bolboroseala, ca atunci cand iti ghioraie stomacul, numai ca la mine era chiar in zona uterului bolboroseala si se si auzea ca un ghiorait :))) Deci probabil ca bebica face valuri p-acolo :)))

Eu iarasi numar zilele pana la eco, ma pregatesc de bitest miercuri si abia astept sa-l mai vad pe bebe. Poate, poate, am norocul si se vede si sexul, desi as fi in 13 saptamani si un pic. Uff sunt asa nerabdatoare

Va S-aveti o zi insorita! Ps. azi e baba mea si prin sud e soooaaare. M-au trezit razele pe la 7 si un pic

fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

”Neata” la amiaza!
Am observat ca din odiseea aceasta, de sept-oct, fac parte 2 prietene bune si m-am gandit ca nu este frumos din partea mea sa le las singure pe-aici! Donna, Fulgu'
Sunt mamica unui boier rasfatat de sept-oct 2010.
De vreo 2-3 sapt am aflat ca Matei va deveni fratele mai mare si suntem tare fericiti. Bebe are 8 sapt si 4 zile si este ma face sa fiu foarte gretoasa! de curand am scapat (sper!!!) de greturile din cursul zilei, asa ca ma mai lupt cu cele de seara care sunt crunte!!!!
Va pup si va doresc o odisee minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

am uitat sa-mi las datele!
data mea de nastere este 15. sept.1987
UM 3.01.2012
DPN 9.10.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Eu sper sa fiu primita in aceasta odisee, chiar daca am DPN-ul pe 04 nov 2012. Nahh, mi tare draga odiseea de sept-oct, pentru ca acum 2 ani am facut parte din una din cele mai frumoase odisee de pe intreg forum, impreuna cu Donna si Simona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

salutare

eu pe primul bebe l-am simtit la 17s+. cand m-a intrebat dr (unul f cunoscut) cand l-am simtit, i-am zis si s-a uitat cam chioras la mine, semn ca nu credea o iota. dar n-a zis nimic, stiind ca nu e bine sa contrazici o gravida .

pe al doilea, pe la 16 sapt.

acum, la 12 sapt, am stat vreo doua zile sa vad daca simt ceva si...nope, nimic, nimic, niciun fluture, nicio briza . mai am un pic rabdare, imi doresc sa-l simt, insa stiu ca mai incolo loviturile sunt asa de zdravene ca-mi provocau greata, uneori chiar simteam ca-mi innoada intestinele pe-acolo :)).

astept 8 martie, parca nu mai vine odata, sa ajung la eco, sa pot sa anunt si eu lumea.
greturile, din fericire s-au mai domolit, nu au incetat cu totul, dar cel putin sunt mai rezonabile si am si timp cand pot si eu sa respir. Doamne ajuta sa se duca!

o duminica frumoasa tuturor!

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna!!

Felicitari noilor gravidute!! Cat imi place cand vad ca sunteti mai multe "nebune" ca mine Eu una nu vreau sa inteleg de ce se socheaza unele persoane cand le spun ca vine bb2 dar ma amuza rau de tot

Maine la 17:00 am programare la medic si voi afla si eu in sfarsit DPN-ul si la cati sa ma astept.

Simonaabia astept sa vad niste pozici cu o fetita cu ochisorii lui Matei

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

5+

Mergi la inceput