Bobocei de Sept-Oct 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
lalu85 spune:
Neata burticute
Sunt asa fericita k a venit weekendul
Irene, felicitari pentru bebita. Nu fi trista ca e doar unul, stie DD de ce a fost sa fie asa
Mihaela, Nu sunt sigura ca este ganglion, poate fi un nodul care sa inflamat din cauza schimbarilor hormonale (am mai citit pe net si cam asta am inteles)
gaitica, asa este normal sa dipara simptomele astea nasoale. Eu zic sa va bucurati atunci cand dispar. Eu acum am momente in care ma simt de parca nu as fi insarcinata, asa de bine ma simt. Dar mai am cateodata si momente cand imi este putin rau, sau sunt ametita, sau imi este somn....depinde de zile. Pana acum nu prea mai faceam pipi des noaptea iar acum iarasi ma trezesc la wc...aaa si au cam inceput arsurile asa ca fiecare perioada cu simptomele ei.
Va pupic pe toate si va doresc o zi frumoasa
lalu85 14+
PaulaFrida spune:
Neata burtici
Am fost si noi la eco ieri si l-am vazut pe puiutzul nostru,i-am auzit si inimioara si ne-am topit amandoi
Totul e in regula.continui cu utrogestanul.
eu aproape ca am scapat de raceala
vine si primavara si scapam de frig,deci e bine
Felicitari tuturor fetelor pt vestile bune de la eco
pe toate si va doresc o zii frumoasa
Graviduta fericita 10+
Ramona_bm spune:
Buna dimineata!
Elfica felicitari pentru bb2 si pentru vestile bune de la eco. Eu abia saptamana viitoare merg la prima eco si ma gandeam de cand ti-am citit mesajul oare cumm ar fi sa nastem si bb2 in aceasi zi.
Cu simptomele si eu am fost si sunt la fel ca tine si sper ca si sarcina asta sa decurga macar la fel de bine ca prima.
PaulaFrida felicitari pentru vestile bune!
Irene cel de sus stie de ce a ramas doar 1 bb. Doamne ajuta sa duci sarcina pana la termen si sa fiti sanatosi/toase amnadoi/ua.
Incerc sa mai citesc din urma si revin mai tarziu daca nu ma ingrop cu totul in hartii
Va pup pe toate
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
5+
Mirabelac spune:
O primavara frumoasa si plina de bucurii va doresc tuturor!
Ma bucur ca avem vesti bune de la ecograf, abia astept acusi sa auzim ce sex au bebeii.
Oana si eu am un fibrom de vreo 2 cm, pe 9 martie ma duc la echo si vedem cum a evoluat, si mie mi-a zis sa nu-mi fac griji, in majoritatea cazurilor scade odata cu sarcina.
Lalu intreaba macar medicul de familie de nodulul ala, daca e vreun ganglion, ai fost sau esti racita? E posibil si din cauza asta.
Eu ma duc la baie toata noaptea, nici nu adorm bine si incepe pelerinajul...
Eu de luni ma duc la serviciu, am stat sapt asta acasa dar nu-mi prea place, trece greu timpul. Ma simt ceva mai bine, m-au mai lasat intepaturile.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006) sapt. 11
gaitica78 spune:
Neata fetelor,
Am intrat sa semnez condica si sa va salut
Am citit din urma si ma bucur tare mult pentru fetele cu eco. Azi nu ma simt bine deloc, cred ca recuperez zilele in care mi-a fost bine, ca abia stau .
Va pup
7+
lalu85 spune:
ESte ora mesei si am comandat la birou macare chinezeasca
Fetelor eu am o pofta de mancaree, ceva de speriat
PaulaFrida, felicitari!! ma bucuri pt vestile bune.
mirabela, o sa intreb medicul de fam. sa vad ce zice. Eu nu sunt racita, in schimb ma lupt cu alergia (am la praful de casa, la polen, la fulgi sau puf etc) e nasol pt ca am mai mereu o stare ca si cum as fi racita
gaitica, scumpa mea esti asa haioasa, cand dai de una...cand de alta dar noi suntem alaturi de tine si sa vezi k o sa-ti revii cat de curand
lalu85 15+
gaitica78 spune:
Multumesc Lalu
E bine ca ai pofta de mancare, eu abia am reusit sa mananc un mar si sa beau jumatate de cana de apa. Si am senzatia ca vin si astea inapoi
ufff, eu multumita, eu nemultumita...
7+
Mirabelac spune:
Lalu alergia este o stare de alerta a sistemului imunitar si ganglionii fac parte tot din armata de aparare a organismului. Oricum nu cred ca e ceva sa te sperii dar pt linistea ta e bine sa intrebi medicul. David al meu avea ganglionii inflamati de la alergii si raceli repetate.
Gaitica gandeste-te ca in 2-3 sapt. scapi de starile astea. Eu prima data am vomitat de-mi sarea camasa de pe mine, acum am avut doar starea de greata care a disparut de curand. Tare bine e, acuma ma apuca si pe mine poftele.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006) sapt. 11
Mirabelac spune:
Pe mine ma doare des capul, imi cam scade tensiunea, si nospa-ul asta o cam scade, week-endul asta ma duc sa-mi cumpar aparat de masurat tensiunea s-o prind atunci cand ma supara. Ma cam sacaie, inainte cand ma durea luam o pastica ceva dar acum ma tintuieste la pat, cu nervii cat casa. Pe voi va doare capul?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 11
simina_kin spune:
Buna ziua burtici
Scriu aici ,pentru ca sunteti proaspete burtici , si pt ca sper din tot sufletul sa am confirmarea ca ma pot alatura voua
Am 20 e zile de la UM si, o ameteala teribila si senzatia de ,de vreo 30min.......pot spera ca sunt semne bune , semne de sarcina?
Sa va dea DD sarcini usoare si bebei sanatosi!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!