Piersicute de iulie august (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

balanta-chiar ma gandeam si eu zilele astea la ea ca nu a mai intrat

zizou-eu zic sa incerci sa te speli de mai multe ori pe dinti.poate ti s a strans prea mult sange dinala rau in gingii si pana reusesi sa il elimini.

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_29 spune:

Buna dimineata burtici...

Va ofer eu cate o cafea dar de la birou bineinteles...ma simt mai bine si multumesc din suflet fetelor pt incurajari...la munac este groaznic simt ca nu mai pot suporta stresul de aici dar ce sa fac cu sefii dc nu ma inteleg si nu vor sa imi angajeze om in loc de acum si culmea mi-au zis ca nu o sa imi accepte nici un medical deocamdata...dar nu cred ca o sa mai rezist mult
La ora 13 scap de la munca si o sa ma duc direct la dentist am olans toata noaptea de masea..noroc ca am dus baiatul la mama...
Va pup si aveti grija de voi

Mami de Cristian-Andrei(19.11.2008) si +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!
Scuzati absenta...motivata de mici neplaceri.
Am fost ieri la dr,mi-am vazut bebeu,e in grafic,arata bine.Am o problemuta,eu multe nu am inteles,din eco se vede ca bebe e foarte ingramadit,dr a zis ca am "o contractie"...o sa incerc sa pun poza de la eco,sa vad ce parere aveti.Nu s-a vazut ce este,dar asta e cea mai mica grija a mea.Sunt pe tratamen cu arefam de 200,no-spa,magne b6...si repaos pana la urmatorul control .
In plus,nici n-am ajuns acasa,ca m-a sunat sotul ca se simte rau,ne-am intalnit in oras,nu mai putea nici sa conduca,am luat taxi si ne-am dus la urgente,unde am stat de la 3 pana la 1 noaptea.Printre altele are pneumonie...
Fiica-mea e tot racita...fetelor de ati vedea ce am in casa...farmacie curata.Toti suntem pe tratament
Nu am apucat inca sa citesc din urma,am vazut ca sursula a avut ceva probl;eme,sper ca e bine!
Revin dupa ce am citit.Pun si poza,sa-mi ziceti ce parere aveti,va rog!

_

Mamica mandra 16+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna,
Se pare ca o sa scap fara sa iau antibiotic,a cedat raceala si durerile de gat,sper sa fie si bebe ok
Kimmy insanatosire grabnica sotului si fetitei.
O sa pun si eu cateva poze dar nu cu burta ca nu am.Promit ca o sa pozez si eu burtica curand,mai bine zis burtoiul.
Va pup si o dupa amiaza placuta

mami de robert 20.10.2010 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,
Activitate slaba pe aici , cred ca sunteti prin bucatarie , stergeti praful , aveti multa treaba si.... diseara ... in oras
Un weekend frumos sa aveti!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor,acum am Ajuns Acasa sunt rupta de picioare. Am fost cu mama la mitropolie, la man. Antim si apoi la gara. Pe copil l-am trimis cu sotul la Petrecere. Ali, ai fost Tare simpatica cu Soacra. Vad ca lumea e bine. Bea las ca-I bine si baiat.Laura faci treaba?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ada , treaba s-a cam terminat , ma duc sa ma fac mai ... frumoasa , plictiseala este de vina ...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Salutare fetelor, aici e 9:30 dimineata, m-am trezit de vreo ora si mi-e o lene......
Si am ceva treaba azi: curatenie, gatit, facut bagaj. Nu m-as stresa atat daca nu ar veni copiii deseara.
Asa ca imi fac curaj.
Da, nu prea miscare pe aici...
Weekend frumos in continuare!

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Am uitat ce voiam sa mai spun...
m-am cantarit de dimineata si vad ca am luat 1.5 kg in mai putin de 2 saptamani de la ultima masurare sper sa nu continui in ritmul asta. Dar e adevarat am o pofta de mancare de speriat.... Cred ca tre' sa reincep sa scriu meniurile aici...sa ma fac singura de rusine! Voi cum mai stati cu kg?

Alina, tu lucrezi si sambata? Cum adica "nu iti accepta nici un concediu medical?" Ce, e dupa ei? E sanatatea si sarcina ta in joc, ce D-zeu! E in Evul Mediu acolo, sunteti sclavi la cheremul patronilor? Asteapta sa ti se faca rau pe acolo? Sunt foarte revoltata sa aud asa ceva. Va spun cum e aici, nu in ideea de a "da peste nas" cuiva, dar nu imi vine sa cred ca in Ro, tara UE vorba aia, mai e posibil asa ceva.
Lucrez la o firma mica, cca 30 angajati. Avem dreptul la 9 zile libere pe an din motive personale (consultatii la dr etc) 3 sau 4 zile pe motive juridice (convocari la tribunal etc), 1-5 zile la evenimente personale (deces etc, in fctie de gradul de rudenie), alte zile, nu stiu cate, daca tre sa stai acasa cu copilul sau sotul are probleme de sanatate. In afara de astea, poti sta in concediu medical platit la nu stiu cat procent, maximum 2 saptamani consecutiv, pt mai mult trebui sa faci cerere la medicina muncii sau sa ai asigurare particulara. Nu exista sa nu ti se accepte un medical, mai mult decat atat nu au voie sa te intrebe motivul daca stai acasa maxim 3 zile, pt mai mult aduci adeverinta de la medic (iar, fara precizarea diagnosticului, care e confidential). Femeile insarcinate nu pot fi date afara sub nici un motiv, la reintoarcerea din concediul de maternitate nu stiu exact cum e.
Alina, nu poti face cerere de CRM?

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

kimmy, m-am uitat si eu la ecografia ta, dar nu imi dau seama ce e acolo. Mi se pare cam neclara imaginea. Nu inteleg nici ce a spus dr tau, si anume ca ai "o contractie" si ca bebe este inghesuit.
alina, ce mai sefi ai!!!!
In primul rand, nu au cum sa iti refuze un medical. Cred ca doar incearca sa te descurajeze sa iti iei medical. Nu stiu daca stii, dar orice gravida are DREPTUL LEGAL la o saptamana de medical in fiecare luna si la 16 ore libere/lunar pt consulatii medicale care se fac la dr-i al caror program se suprapune cu programul tau de lucru.
Ca sa nu mai spun ca, gravida fiind, ai dreptul sa iti reduci norma de lucri cu 25% si sa fii platita 100%.
Mi se pare grozanic ce fac ei cu tine, gravida fiind.

Mergi la inceput