Piersicute de iulie august (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor,iar nu am somn. Va dau cafeaua la ora 6.Ma enerveaza chestia asta cu insomniile. Ce program aveti azi?Ce gatiti bun?Eu, maine o sa gatesc.Azi are fiu-meu o zi de nastere la un coleg, si pleaca si mama. Aseara mi-am luat o pereche de blugi tare draguti de la mothercare.Nu stiu dar, parca am vazut modele mai frumoase pe internet. Incep sa ma mai uit ca si asa nu am ce face.Va doresc la toate o zi minunata si pe mai tarziu.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Neag#259;, mul#539;umit de cafea Ada ;
Eu nu am deloc insomnii, din contra as dormi tot timpul dar m#259; trezeste strumfetita mea mic#259;; am fost ieri la eco, bebe este bine, mai marilor cu 3zile, are 224 g si este tot [baiat], a#537;a ca de acum nu va mai avea cum sa se schimbe;
O zi buna va doresc, eu trebuie sa m#259; apuc de curatenie ca este dezastru la mine;

Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi!!!!!!!!!!!!
multumim de cafa

zizou cum ii sangereza gingiile?pur si simplu sau doar cand te speli pe dinti?mie mi a spus si denista ca,chiar daca sangerez rau sa insist cu spalatul sa se curete bine bine ca se srange sange dinala in gingii si e bine sa iasa afara.eu ieri chiar am observat deja pe la a3 a spalare imi curgea tot mai putin sange(sper ca nu exagerez cu spalatul ca ma spal de cate ori merg la baie-credeti ca poate afeca ceva?)-

ocsanica80-feliciari pr baietel

delia-la multi ani baietelului tausi felicitari ptr fetita

ioana-utrogestanul ti l opreste medicul cand considera ca ai trecut peste pericole si nu mai e necesar.difera de la pers la pers.stiu ca au fos fee care l au intrerupt le 12 saptamani.eu l am intrerupt pe la 17.si cred ca sunt si la care e necesar pana ce nasc.deci cel mai bine e sa inrebi dr ca considera el

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata!

Delia21 la multi ani baiatului si petrecere frumoasa! Si felicitari pentru fetita, e bine ca ti-a venit inima la loc daca zici ca iti doreai.

Muraturica, eu nu m-as duce la inmormantare, din aceleasi motive pe care le-a enumerat Fleurdelise.

Pt gingii inflamate eu am folosit cu succes apa de gura Listerine, am avut probleme cand eram insarcinata cu Ilinca, acum sunt ok.

Sursula
, un gand bun catre tine! Sper ca sunteti bine!

Mie mi-au iesit analizele bune, trebuie sa ma duc azi sa iau interpretarea la bitest dar sunt increzatoare ca e totul ok.
In rest, ma apuca si eu de Femibion 2, la recomandaarea medicului cu toate ca el mi l-ar fi dat mai taarziu ca cica sa nu ma ingras prea tare
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 10+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

m am pus in fata netului cu mancarica in brate si cafelutaca asta fac primul lucru dimineata chiar daca casa isi ia zboru.si a venit soacramea si a zis dar copilul a mancat ceva?nuuuce s o fi gandit doamne ce mama denaturata ea mananca ca scroafa si la copil nu ii da.dar eu nu imi bat capul cu el ca stiu ca nu mananca cand se trezeste decat dupa vreo ora 2 si atunci nici nu il mai stresez sa il tot intreb.si ea i a insirat acolo tot meniul disponibil dar el bineinteles ca a refuzat orice.dar cine face pariu ca in max 10 min vine cu mancarea la el?
recunosc ca oi fi si eu sucita dar ma enerveaza cand o vad asa.si probabil ca daca nu venea asa ziceam ca nu e curioasa de el

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Neatza fetele. Off am fost aseara la doctor si se pare ca baiatul meu are sosetele roz inca spune ca nu e sigura ca era cam pudic/a, vedem la morfofetala mai sigur. Deja cumparasem hainute da baieti..ma cam dezamagit putin vestea dar este bine si asa sanatos sa fie si sa faca armata:))).
M-am si decis, de fapt al meu sot a decis sa nu ma mai duc la inmormantare si ca sa nu stau singura toata ziua am venit la servici. Mai fac ceva bun si eu. Un weekend placut fetelor...aaa si apropo la care din voi s-a transformat cucul bb-ului in putza?
Pop

P.S diseara sau maine pun si eu poze ca se vede si grasana mea de acum.

Beatrice 17 +

Mergi la inceput

.ghiciti cine a aparut cu mancarea?

bea sanatos sa fie.asa e cel mai important.si nu iti fa probleme ca nu ai ce face cu hainutele de baietei ce le ai cumparat.nu vezi cate caruturi albastre avem?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Neaa, fetele!

Am facut urocultura, nu am infectie urinara. Adevarul este ca beau si foarte multa apa, mi-e sete continuu.

Iar gingiile sangereaza din senin, fara sa ma spal pe dinti sau sa manaca.

Bea, tare asta cu sosetelele. Daca e sanatos nici nu mai conteaza.
De aia nu ma stresz eu sa aflu.

Azi am musafiri, vin finii pe la noi asa ca nu ma stresez cu gatitul ca facem un gratar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Buna, fetelor!
Si eu sunt treaza de pe la 6 si m-am tot mutat dintr-un pat in altul, ca sa nu il deranjez pe sot din "tors" .

ada, eu nu gatesc nimic in weekend, ca o sa iesim la masa si azi si maine, ca sa recuperam saptamanile trecute cand nu am mai mancat Sambata in oras, conform obiceiului .
ali, mare figura e soacra ta cu mancarea! . Ai zis mai demult o chestie cu dulciurile...Si eu sunt complet impotriva administrarii dulciurilor in mod frecvent la copii - asa se creeaza dependenta...
Cata vreme am stat cu parintii, mama facea prajituri in fiecare Sambata. Si uite asa, am devenit dependenta de prajituri. Si acuma, femeie in toata firea, ma mai lupt cu slabiciunea asta .
De Ca_Mila mai stii ceva? Vad ca nu a mai intrat demult.
beatrice, baiat, fata, ce-o fi, numai sa fie sanatos/sanatoasa. Eu zic ca n-are nimic daca dai la fetita haine de culoare albastra sau ceva de genul.
sursula, esti ok?
Si mai era o fata care avea sangerari, dar nu mai stiu care.
ioana, mie mi s-a spus sa merg cu Utro pana in sapt 34.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna dimineata fetelor!

Multumesc pt cafea Ada
va doresc un we excelent!

20+

Mergi la inceput