Piersicute de iulie august (19)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Daconst spune:
Seara buna burtici!
Azi v-am tot citit pe fuga dar n-am apucat sa mai si scriu.
De dimineata am fost la o zi de nastere,apoi prin oras ,apoi cumparaturi...o vizita la dr.
De vreo 3 zile simteam asa cumva dureri sub burta indiferent de ce faceam ma durea intr-una.am fost la dr sa ma linistesc inainte de we.Cica a crescut copilul,e cu capul in jos si apasa deja pe nu stiu ce.L-am impins apoi cumva cu mana sa-i schimb pozitia si mi-a trecut.
Ada,are dreptate maica-ta ca nu mananci nimic ca lumea.Eu inteleg ca nu vrei sa te ingrasi...dar ai timp dupa sarcina sa fii tot slaba.Profita acum ca e ultima ocazie sa mai mananci tot ce poftesti.
Ali,hai cu vesti bune!!!
Cu nospa,eu am vazut ca trece durerea si se relaxeata muschii.Dar n-as lua nici eu asa aiurea de 3 ori pe zi daca nu am nimic.
Miha,pateam si eu des asa junghiuri cumva,dar au trecut.
Doamne ca nu mai stiu ce am citit si ce vroiam sa raspund...sunt si blonda si gravida.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
19 sapt
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
************************* Mami ![]() ![]() |
Mami
![](mamica.gif)
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ZIZOU/ZIZOU.jpg)
ZIZOU spune:
Fetelor, nu mai pot. Imi vine sa ma duc la toaleta din 10 in 10 min. In curand o sa ma cert cu motanul pe covorasul de la baie ( preferatullui), cred ca o sa dorm in baie.
Salivez puternic si imi curge sange din gingii. A...si arsuri, dupa ce mananc ma doare stomacul ingrozitor parca nu as fi mancat de 2 zile.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioana3110/ioana3110.jpg)
ioana3110 spune:
Balanta, stii cumva cat timp trebuie luat utrogestanul? pana in ce saptamana?
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
dannett spune:
Zizou, nu stiu daca ai mai precizat..Ce e cu nevoia asta asa deasa de a merge la baie? Din cauza ca apasa bebele pe vezica sau e o infectie urinara?18+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Zizou, curaj, stiu ca e nasol, dar sunt simptome prin care trecem/am trecut aproape toate. Eu cel putin, da. Aveam nopti cand mergeam la pipi de 7-8 ori nu mai stiam numarul. Uterul apasa pe vezica si de aia. In trimestrul II se atenueaza totusi.
Despre sangerarea gingiilor abia s-a discutat, parca Ali are mari probleme cu asta. Eu aveam gingivita dinainte de sarcina si ma spal pe dinti de ani de zile de acum cu Paradontax. are un gust cam naspa dar te obisnuiesti in timp (culmea ca dupa atata timp mai nou imi face greata mie si am trecut pe aqua fresh a sotului). exista si apa de gura aceeasi marca, e ceva mai suportabila.
Arsuri same thing here, beau lapte dupa mese dar uneori nu ajuta. Poti lua rennie au zis fetele ca are efect, voi incerca si eu.
Pentru toate exista remedii, stai linistita. E adevarat ca in unele zile parca se aduna toate pe capul nostru si nu mai avem nici o putere, dar vor veni si zile mai bune, cu stare de bine si energie, o sa vezi.
O noapte cat mai linistita va doresc la toate. 21 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxypuy/roxypuy.jpg)
roxypuy spune:
acum am intrat pe picasa si am vazut etichetele :( am tot citit instructiuni si chestii dar nu reusesc sa le dau de cap. se pare ca ne-a spam-uit cineva toate pozele am intrat pe fiecare album in parte, fiecare poza si apareau tag-uri pe pozele tuturor...nu inteleg de ce. am sters toate tag-urile, am sters si albumul meu in speranta k vor disparea, dar degeaba :( nu e de la mine...nu stiu ce trebuie sa facem ca sa dispara
Roxy 17+
Delia21 spune:
Fetelor,burticilor...dintr-o mare fuga va scriu caci maine puiul meu cel mare implineste 6 ani....si azi e zi de gatit,prajiturit...etc...caci avem petrecere maine sa-l sarbatorim pe prit
.Pe 16 feb am ajuns la doctor si facuram transucenta nucala...bebeii mei sunt sanatosi tun,nu avem semne de ingrijorare...si zise nea doctorul ca el intre cei 2
vede sigur sigur o fetita
....la acel 3D....bebe stand foarte...lejer si fara rusine,in timp ce celalalt avea picioarele stranse
.Deci mi se indeplineste ruga si voi fi si mami de fetita.Rudy,...isi doreste cu maaare ardoare un fratior....si ne- a smuls o promiiune ca de ambii bebe sunt fetite...peste maxi 3-4 ani sa mai chemam barza odata....doar doar i s-o face si lui voia
.Asste sunt noutatile mele.....fug la
.Promit sa revin curand
Biribu spune:
Delia21 felicitari mami de 3 ori!!! si pt baiet si pt bebici, bine ca cel putin unul e fetitza
CamiM voi pe unde sunteti in america? la noi nici vorba de polen inca, iarna....
Zizule parca e cam des cu pipi, fa-ti o urocultura totusi.
fetelor cu no-spaurile astea, acuma voi chiar va asteptati sa treceti prin sarcina fara vreo durere ceva? ca eu nu prea inteleg. acusi incep si contractiile braxton hicks, sunt normale si f utile, lasati-le in pace.
balanta total de acord cu tine, un col normal nu se deschide decit daca sunt alte probleme.
eu azi fac placinta cu mere si nuci. si un roast beef si m-am scos.
va pup, ne auzim prin weekend.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Delia, felicitari pentru gemenasi si sa-ti traiasca printulDana, ai dreptate cu mancatul. O sa ma redresez.Biribu, ce sunt contractiile alea?si pe mine ma mai doare burta, din cand in cand. Fetelor numai ce am venit din oras , sunt rupta. Va pup pe toate.
Ada