Piersicute de iulie august (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

danett, si parul meu e ondulat natural si de cand sunt insarcinata arata destul de urat. eu nici nu iau vitamine (inca), dar parul e fff uscat si nu mai sta in niciun fel :(

15+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Iuli, multumesc de raspuns.
Cerclajul se face de obicei intre saptamanile 12 si 22. Eu as fi cam la mijlocul acestei perioade. Inca nu sunt decisa 100% sa il fac, dar oricum analiza secretiilor e bine sa fie facuta in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Mai fetelor ce mult ati scris....
Sa vedem daca imi amintesc tot ce vreau sa va spun.
Multumesc pentru gandurile bune, stiu ca ar trebui sa ma feresc de stres, dar din pacate e destul de greu de pus in practica. Sper sa imi iasa.
Analizele sunt OK toate. Am facut si listeria si de aia mi-a fost frica pentru ca am papat branzica cu mucegai, lactate nepasteurizate....Nu mai fac.
Aruba, si mie imi era frica deoarece perioda dinainte sa aflu ca am bebe am fumat foarte mult. Atunci aflam primele vesti proaste in familie (care ma streseaza si acum) si mancam rar, fumam mult si bagam cafea la greu. La control dr. mea a ras si a zis ca bebe s-a descurcat cu stresul si nimic nu l-a afectat. Mi-a explicat ca in primele 6 sapt lucrurile care ii fac rau lui bebe ori nu au nici un efect ori duc la avort menstrual direct. Csle de mijloc nu prea e, deci daca am ajuns cu bebei aici, nu mai conteaza ce am facut in primele sapt. Nu stiu daca o fi asa, dar mie asa mi-a zis.
Eu am facut fasole frecata azi, dar am mancat kebab.
Mi-a facut cineva pofta de cheesecake, nu mai retin cine. Oricum, e Ok daca branza a stat la cuptor.
Fetele bolnavioare, aveti grija si foarte multa sanantate.
Balanta, nu doare deloc recoltarea secretiei.
Oare sursula ce o fi facut?
Va pup ca m-am intins destul.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Cam pustiu pe aici...cred ca e maximul activitatilor de seara.

Fetelor m-am uitat un pic pe picasa (cristina, frumoasa burtica!) si am vazut, in contul nostru, la rubrica "people in my photos" niste poze cu persoane de la noi, din poze, dar cu niste etichete de nereprodus. Ce se intampla, ca doar pozele sunt private? Si la voi apare asa? Mi se pare un pic dubios, habar n-am cum functioneaza chestiile astea si cine a pus astfel de etichete. Poate stie cineva cum sa facem sa nu mai apara?

Va pup, ma duc sa pap de pranz. Poate se mai populeaza capitolul mai tarziu...

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Fleur, la ultima poza a lui Roxipui persoanele din poza erau etichetate asa ( cu ce vezi tu la people in my photo ). Acum vad ca a disparut eticheta dar au ramas in dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, noi am fost la cernica, si acum mergem l sf. Nectarie la radu voda.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZIZOU

Fleur, la ultima poza a lui Roxipui persoanele din poza erau etichetate asa ( cu ce vezi tu la people in my photo ). Acum vad ca a disparut eticheta dar au ramas in dreapta.
Am incercat sa scot eu asignarea, dar au ramas etichetele. Poate stiu alte fete.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Azi cand m-am aplecat am simtit o durere in dreapta burtii pe la mijloc, oare ce poate fi? M-am mai palpat ulterior dar nu am simtit nimic.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Zizou, la mine au disparut pozele de la "people" in schimb au ramas etichetele...
In fine, nu-mi mai bat capul cu asta, mi se pare doar ciudat (si pacat) sa apara astfel de cuvinte pe pagina contului nostru de mamici.

Ada, ce program frumos aveti! Trimite si catre noi un pic din atmosfera locurilor acelora binecuvantate!

Eu am mancat si ma reintorc la programul de dupa amiaza la birou. Of, ma simt foarte obosita dupa pranz, mi se umfla picioarele de la stat pe scaun, cateodata ma doare burta. Spunea Alina_29 parca (apropo, ce o fi facut, o fi fost la dr.?) ca ea sta 9 ore la birou cu 3 camere pe ea, eu aproape tot asa, doar ca 8 ore si 1 camera (...si 3 sefi).
In weekend avem copiii sotului la noi, deci nu ma voi odihni, e clar. Si trebuie sa imi fac si bagajul de vacanta (bine, asta e ceva placut).

Ma opresc ca vad ca ma plang ca o baba...

O seara de weekend cat mai placuta!

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

plec si eu de la birou, seara buna si distractie placuta celor care serbeaza dragobetele

15+

Mergi la inceput