Piersicute de iulie august (19)
Raspunsuri - Pagina 16
Daconst spune:
Miha,dar ea e cea mai mica din grupa?ceilalti mananca?nu poti sa-i duci mancarea de acasa?spui ca e alergica sau ceva si gata.Nu stiu,dar acasa ce mananca?poti sa-i dai tu legume acasa.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu hemoroizii,mor de durere,desi constipata nu sunt.
Mai are cineva probleme?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
19 sapt
muraturica spune:
Roxypui, mersi de pont.
Acum plec de la birou si imi iau de pe drum.
Sper sa functioneze ca nu mai pot. Sunt ca un balon sub presiune. M-am mai balonat eu, dar parca ca azi niciodata. 
14+
michelle1981 spune:
muraturica - pt balonari eu folosesc cu succes ceai de busuioc, dar merge si chimen, fenicul, anason
dana - e printre cele mai mici, s-ar putea sa fie o fetita mai mica cu o luna.
Am sunat-o pe directoare si am discutat cu ea pe marginea meniului, m-a asigurat ca nu e nimic prajit, ci fiert sau la cuptor si a zis referitor la orez/ cartofi ca asta mananca copiii, ca ei au incercat si altceva dar nu mananca.
Si daca am sugestii sa le las o lista fetelor sau a ramas ca ii trimit pe mail. Sa risc sa ii spun sugestiile mele de meniu? cred ca o sa rada de mine![]()
A zis ca a incercat si cu linte dar nu mancau copiii. Poate nu pun cimbru si usturoi sa iasa bun
cu cartof si ficatei are gust de tocana din aia buna
Eu o sa fac o lista lungaaaa sa vada ca am idei, daca o sa adopte ceva o sa vedem.
Ideea e sa manance copiii, asa mi-a zis, sa nu plece flamanzi acasa sau mai rau, daca nu mananca, nici nu dorm.
Oricum pana una-alta suplinesc lipsurile acasa. Asa ca diseara avem sufleu de brocoli![]()
A, si in weekend am facut paste cu spanac![]()
freedelia - m-ai mai linistit cu miscarile lui bb
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+
Fleurdelise spune:
Buna seara, vorbaretelor!
Eu la birou pe baricade. Mai am 2 zile (n-o mai pun pe asta) pana la vacaaaaaaantaaaaaaaaa 
!
Rocsy, voi fi plecata in perioada 1-8 martie. Ce dulce e fetita ta!
Acum sa imi amintesc ce s-a discutat, greu tare, dar e un bun exercitiu de memorie, nu?
:
Balanta, habar nu am de analiza de listeria, daca mi-a facut sau imi va face. Sunt aeriana cu analizele astea. Mi-a luat sange de vreo 3 ori pana acum, stiu sigur doar de imunitatea la hepatita, in rest nu stiu, desi am avut in mana un set de analize. Nici ei nu mi-au zis nimic, decat ca sunt bune (cu exceptia glicemiei).
Multumesc Biribu pentru lamuriri cu durerile de solduri. Bine ca nu e altceva, ca ma gandeam, ca Roxypuy, ce ma fac tot restul sarcinii. acum ca stiu de unde provin parca sunt mai linistita, sunt dureri pt o cauza buna
! Apropo Roxypuy, poti incerca intre genunchi o perna mai mare si nu foarte moale, eu am rechizitionat o perna a sotului de vreo 2-3 kg cred, si mare, acum durerile sunt mai suportabile. In curand cred ca voi cumpara ceea ce se numeste aici pe forum perna de alaptat (era si o poza pe undeva), pare si mai eficienta. Ali, si pe mine ma doare destul de rau cand ma intorc de pe o parte pe alta.
Discutia despre spatiu locativ...Iuli nu te stresa inutil, fiecare familie are aranjamentul ei si nimeni nu are dreptul sa se bage, cat de apropiati prieteni ar fi. Important e voi sa va simtiti ok, ideea de confort e foarte relativa. Noi ne-am mutat din vreme, ca sa zic asa (acum 2 luni) de la 2 camere spatioase la 3 ceva mai mici, a fost optiunea noastra sa avem o camaruta pt bb, chiar daca micuta. dar nu e nicidecum asta norma, sau obligatoriu. Sigur ca am vrea toate sa avem case spatioase, ne adaptam totusi realitatii asa cum e, familia nu e "casa" materiala totusi, ci membrii ei.
Sursula, ma bucur ca ai dat vesti despre tine, eram ingrijorate. Sa creasca mare bebelina la caldurica si tu sa o cocolosesti bine stand cuminte in patut.
Ada, usor cu nervii (fac pe lupul moralist, ca am si eu cateodata zile groaznice), eu cred ca ti-ai propus multe lucruri in perioada asta si nu poti da inapoi, zic sa iti reasezi un pic prioritatile ca sa ai o sarcina mai linistita. De ex. cu scoala baiatului, un pic mai relax as fi eu, din postura de profesoara pot sa zic ca ii stiu pe parintii cu asteptari tare mari pentru copiii lor, si sufera si se streseaza si ei si copiii. Ai sa zici ca vorbesc mai mult din teorie si ai dreptate... mai bine tac.
Daconst, sa nu te cateri sa speli geamurile, te rog, e exact genul de treaba "de delegat" altcuiva in perioada asta.
Michelle, m-ai terminat cu deliciile pe care le faci (apropo, si Biribu cu tiramisu). Intr-adevar meniul de la gradinita nu mi se pare ok, azi in ziar e un reportaj cu ce se da de mancare la gradi pe aici, o sa-l citesc in pauza de pranz si va zic si voua. Oricum, atata carne, tocatura si cartofi nu e prea potrivit pentru copii mici, cred eu (nici pentru adulti, dealtfel).
Cam asta mi-am amintit.
Back to work, dar mai intru pe aici, sa fiu pe faza...
Va pup, o seara placuta!
21 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
adarev spune:
Fleur ai dreptate, Asa este. Fleur, biribu, Dana cand ai voie la sex dupa amnio. Am citit pe net o chestie spunea o tipa ca 2 saptamani.Asa o fi? Herghe nu a zis nimic.
Ada 
Fleurdelise spune:
Ada, dupa 48 h e ok, in cazul unei sarcini normale, fara complicatii, bineinteles (adica, daca nu exista dinainte de amnio restrictie la asa ceva, de la medic).
Mie doctorita mi-a spus ca doar in ziua respectiva sa nu fac nici un fel de "exercise" (efort fizic), din care am dedus ca nici sex.
Intrebare de baraj, ca tot veni vorba (sper ca nu citesc si sotiorii pe aici): fetelor, voi cum stati cu libidoul? La mine un mare ZERO barat. Nici fizic (mici dureri, inconfort, imi amorteste una, alta), nici psihic nu sunt acolo. Chiar cand nu ma supara nimic fizic, nu am chef. Si totusi nu imi refuz sotul decat in extremis, gandindu-ma ca oricum dupa 7 luni stop iar dupa nastere cine stie cand. E ciudata situatia, e cumva fake, dar mai bine asa decat deloc....cred?
21 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
IIuli spune:
Fleur, ma bucur ca ai adus asta in discutie. Eu/noi stau/stam foarte prost la capitolul asta si am rarit
pana la disparitie; cred ca au trecut deja cateva saptamani de cand deloc deloc
. am asa senzatia ca deranjam copilul si nu stiu cum sa zic, dar nu ne vine deloc ..
15+
Mihai
Fleurdelise spune:
Iuli, voua "nu va vine deloc", in cazul nostru, mie nu imi vine deloc, dar nu il refuz din motivele pe care le-am zis. Imi spun ca atat timp cat mai pot, dpv fizic, e ok, dar eu nu ma simt ok drept sa spun. Ma exprim cam confuz...
21 +
X Ioan
Porumbita spune:
balanta care e explicatia pt MagneB6? la ce ajuta cand sunt dureri?
aruba eu zic ca are dreptate doc
biribu ma lasa neuronul si nu imi pot aminti
contractiile braxton hicks?
nuraturica dc pers decedata mi-a fost apropiata nici nu as lua in discutie sa nu ma duc; insa dc simti ca emotional nu poti protea jeaza te si nu te duce
kimmi sanatate multa fetei si sotului
fredelia am vazut ca esti mai in tema; pana la ce sapt e ok sa zbori? ca eu voi pleca la 24 sapt in concediu si cam am asa un pic de stres cu zborul
Iiuli dar, pt ca sunt prieteni apropiati, poate nici nu au zis o cu rautate sau sa iti faca tie sange rau, poate esti doar mai sensibila in sarcina 
michelle alta gradinita nu poti lua in calcul?
fleurdelise nu prea mi se pare ok
; dc nu ai chef si nu simti nu faci; sincer nu e un capat de tara!
Biribu spune:
buna fete!
mi-e o lene azi
..... doare rau.
Ada pai nu cred ca nu e voie, ai deja aproape o saptamina. bun si la calmat, deci ![]()
Fleur cam tot pe acolo si eu, dar am si interdictie, ca am placenta joasa, sa vedem de s-o ridica. oricum cind se ridica placenta va fi deja prea dificil tehnic, cred. desi e bun si secsu la ceva cind intirzie bebe sa apara pe la 40 de spatamini.
Michelle dar ea maninca? mie, care am cei mai mofturosi copii de pe planeta, mi-e egal deja ce maninca atita timp cit baga ceva in gura. poti suplini ce crezi tu ca e nevoie la cina etc. daca ea se simte bine si s-a integrat eu nu as retrage-o.
Dana un unguent cu cortizon te ajuta, e singura chestie care da rezultate la mine. eu spalaturi cu ceaiuri etc nu fac, frectie totala.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3