Piersicute de iulie august (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Porumbitza - sunt contractiile uterine normale care apar din trim 2 si se accentueaza in al treilea, pregatesc uterul de nastere si au un rol in functionarea normala a peretelui uterin. cind simti ca se intareste uterul - alea sunt BH. sunt diferite de contractiile de travaliu pt ca: desi se repeta uneori chiar ritmic, nu cresc ca intensitate, frecventa, se reduc la repaus, pot fi usor dureroase dar durerea nu se accentueaza in timp. stiu ca in tara pt astea toata lumea ia nospa, dar nu e normal, dupa mine, contractiile astea sunt normale si necesare.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fetelor, e o confuzie. Nu eu am intrebat de inmormantare. Mi s-a strans inima cand am citit de mine....sper sa nu fie cazul curand. In perioada in care altcinva (nu mai retin nici eu cine) zicea de inmormantare, eu ziceam ca sunt intr-o pasa proasta.
Mersi de sfaturi cu balonarea.
Acum sunt putin mai bine.
Fleur, se zice ca in trim doi libidoul creste, dar la mine nici gand.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Fata care a scris de inmormantare a decis sa nu se mai duca, nu zic nici un nume ca poate nu am retinut bine nici eu. Deci putem considera subiectul inchis, cred. Sa dea D-zeu sa nu aiba parte nici o graviduta de astfel de evenimente in familie sau printre apropiati!

Eu am mancat de pranz si am iesit sa dau cateva ture pe jos, in parcare, dar e frig rau si umed, se pregateste de ninsoare iar , asa ca am revenit fuguta.

Spicuiesc din meniurile unor gradinite de aici, publicate in ziar:

lasagna vegetariana, salata Cesar, brocoli, iaurt, lapte

file de peste (sole, nu stiu traducerea), brocoli, orez, canatalup. lapte

pui, salata de sfecla cu mar, piersici in sirop (melba), lapte

chili vegetarian, orez brun, brocoli, ananas la cutie

caneloni cu branza, supa cu legume, lapte

paste cu tofu, salata de linte, salaat verde, ananas proaspat, lapte

Directorii de gradi comenteaza ca recurg la meniuri vegetariene si din economie, bugetul fiind intre 2-7$/zi/masa/copil.
Eu cred ca nu e rau sa fie obisnuiti copiii de mici cu tot felul de legume si de gusturi, de stiluri de mancare. Din experienta cu copiii sotului meu (6 si 10 ani) care nu mananca aproape nici o leguma si f. putine fructe, asa au fost invatati, si daca ar fi dupa ei s-ar hrani numai cu: pizza, crochete, Kraft (macaroane cu branza instant). Nu sunt deloc curiosi sa guste chestii noi, si reticenti sa accepte orice nu au mai mancat pana atunci.

22 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Am citit pe wikipedia despre Symphisis Pubic Disfunction (SPD), o lasare excesiva a ligamentelor in zona pubiana, asociata cu sarcina, daca am inteles bine. recunosc unele simptome, durerile mele nocturne de solduri , dar sper sa nu am asa ceva, in cazuri mai serioase se lasa cu carje sau chiar scaun cu rotile... Unele fete de la odiseea de martie aprilie parca, zic ca au, daca va intrebati de unde mi-a venit ideea...

22 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Fleur, esti chair in forma azi.
Bantuim doar noi pe aici...cat de curand te las singurica ca mi se inchid ochii.
Multumesc pentru clarificarea confuziilor. Sper si eu sa avem o odisee fericita si nici una sa nu aiba parte de nici o neplacere.
Interesante meniurile la gradinitele voastre. Cel putin mai interesante decat la noi. Si asa e...e greu sa inveti copiii sa manance corect.
Sper ca ce ai citit tu acolo pe wikipedia sa nu se aplice...nici la tine, nici la alte gravidute.

14+

Mergi la inceput

Da, asa e, vorbesc cam singura pe aici, deh, diferenta de fus orar. Macar va las subiecte de discutie, sper....

Noapte buna!

22 + X Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Fleur e bine daca asta le da la gradi acolo. aici in usa meniul e mult mai prost aia cu simfiza, cam toate o sa avem dureri pe acolo prin zona dar nu-s chiar asa de rele , doar te rogi frumos pe la sfirsit de bebe sa iasa odata...

Muraturica somn usor, dragutza! sper ca trece perioada mai proasta curind

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Biribu,m-am tot dat cu Hemorzon din Ro,dar de data asta nu ajuta.Mai am de la fi-miu Emovate,care e tot cortizon,oare o fi bun?el il are pt fimoza.

Fleur,tu iei magneziu?sa stii ca pe mine ma ajuta mult de cind iau cite 2 pe zi.Ajuta mult la relaxarea uterului si dilatarea nu mai doare asa.Incearca sa vezi poate dispar durerile.
Cu apetitul ,la mine e chiar mai mare decit inainte.
Poate si din cauza ca am interzis si ne "vedem" mai rar cu sotul...dar am grija sa nu-mi lipseasca.

Iuli,sa stii ca de aia esti asa irascibila...eu mi-as programa sotul rapid la o "intalnire".

Ada,sa stii ca dupa 48 de ore normal ai voie orice.Dr meu spune ca normal corpul ne transmite semnale,daca ceva ne deranjeaza.Asa ca nu are rost sa amani...face bine...la nervi cel putin.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna seara fetelor. Va tot citesc dar nu am mai scris ca nu prea am ce si sunt in pasa proasta.
Am fost azi la Herghelegiu sa ma vada la eco si a zis ca BB e bine dar totusi sa fac amniocenteza ca la varsta asta e cam musai.
Ada, tie ti-au venit rezultatele la amnio?
Fleur, te invidiez....iti doresc vacanta superfrumoasa! Doamne ce imi lipseste si mie o iesire...

azi m-am enervat rau la serviciu. Avand in vedere ca plec in concediu de maternitate la un moment dat, i-am zis sefului sa ne vedem sa stabilim cum impart treaba mea si cui, ca ar implica ceva mai multe persoane. Si ia ghiciti ce surpriza mi-a facut....O aduce pe nasha lui in locul meu, m-a asigurat ca doar pe perioada maternitatii desi eu nu cred ca nevasta-sa care si ea lucreaza tot cu noi, vrea s-o aduca pe fata asta demuullttt de tot doar ca nu stia cum sa scape de mine. Si se mai cheama ca lucrez in multinationala. Puteti sa credeti asa ceva? Deci, in concluzie si mai pe scurt, acum ar trebui sa inteleg ca voi am ramane pe margine dupa ce fac BB. Tare nu?
Pup fetele

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Multumesc fetelor. Noapte buna si voua. Ma retrag la somnic.
Sper sa treaca pasa proasta, birbu. Altfel nu se poate.
Daconst, tocmai mi-ai dat o idee despre cum sa ma mai relaxez si binedispun. Radem, radem....dar toate schimbarile care se petrec prin corpul meu nu ma ajuta deloc.
De data asta chiar ma duc sa dorm. Ne citim maine. O noapte frumoasa.

14+

Mergi la inceput