Piersicute de iulie august (19)
Raspunsuri - Pagina 15
Daconst spune:
Fetele,nu va mai bateti capul...copii au nevoie doar de iubire.hainele,spatiul...astea sunt nesemnificative la varste mici.Asa ca important e sa fiti voi impacate cu voi.
Cred ca ma apuc de spalat geamurile,ca nu am stare si ma plictisesc.![]()
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
19 sapt
adarev spune:
Iuli, nu te mai stresa si noi stam tot in 2 camere.Are sotul meu o vila in Voluntaru, dar crede-ma eu tot aici ma simt bine si nici nu magandesc sa plec, asa ca nu-i mai baga in seama.Eu zic, ca esti si tu mai sensibila acum. Vreau sa-ti spun ca si eu m-am certat cu al meu sambata, pe niste nimicuri, dar, eu sunt cu nervii la pamant in perioada asta, cu scoala copilului, cu primirea avizului de birou care va fi pe 24 , pe gandurile pe care mi le fac, daca o sa am clienti si sunt ca un arici in permanenta, iar el este mai nervos ca mine.Uneori fetelor, imi vine si mie sa-mi iau campii, dar imi revin automat. Asa ca, ma mobilizez. Dana ai grija cu geamurile.
Ada 
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia De azi dimineata si pana acum ( e ora 2) am mancat deja o juma de borcan de Nutella si o juma de cutie de Toffifee. Abia astept sa se termine, ca dca le am in casa vad ca nu pot sa ma opresc. Jaleeee!!! Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)POZE |
Eu cand te aud cu cata pofta mananci nutella si Toffifee ... parca imi trebuie si mie acum

R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si
21+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Biribu : cum stati cu simptomele, au aparut sau a scapat de gripa ?
Sursula : important e ca bebe e ok, e dificil sa stai in pat dar daca trebuie, trebuie !
Fleurdelise : cand plecati ? Daca nu reusesc sa mai intru, va doresc distractie placuta !
Ninge ......... mare fericire pe capul meu !!!
R_ocsy , mami de
21
+ 
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
roxypuy spune:
IIuli stai linistita draga mea
stii cum se spune - gura lumii nici pamantul n-o astupa...asa k lasa-i sa vb si nu mai pune la suflet! si noi tot in 2 camere stam (74 mp) si avem loc berechet si pt noi si pt BB si pt motan
noi o sa ne mutam in jumatate de living, o sa separam un nou living+buc open space cu un paravan pliabil gen gheisha
si o sa amenajam dormitorul ca si camera lui BB in care o sa mai punem un pat ca sa putem dormi si cu el dk vrem
si gata! si pe noi ne mai bat rudele/prietenii la cap k ar trebui sa ne luam casa, sa nu mai stam cu chirie bla bla...dar sincer sunt bine merci asa cum stam acum, decat sa ma mai leg la cap cu inca un credit mai bine lipsa, plus k as plati 120 EUR in plus la rata fata de cat platim acum chirie (pt un apt la fel!) si nu se merita.
cunosc familii cu 2 copii care traiesc in garsoniere de 32-40 mp si sunt f multumiti si fericiti, iar eu consider k asta e cel mai important - sa existe iubire, intelegere si respect! 
Roxy
18+ 
chmihaela spune:
Buna fetele
Noi suntem bine, am scapat de raceala.Legat de dulciuri si as manca mereu dar ma abtin.Probleme cea mai grava este ca am mereu pofte de fast food,stiu ca nu este sanatos dar nu prea reusesc sa nu trec pe la KFC.
Eu simt ca inebunesc acasa,simt nevoia sa merg la munca dar in conditiile actuale chiar nu am cum sa revin,astept sa mai creasca si bebe 2 apoi servici.Oricum nu am de gand sa stau mai mult de 6 luni acasa,sper sa reusesc.
Legat de spatiu si as fi dorit sa schimbam apartamentul actual care este cu 2 camere dar nu ne permitem finianciar, chiar si pe acesta l-am luat pe credit si o sa platim pana la batranete asa ca o sa ne ingramadim toti 4 in 2 camere,asta e, sanatosi sa fim.
Va pup.O dupa amiaza placuta.
mami de robert 20.10.2010
15+
r_ocsy spune:
A gasit astazi fiica-mea pe masa o moneda de 50 de bani si mi-a dat-o ... mi-a zis "bani" ... mi-a aratat usa si a zis "zin" ( adica magazin ) si "ou"
... ati inteles, da ? M-a trimis frumusel la magazin sa ii cumpar ou si nu unul oarecare ci un kinder ca am avut musafiri in weekend si a primit un ou kinder si a fost in extaz ... "cioco" si jucarie la acelasi pachet !!!
Am amanat-o cu Kinder-ul , momentan merge pacaleala ca la magazinul de la colt nu au oua de ciocolata
... cat va mai dura ???
A inceput ce-a mai frumoasa perioada ... cand spun tot ce le trece prin minte, asa cum pot ei, chiar daca pentru inceput leaga doar cateva cuvinte si mimeaza mai mult ... dar sunt asa simpatici, razi de dragul lor cand ii vezi !
R_ocsy , mami de
21
+ 
michelle1981 spune:
Eu sunt fff dezamagita de meniul lor si de saptamana asta, credeam ca va fi imbunatatit dar nu.. azi snitel, maine sarmale

La pranz au mereu carne cu cartof, nu tu o leguma, nimic, plus dulciuri zilnic, fructele le dau dupa masa de pranz, deci total aiurea.
Ma apuca disperarea cand vad si nu ma lasa inima sa o mai las la gradi tocmai din motivul asta.. ce sa fac?

Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+
muraturica spune:
Fetelor, oare ce sa ma fac ca sunt foarte foarte balonata...
Nu am mancat mai nimic si totusi cred ca o sa explodez. 
Dupa episodul de azi noapte, credeam ca am scapt. 
Sursula, ma bucur ca esti bine.
Chmihaela, bine ca ai scapt de raceala.
Iuli, nu mai pune la suflet ce zic altii. Tu oricum faci ce vrei si ce sti ca e mai bine pentru tine si familie.
Michelle, bafta la eco. Sa vi cu vesti bune. Intr-adevar ciudat meniul la gradi. Nu stiu ce sa zic ca nu am experienta cu copii, dar nu cred ca atata carne cu cartof e benefica.
Sper sa ne auzim cu bine mai tarziu.
14+
roxypuy spune:
muraturica, incearca sa bei un ceai de colici (din acela pt bebei). pe mine ala ma mai linisteste k si eu ma balonez inexplicabil mai ales seara...parca imi amintesc ca ziceau fetele acum cateva capitole ceva si de espumisan, dar nu sunt sigura dk era sau nu safe in sarcina. incearca cu ceai babycalm si dk nu simti nici o ameliorare intreaba medicul.
pup!
Roxy
18+