Piersicute de iulie august (19)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Laura, ce program frumos , pana la misafiri.noi iesim Mai tarziu cred ca undeva prin parc. O sa sun la companie sa ma interesez cu zborul. Of, fetelor Mai am si de calcat. Ce nu-mi place.
Ada
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
balanta_tm spune:
ali, multumim de cafea.
laura, ce norocoasa esti ca sotului ii place sa umble in magazine! Al meu rezista doar in supermarket si in magazinele cu articole de sport, dar si acolo sa fie cat de scurt se poate. In general, eu ii cumpar haine (in afara de incaltaminte si pantaloni), iar cand am de luat pt mine, merg singura.
freedelia, oare cranberries nu-s macesele noastre? Sunt mici, rosii si acrisoare? Si eu tot cu fructele acrisoare sunt in sarcina asta: porocale, lamai, kiwi, mere verzi. Mai mananc pere si nectarine cand gasesc frumoase.
fleur, si eu zic ca daca esti la hotel de minim 4 stele, este safe mancarea si apa de acolo. Noi pe unde am umblat in tari exotice, n-am avut probleme. Nici macar pe o insula de 3 km, care era in mijlocul oceanului si unde totul se transporta acolo f greu. Atata vreme cat exista canalizare, nu ai de ce sa iti faci griji. Sigur, e bine sa fii prudenta, dar nici sa iti sara ochii ca poftesti la ceva si sa nu iei macar o gura de pofta. E drept ca mancarea se altereaza f repede acolo din cauza climei, dar nu isi permit sa o refoloseasca, ci o arunca. Cel putin asa era unde am fost noi.
Of, ce dor imi e de locatiile alea!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/r_ocsy/r_ocsy.jpg)
r_ocsy spune:
Buna !
Apar si eu cand in sfarsit s-au mai limpezit noptile, sa zic asa. Sofia a avut febra mare si o tot pazeam noaptea ca sa ma asigur ca nu se incalzeste prea tare si in concluzie ziua eram varza. In sfarsit dupa 4 zile de febra am scapat de ea, un episod foarte ciudat ... nas infundat o zi, o alta zi cu tuse si febra 4 zile !
Aruba : dragutzo ... sunt sigura ca bebele tau va fi ok si chisturile i se vor absorbi.
Ada : felicitari pentru rezultata, in sfarsit te-ai linistit si tu !
De Sursula nu mai stiti nimic ?
Ma doare capul si abia pot sa respir, am observat ca de cate ori se schimba presiune atmosferica am probleme de resspiratie .
Bebele e bine, miscacioasa , abia astept data de 6 pentru morfofetala. si va doresc weekend placut !
Felicitari celor care au aflat culoarea caruciorului !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si
21
+
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Daconst spune:
Neatza fetele!!!
Avem o vreme aici de leneveala...nici nu-mi vine sa ies din pat.
Ali,Free,am reusit ieri fara desert,dar azi imi trebuie idei de ceva dulce ca nu e mai poate.
Am un foetaj in frigider si ma gandeam poate sa fac cu mere.Parca nu are asa multe calorii.de parca mai conteaza.
De mancare azi chiar n-am idei...va astept pe voi.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
19 sapt
muraturica spune:
Buna dimineata.
Si eu m-am trezit cu gandul la mancare, dar fara idei prea multe.
Sper sa reusesc sa lenevesc toata ziua.
Cranberries sunt merisoare din cate stiu eu. Sunt recomandate in preventia infectiei urinare. Sunt mai mici si mai rosii decat macesele si la noi cel putin am vazut numai uscate, in supermarketurile la raioanele cu fructe uscate, alune, nuci, etc.
Imi trimit sotul dupa ceva de rontait si ma pregatesc de leneveala.
Rocsy, ma bucur ca s-au mai linistit apele la tine.
Ali, sa nu racesti.
Sper ca sursula e bine si doar nu a mai avut timp sa intre.
Fleur, vreau si eu in vacanta....oriunde.....
Va pup, duminica frumoasa. 14+
freedelia spune:
Gata, a avenit tati!!! Am mancat unnsfert de borcan de nutella, acum am o stare de supraplin, nu mi-e greata propriu-zis dar nici mult nu mai am...
Si copiii s-au indopat cu dulciuri, aici toate astea de import sunt extrem de scumpe si cumparam putin, ceea ce pe de o parte e bine, ca altfel ar manca prea multe dulciuri si eu la fel. Asa ca de cate ori vine Coleman de prin alte tari aduce o geanta plina u dulciuri. Ne-am asezat toti la masa din sufragerie si a inceput sa scoata si noi sa deschidem si sa mancam si din aia si din aia, parca era Craciunul hahaha. Si Jodie c gura plina a exclamat "i wish we lived in Germany!" am ras de ne-am prpadit.
Balanta -- nu cred ca sunt macesele, ca alea au niste seminte inauntru parca si nu sunt rotunde, sunt alungite, din ce imi aduc aminte. Nu stiu ce sunt, poate coacaze? Nu am mancat coaaze niciodata, asa ca nu stiu.
Dar acum mi s-a facut pofta de gem de macese, se mai gaseste?? Sa ii zic lui tata sa imi aduca...
Dana, eu am facut fasole, red beans and rice, un fel de iahnie dar mai altfel, imi place tare mult, se face asa: o ceapa, un gogosar, un usturoi, un kil de fasole, un kil de carne de porc grasa, taiata in cuburi maricele. Se taie legumele mic de tot, se soteaza in ulei cu sare, apoi se adauga carnea si se amesteca pana e gatita. Apoi se adauga falolea si apa sa le acopere pe toate, foi de dafin, sare, piper si se gateste pana e gata. Se serveste peste orez alb, gatit cu unt. Mi-e o foame...
Ali -- si la cat se scoala baiatul tau? Si tu cand mai ai unnmoment de liniste. Ca io daca toata lumea e adormita pana la 10 am si eu timp o ora-doua pentru mine. Daca se culca la miezul noptii, pic si eu o data cu ei...
Va pup, ma duc sa ii pun pe copii sa puna masa si sa mancam... Apoi ii las cu ta-su pana la culcare si trag unnpui de somn...
O zi minunata!
Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
delia -se trezese la 7jumate ca merge la gradi,dar am noroc ca doarme de amiaza.
mai nou nici nu mai apucam sa facem seara nimic
ca pic lata odata cu el
si tati nostru vine maine cu bunatati din germania19+
rafael albert(25.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Fetelor ce cuminti sunteti. Delia sa-ti fie de bine cu dulciurile. Eu sunt prin oras.daca ati sti ce am facut eu azi.... M-am APUcat sa citesc odiseea fetelor de iulie august 2011. Am citit toate cap. Cu nasterile lor, m-a prins rau de tot. Ali, vezi sa mananci Maine multe dulciuri. Pe fiu- meu l-am lasat Acasa sa invete. Eu sper ca da si nu sta pe telefoane.Acum merg sa-mi iau tortilla de langa centru vechi. Va pup.
Ada
Biribu spune:
buna fetele!
Delia enough sweets!! cranberries nu sunt prin alte parti, decit america de nord din cite stiu eu. culturile sunt f interesante, sunt tufe cam ca afinele, si cind le recolteaza inunda cimpul respectiv si le string din apa. pe aici prin zona mea cresc.
apropo de culcat, eu am culcat intotdeauna copilul mai mic primul (cind era bebe, ca acum merg amindoi odata). si nu se mai trezea pina dimineata sau cind avea vreo masa noaptea. la noi a mers, chit ca se mai trezea, era scurt, fara lumini aprinse, doar papa sau schimbat, apa etc si inapoi la somn. acum e mai complicat ca evident nu vor sa doarma, au prea multa treaba insa ai mei se scoala si f devreme, la 6 - 6 jumate sunt drepti, nu mai dorm dupaamiaza, deci pe la 7 sunt prastie, cel tirziu la 8 dorm.
Miruna spor la lenevit!
Dana ce ai facut desert pina la urma? eu am prestat un tiramisu cu capsuni pt copii, dar mi-ar place ceva si pt sufletul meu, cu nuca sau asa ceva...
Ada te plimbaresti? cum e vremea in Bucuresti?
Fleur ai terminat bagajele? hai ca mai aio un pic si te prajesti la soare
Rocsy sanatate pt pui. pe noi abia ne-au anuntat de la scoala ca au cazuri de Strep throat, mor de placere, ii urmaresc acuma sa vad care da semne
noi mergem azi la spectacol de copii, Disney pe gheata. sper sa le placa. fii-mea e in faza cu printesele
si ieri m-am scapat intr-un magazin de bebei era sa cumpat tot, bine ca m-a domolit al meu. sunt asa de mici si dragutze ca nu ma pot abtine. si mai am o gramada si de la Tony...
pup
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
ada-la dulciuri nu prea navalesc ca nu sunt cu ele in rest i am facut o lista cu mancarici care imi plac de acolo si aici nu le gasesc
biribu-cum faci tiramisu cu capsuni?suna tare bine.si eu vreau de mult sa fac tiramisu dar ma gandeam ca e cu oua crude,lichior...si am renuntat
19+
rafael albert(25.05.2007)