Piersicute de iulie august (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am fost si noi o tura pe afara,am lasat copilul pe role,azi prima oara si am fost tare mandra de el ca deja poate singur.Adica in sensul ca face ture fara sa cada.

Biribu,ce pofta de tiramisu mi-ai facut...bun rau cu capsuni si buna idee.
La noi azi e strudel cu mere si inghetata pina la urma,ca merge mai repede.

Ali,pai scoate-i somnul de prinz si asa ai si tu timp mai mult sa stai cu barbatul.
Aici de la 3 ani nu mai doarme niciun copil.La inceput nu eram de acord,dar acum e tare bine,ca mai ai si tu timp de tine seara.

Free,iti dai seama ce greu mi-e mie cu toate dulciurile sub nas toata ziua.Of,si mie-mi si plac al naibii de tare.

Ada,pofta buna,sa mananci si tu macar duminica.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna seara, fetelor,

Noi ne pregatim sa mergem la film cu copiii, am intrat un pic sa vad ce faceti.

Pofta buna la dulciuri celor care au voie... ! Le-am facut clatite cu nutella si am papat si eu una .

Zizou, mersi de sfat, cred ca le spun la avion ca sunt gravida. Ma gandeam sa nu ma intrebe de vreo hartie de la medic, ca nu am timp nici chef sa umblu dupa asa ceva. A, stai ca marti ma duc la dr. de fam., cer de la ea!

De apa si mancare in Caraibe, eu personal nu am patit nimic pana acum, dar sunt super-fricoasa de data asta. De ce sa risc pentru o imbucatura? Din pacate, si la hoteluri de 4 stele si mai mult, sunt posibile surprize... am auzit de multe cazuri.
Nu am terminat bagajul, maine seara am in plan sa mai spal ce mai e, vreau sa iau cat mai putin, al meu sot cat mai mult (e vorba la el de echipament sportiv: tenis, snorkeling, etc...).

Pe 9 martie am si eu ecografia morfo, de abia astept, am amanat-o din cauza vacantei, initial era pe 1, acum imi fac ganduri, as fi vrut sa il vad pe bb inainte sa plec, sa stiu eu ca totul e in regula.

Fetelor, am niste dureri nasoale noaptea la incheieturile de la solduri si in zona pelviana. Sa fie din cauza kg, burtii, voi aveti asa ceva?

Pupici si o seara frumoasa!

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Fleur,pe mine ma doare spatele...noaptea mai ales.
Zici ca sunt baba deja.ma gandesc si eu ca o fi kg in plus.desi la fi-miu am avut si mai multe si nu simteam asa.
Si la oasele pelviene mai simt asa ca apasa.Sa nu va zic ca vineri am dat o vizita la dr meu ca ma apasa ceva asa in jos si pina am eu programarea...inca o saptamana jumate mi s-a parut prea mult.asa ca am dat telefon si la el am fost.mi-a facut eco,s-a uitat la col...totul e ok.iau magneziu zilnic si parca e mai bine cu burta...doar spatele nu trece.

19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, noi tot prin oras.acum suntem la un rest. Chinezesc cu niste amici. Biribu pe la pranz era Mai frumos, acum pe seara s-a lasat Putin frigul. Vreau si eu la fel ca Ali reteta de tiramisu a ta. Ali, noi cand Mai facem titrarile acum? La 20 sau 28 de saptamani. Dana ce faci? Fleur pregateste-te de vacanta. Unde or fi fetele?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

dana-daca nu il culc de amiaza e buiac rau.mi se urca pe pereti

fleur-si eu am durerile alea pelviene si nu numai.cand ma intorc noaptea in pat sunt naspa rau.si deja sunt si eu ca o babuta si cand facem.ba ma doare mana,ba picioru,ba amortesc deja mi e si rusine de sot.si eu am dat vina pe kg in plus cu toate ca si la sarcina trecuta aveam tot atatea dar nu tin minte sa fi fost tot asa.
probabil kg+ cativa ani in plus sunt de vina

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ada-pofta buna.
nu stiu cand mai trebuie facute titrarile.parca stiam ca in fiecare luna.o sa intreb dr in 8 cand merg la el

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Pt fetele care NU stau in Romania: la voi se recomanda sa se faca in sarcina analiza Listeriei? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Am intrat sa va doresc noapte buna la toate.
Sper ca ati avut o duminica frumoasa.
Eu i-am primit pe nasi in vizita cu cel mic al lor (1 an si jumatate). Mi-a aratat cel mic ca va trebui sa eliberez toate rafturile din partea de jos a mobilei si sa securizez toate sertarele. E la varsta cand trage tot si isi baga nasucul peste tot locul.
Va pup si va doresc de pe acum o noua saptamana minunata.

14+

Mergi la inceput

Ali,primele 2 zile e mai greu,apoi se obisnuieste...al meu nu mai doarme nici sa vreau la prinz.e chestie de obisnuinta pina la urma.o sa vezi ca pe urma seara iti e mult mai usor.

Balanta,aici nu se face decit la cerere,adica nu e platita de casa de asigurari deci nu face parte din setul standard.eu nu am facut nici la primul nici acum.

19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

eu ma uit la oscaruri si bag capul si pe aici. voi cred ca acusi va sculati
tiramisu e f simplu, mie mi se pare cea mai usoara prajitura. se bate frisca cu zahar, arome (ce va place, eu am pus apa de trandafiri si a iesit superparfumata), cam 500 gr de mascarpone frecat cu zahar pudra, eu pun cam 3 linguri pline, se poate si mai mult daca va place mai dulce, apoi se combina usurel sa nu se lase frisca, separ un sfert, amestec cu bucatele mici de fructe, capsuni, piersici etc dupa ce aveti prin casa, apoi il asamblez pe un platou intr-un inel de tort detasabil. un strat subtire crema, startul de piscoturi (eu folosesc din cele tari italienesti si le inmoi in sirop) apoi iar crema, piscoturi etc, la virf crema si aranjez fructele artistic. cam asta. e mai bun cu alcool si cafea, dar asta e pt copii
Ali eu nu pun nici un ou.

Dana si strudelul imi place il faci tu sau e cumparat?

Balanta nu se face, nu vad rostul. nu te ajuta cu nimica, si daca ai facut-o in trecut o mai poti contacta, nu iti confera imunitate.

Fleur alea-s durerile de bazin care se pregateste de nastere, toate articulatiile se "dezcleiaza" doare al naibii, din ce in ce mai rau hai ca te-am incurajat

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput