Piersicute de iulie august (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Noi plecam in concediu pe 29 miercuri. In Cuba e cam naspa cu internetul, dar voi incerca sa va las macar un mesaj. Oricum, mai intru pana atunci.
Nu prea stiu ce voi manca acolo, e all inclusive, dar ma cam tem de : lapte, sucuri de fructe, lactate, apa bineinteles (voi bea numai imbuteliata), fructe de mare, chiar peste. Cred ca ma axez pe paste, carne fiarta, fructe curatate de coaja... si cam atat. Mi-e frica si de coctailurile nealcoolice. Ma rog in cel mai bun caz nu mai pun in greutate... Sper sa nu am [probleme digestive acolo (am mai fost si nu am avut) si nici Doamne fereste de alta natura. Oricum am asigurare medicala de urgenta de voiaj, de la firma.
Despre zbor stiu si eu ca pana in 7 luni e ok. Imbracata, la mine nici nu se cunoaste asa ca probabil nici nu voi mentiona. Ada si la tine la 6 luni jumate cred ca e ok. Eu nu imi iau nici o hartie de la medic.
Pupici, ma duc sa fac mancare...

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fleur , dar fructele ce au ?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Problema e apa, nefiltrata duce la indigestii, "diareea voiajorului" sau chiar mai grav. Asa ca: nu sucuri de fructe (diluate cu apa), fructe prospete necuratate de coaja (au fost spalate cu apa).
Asa si cu cuburile de gheata, trebuie evitate ca nu stii din ce apa provin.
Asta e valabil pentru Caraibe, cu clima calda si umeda specifica.

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Problema e apa, nefiltrata duce la indigestii, "diareea voiajorului" sau chiar mai grav. Asa ca: nu sucuri de fructe (diluate cu apa), fructe prospete necuratate de coaja (au fost spalate cu apa).
Asa si cu cuburile de gheata, trebuie evitate ca nu stii din ce apa provin.
Asta e valabil pentru Caraibe, cu clima calda si umeda specifica.

21 + X Ioan

aaaaaaaaa , am inteles acum

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

bea ce tare esti cu semnatura.

ca mila -ma bucur ca esti bine...chiar ma gandeam zilele astea ce o fi cu tine ca am vazut ca nu ai mai intrat

fleur- nu ne iei si pe noi in valiza?(o stai ca am uitat ca nu incapem de burti)

ada-tot pe drumuri.bravo

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

dana ai reusit fara desert?

muraturica-relax placut

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Alina, nu mai sta asa. Ai niste drepturi pe care sefii tai le incalca. Discuta cu ei, daca in continuare merg pe intimidare, fa scandal.

Ada : cel mai bine suni la compania cu care zbori si intrebi exact care sunt regulile lor cu privire la gravide. In general limita e 32-36 saptamani, in functie de companie. Se poate si mai tarziu ( max o saptamana pana la nastere ) cu adeverinta de la medic si daca ai vreo urgenta.

Fleur : cel mai bine anunti compania ca esti gravida. Este bine ca ei sa stie in caz ca se intampla ( doamne fereste ) ceva. Eu cel putin, cand am informare de gravida la bord, sunt mult mai atenta la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Natza, fetelor, azi imi vine sotiorul acasa, abia astept!!!

Ada -- ai voie sa zbori la 6 luni jumate fara nici o problema, nu iti face nici o grija, mai ales ca e un zbor de cateva ore doar.

Alina -- eu mi-as lua medical doar ca sa le arat ca nu au cum sa mi-l refuze, asa ceva nu se face, nu suntem pe plantatia de sclavi unde nasteau sau pierdeau sarcinile femeile acolo, la munca.

Fleur -- vacanta placuta. Eu stiu ca la hotelurile de 4-5 stele nu sunt probleme de igiena, adica sa iti fie frica de apa cu care fac cuburile de gheata sau ca nu sunt fructele spalate cum trebuie. Iti dai seama ca li s-ar imbolnavi o gramada de turisti si ar avea probleme.

Muraturica -- ce pofta de faaole batuta mi-ai facut, mama-mama

Dana -- cum a mers cu planul tau de no dessert? Eu in sarcina asta, cel putin in perioada asta, vad ca nu prea am pofta de mancare si nici de dulce, desi eu si neinsarcinata sunt jale la dulciuri, ma scol si noaptea sa iau o gura de ceva dulce. R acum vad ca mai mult de fructe acre am pofta -- ananas, mere acrisoare, canberries (stie cineva ce fructe sunt asta pe romaneste? Ca eu nu am mancat in Romania niciodata), grapefrut. Slava Domnului, sa nu ma fac cat casa mai mult decat sunt.

Sa ma plang si eu un pic -- nu stiu cum reusesc alte mamici cu multi copii sa ii culce la timp, dar eu cand nu e Coleman acasa nu reusesc si pace. Mai ales ca Jane e mica si inca adoarme la san, Jodie vrea si ea dragalit ininte sa adoarma, nu reusesc si pace, uneori o adorm pe Jane si apoi ii culc pe ceilalti doi, si intre timp se trezeste Jane si imi mai ia inca doua ore sa o culc la loc. E tare frustrant...

Hai, va pup si sa aveti o duminica frumoasa!

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Buna dimineata ,
Am venit si eu la raport , azi vreau afara pe la magazine , vreau sa-l plimb pe bebe si sa lenevesc , aaaa am musafiri pe seara ... nu mai lenevesc , am uitat .
Sa aveti o zi frumoasaaa si caldaaa !

19+

Mergi la inceput

buna dimi.vi am pregatit cafeaua.azi am facuto putin mai speciala ca e duminica

laura plimbareala placuta.

delia-eu nu reusesc sa culc un copil cand trebuie.tot pe la 11-`12 se culca

pe mine cred ca ma urmareste o raceala.sper sa fie usoara

la noi a venit primavara.ieri au fost 12 grade

19+

Mergi la inceput