La multi ani Rares Andrei! Fluturasi 2011 (131)
Raspunsuri - Pagina 16
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota Andreea, azi sunt mai bine, tu cum esti? Cami a mai facut Antonia febra? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Mami si eu sunt mai bine, dar tot mucioasa si asta ma enerveaza maxim! Insa nu ma mai doare asa corpul, sunt mai bine ce sa mai!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
millie spune:
Mary am incercat ceaiul de lamaie,ff bun,ms de pont.Ti-am admirat printesa,e o scumpa.
pe mine nu ma lasa gatul nici cum,acum am inceput sa tusesc destul de urat ufff,stiti vre-un sirop bun pt tuse seaca pe baza de plante care as putea lua?FETELE ,multumesc frumos pt.urari!
Somleac spune:
La multi ani Rares de Mandreeac. Sa-ti fie toata viata la fel de frumoasa ca anul ce a trecut.
Noi am fost ieri la scalda, ne-am balacit pana am intrat la apa. Acum suntem storsi ca lamaia si fara chef in campul muncii.
Va doresc o zi minunata
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui millie Mary am incercat ceaiul de lamaie,ff bun,ms de pont.Ti-am admirat printesa,e o scumpa.pe mine nu ma lasa gatul nici cum,acum am inceput sa tusesc destul de urat ufff,stiti vre-un sirop bun pt tuse seaca pe baza de plante care as putea lua?FETELE ,multumesc frumos pt.urari! mami de 2 printese Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si Andrada Bianca 11.04. 2011 |
imi zicea cineva de sirpul de muguri de plob hemolizat... parca...dar incearca s aiei opastile care sa-ti aline durerea de gat, ca tusesti ca e gatul iritat, pt tusea seaca poti saiei Tussin , daca numai alaptezi
millie spune:
Delia ,alaptez..cred ca nu pot lua mare lucru...eventual sa dau o fuga sa intreb la farmacie
viss spune:
- La multi ani!- Rares Andrei de Mandreac!!!
- sa fii sanatos, voios, sa umpli sufletele parintilor de bucurie!!!
mandreeac spune:
citat din mesajul lui millie Delia ,alaptez..cred ca nu pot lua mare lucru...eventual sa dau o fuga sa intreb la farmacie mami de 2 printese Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si Andrada Bianca 11.04. 2011 |
Mami, Prospan , Stodal , Ambroxol, dar cred ca Prospanul e cel mai bun, ca asta ii dau si lui Rares cand tuseste.
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
viss spune:
-atata am bibilit literele , incat mi-a iesit rares cu litere mici- reiau- LA MULTI ANI, RARES ANDREI!!!
mandreeac spune:
citat din mesajul lui Somleac La multi ani Rares de Mandreeac. Sa-ti fie toata viata la fel de frumoasa ca anul ce a trecut. Noi am fost ieri la scalda, ne-am balacit pana am intrat la apa. Acum suntem storsi ca lamaia si fara chef in campul muncii. Va doresc o zi minunata Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
Multumim din suflet mami pentru urari! SA va fie de bine balaceala!S-a balacit si Ilincuta?
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela