Copilasi iubiti de sept-oct (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

O primavara frumoasa dragi mamici si pitici!!!

Azi noapte a fost o noapte dezastruoasa...s-a trezit de 7 ori, adica din ora in ora. Banuiesc ca ar fi caninii de vina, desi nu vad nimic si la pipait nu ma lasa.
Dupa o saptamana de intarcat, parca imi vine sa-mi iau lumea-n cap. Nu ma obisnuiesc nici cum cu laptele asta praf. Niciodata nu am nimerit macar din greseala cat mananca, ba ii fac prea putin, ba prea mult. Da cineva lapte de vaca la bebei, sau e prea devreme inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamami spune:

Buna!
Sper ca nu supar pe nimeni ca ma bag si eu in seama...
Am si eu un bebe de aproape 18 luni si-mi tot bag nasu' pe aici... stiu ca nu e corect ... eu va stiu pe voi voi nu ... dar daca nu va supar prea tare promit ca o sa va pove despre noi...

Acum am intrat doar sa-i spun lui Pianna ca da... eu ii dau si lapte de vaca... e drept ca nu bea el prea mult... dar el lapte praf nu a avut... Aici (eu is in Canada, nu mai stiu ce am la profil) se recomanda dupa 1 an lapte de vaca, capra... so.. daca au fost alaptati pina atunci se trece direct la laptele de vaca... Eu asa am facut si cu primul baiat ...si pare Ok).

La revedere acum...
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,
ceai cald si aromat! cafea primiti mai tarziu

Mamami, esti binevenita oricand si aici bineinteles ca citeste cine vrea
Pianna o sa te obisnuiesti cu timpul cu ritmul ei, eu ma orintez si dupa cum a mancat in ziua respectiva (asta pentru seara), caci dimineata daca mai ramane i-l fac cu cereale si-l serveste la micul dejun.
Doina, ce chip frumos rasare ... de la profil

mergem la mic dejun!

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna de dimineata!

Cafeluta e servita.
Ieri seara am avut primul nostru accident de masina usor, dar zguduitura este memorata undeva pe creieras.
Pianna, eu am de gand dupa intarcare, nu stiu cand va fi, sa-l trec pe lapte de vaca. O prietena mi-a recomandat ZuZu de 1,5.
Mamami,bine ai venit! Te asteptam sa ne mai povestesti despre familia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata!
MAMAMI, bine ai venit!
Eu ii dau lapte din comert, pasteurizat, nu tin cont de marca, de care gasesc/primesc, de ala ii dau. Oricum seara primeste lapticul lui preferat: de la mami. De ceva timp nu ii mai dau si la trezirile din noapte, il linistesc cum pot si nanai, fara ,,suplimente'' ca doar e baiat mare si noaptea e pentru dormit nu pentru tzatza-it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!

Vin si eu la a doua cafelutza nu prea am dormit bine aseara, plus ca a stat treaz de la 4.15 la 5.30 nu stiu de ce a capatat obiceiul asta, dar sper sa-l dezobisnuim.

camisv, ms

pianna, eu nu-i lapte de vaca decat in mancare, deci foarte putin. Legat de cantitatea pe care o mananca si la noi variaza chiar daca bea lapte praf de la nastere. Sunt seri in care bea 270 ml dar si seri in care bea 170.

anca, imi pare rau de accident, sper sa-l uitati repede-repede.

mariuk, ai baiat mare daca nu mai bea lapte noaptea. Si eu as vrea sa-l scot, dar, cum v-am mai spus, el bea doar o data lapte pe zi - inainte de culcare - si mi se pare prea putin.

mamami, bine ai venit la noi in casutza si te asteptam sa ne povestesti despre voi.

O zi minunata!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

aaaa... si am uitat - idei de meniu pe baza de legume, va roooogggg

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Hello
O primavara frumoasa si adevarata va doresc
Domnul laptop a intrat in servis , asta explica absenta mea .of corce daca ati simtit-o .
Eu ii dau la D inca lp deoarece avea perioade cand nu papa destul de bine si macar de acolo lua fier si altele . Cam peste o luna cred , asta daca va manca tot asa bine , am sa-i inlocuiesc treptat lp cu pasteurizat , la somnul de seara am sa-i las inca lp (D papa de 3 ori lapte ).Cel mai bun este laptele de capra , daca ai de unde sa-l iei .
Si D are nopti in care se trezeste F des si nopti cu o trezire la 5-6 pentru lapte .
Doina eu nu stiu retete , eu la D ii fierb legumele , cam 4-5 si de culori diferite , le blenduiesc si gata .Poti sa-i faci spanac cu carof dulce ...
...poate mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna! Nu stiu daca ma mai tine minte cineva. Din lipsa timpului (avand 2 fetita), n-am mai apucat sa stau prea mult pe net, cu atat mai putin sa fiu activa pe acest forum.
Eu sunt din Bucuresti, dar in aprilie ne vom muta la Timisoara cu "catel, cu purcel". Nu stiu cati ani vom sta acolo, dar trebuie sa ne acomodam. Nu am fost niciodata acolo, dar cu cine am vorbit si a fost macar o data in Timisoara, au laudat orasul. Deci, e de bine. Problema este ca va trebui s-o dau pe Sabrina care face saptamana viitoare 1 an si 5 luni la o cresa in Timisoara, de stat sau privata. Asa ca, rog frumos mamicile din Timisoara sa ma ajute si pe mine cu unele recomandari. Mi-ar fi de mare ajutor, mai ales ca nici nu stiu de unde sa incep cu cautarile. Am incercat sa caut pe net, dar nu-mi pot face o parere.
Multumesc frumos si astept cu nerabdare sugestii de la mamicile din Timisoara.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

salutare clabuc!
bine ai venit mamami!

clabuc,
intra pe grupul de pe FB si vezi ca administratora grupului e din timisoara.

asigura-le ca esti om bun, ca nu le vrei raul,ca nu vrei decat niste banale informatii si poate te vor ajuta.

Mergi la inceput