Copilasi iubiti de sept-oct (8)
Raspunsuri - Pagina 8
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata! Pupici in loc de martisor!
Dupa o noapte excelenta, a venit dimineata cu inconveniente...Vlad urla din orice, si imi strica buna dispozitie
hadrianae spune:
Buna dimineata!
Alexandru le ofera cate un martisor tuturor fetitelor si amandoi le uram mamicilor La multi ani, o primavara frumoasa si insorita, cu multe plimbari!
Adriana, mama lui Alexandru
Poze
nicopic spune:
La multi ani de Martisor tuturor mamicilor si copilasilor! Sa aveti o primavara frumoasa!
Multumim de asemenea tuturor cavalerilor care ne-au oferit flori si martisoare
Mari, multumim frumos pt darul muzical
Ana, de la dinti se trezeste Maia noaptea? -ici si multa putere, sa treaca cat mai repede perioada asta
Histamina, multa incredere si o sa fie bine!ai depasit per mult mai dificile
Anca, deci va calca pe urme, bravo! viitorul nu suna rau deloc
Nico, mami Larisa 15/09/10
histamina spune:
multam de incurajari
a venit dl ministur cu martisoare.fain gestul.
el e fain ca om.
eu, inot in butoiul cu melancolie
vanyy2009 spune:
La multi ani de 1 Martie!!!si din partea lui Dimitris cate o si un pentru fiecare domnisoara si mamica!!!!
O primavara frumoasa va dorim!!!!!
ana_25 spune:
Nicopic nu cred ca e de la dinti,ii are pe toti,caninii de sus, si aproape toate maselutele ....
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
alynta27 spune:
Buna! O primavara cu mult soare, sanatate si bucurii! Sotul a fost atent cu martisore si flori!
Histamina succes sotului! E tare stresant... Si noi am trecut de 3 ori prin experienta asta! Frumos gestul de la serviciu! Poze cu tunsulici nu ai?
Ana are fata o durere de se trezeste peste noapte! Si noi suntem la un regim similar!
Anca da' are veleitati de informatician!
Va pup!
doina_1984 spune:
Buna seara!
Anca, foarte frumos "martisorul" tau
Ana, eu am constatat ca M nu doarme bine cand este foarte obosit, ma gandesc ca poate e o explicatie si la tine
La noi nu a fost chiar o zi de primavara astazi pentru ca au fost doar 3 grade si a batut vantul tare, dar sper sa se incalzeasca cat mai repede ca sa iesim mai mult afara, sa-si epuizeze energia.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010