Copilasi iubiti de sept-oct (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara!
Noi suntem bine, doar putin maraiti din cauza caninilor...
Pentru maine aveti www.youtube.com/watch?v=4o5oaMPQzMQ&feature=related" target="_blank">aici un dar muzical! tuturor mamicilor si printeselor pe care le au acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

dupa Buna fetelor,

mari, multumim pt musical :)

alynta, bine ca s-au insanatosit copii si poti sa te mai relaxezi.

doina, singur isi va schimba somnul cand va fi momentul, nu-l chiunui daca lui ii face bine cu 2 somnuri de zi.

andreea, bravo elenys pt noul cuvand spus :). Eu zic ca nu mai e mult pana va repeta cuvintele dupa voi. La Ioana nu mai pot spune ca zice un cuvant nou, pt ca ea a inceput sa repete dupa noi ce vorbim, adica cuvintele care i se par ei ca merita spuse si de ea, si binentles sa fie noi.

just_me, bafta cu d-soara si bucatelele de mancare . Cereale "Primele mele bucatele" papa? sunt si fulgi de porumb si ceva cereale micute rotunde. Ioana a progresat destul de mult zilele astea, ii dau felita de portocala cu tot cu pielita, rosii fara coaja si bucatele de carnita facuta la gratar, dar mai sunt si alimente care imi e frica sa i le dau intregi, dar vrem s-o ajungem pe elenys

mari-paun, anul trecut ai facut niste martisoare frumoase cu petru si ema, anul asta ai facut?

Tocmai am suferit un accident, Ioana mi-a dat un cap in gura, si mi s-a spart putin buza, cred ca maine se va vedea ciudat

Va doresc un 1 Martie frumos si calduros .

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

tot eu .

histamina, a stat Sebastian la tuns? acasa sau la frizerie? saracutul ce-l va papa capsorul cand incepe sa cresca. Si eu am tuns-o pe Ioana nu 0, dar nici nu mai are carlionti. Am tuns-o eu in timp ce dormea ca altfel n-ar sta, deci nu e nici fff egal, il aranjam noi cand ii va creste.

camisv, sigur nu vor trece 3 luni pana isi va da drumul la vorbit Tudor, incerca de ex cand e in vana (daca ii place) intreaba-l daca ii place, daca vrea sa-l scoti, eu asa am testat-o pe Ioana pt Da si Nu.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna de dimineata!

Impreuna cu strumful meu daruim azi o cafeluta "vrajita" , un martisor "magic" si cate un pupic dulce pentru mamici si fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
Multumim ANCA pt cafeluta si martisor.
Cate un martisor si o dam si noi la toate mamicile si fetitele,sa aveti o primavara frumoasa !!!
Donna felicitari !
La noi noptile sunt de-a dreptul horror... Din ora in ora se trezeste...

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

O data cu venirea zilei de 1 Martie si a primaverii va doresc ca in fiecare zi sa infloreasca o floare in viata voastra.
Sa aveti o primavara minunata din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata!
Va daruim cu mare drag martisoare si floricele! Dragi mamici si pitici, sa aveti o primavara frumoasa, plina de fericire si veselie.
Speram sa vina caldura mai repede sa putem iesi cat mai mult afara, sa alerge si sa se joace piticii nostrii in voie.
Va pupic si sa aveti un 1 Martie superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

o primavara frumoasa si luminoasa!

tati a prins la usa degetul strumfului,din gresala. am plans pana nu am mai putut.
tati nu a fost angajat nici ieri.poate ca e mai bine,ca nu e un domeniu pt care sa fi avut inclinatii.
sper,desi nus tiu cum, sa ne descurcam in amrtie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata fete frumoase! Sa aveti o viata ca o primavara, cu mult soare in suflet, bucurii si impliniri! La multi ani pentru toate mamicile si toti copilasii!

Anca, magia a vut efect si ne-am prezentat la cafea
Cameluska, nu au trecut nici trei zile si acum spune frumos "da" la intrebari
Histamina, imi pare rau pentru neangajarea sotului, dar poate-i mai bine
Ana, si noi mai avem nopti cu treziri si stat treaz, dar ne laudam cu toti caninii iesiti

multe si pentru restul fetelor ... trebuie sa fug la datorie

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Din categoria ce-a mai facut copchilul meu: " a schimbat poza de pe desktop , bineinteles cu una de-a lui ". Vorba aia, din doi informaticieni, ce naiba sa iasa????

Mergi la inceput