Copilasi iubiti de sept-oct (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Clabuc, noi te mai asteptam sa ne mai povestesti. Din Timisoara le avem pe Ana_25 si Camisv si cred ca te pot ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

de Ana 25 si Camisv nu am stiut.

fetele sunt super si te vor ajuta.

ma duc acasa.

mi-e somn,cald, mi-e de primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua!
Doina, eu mai bag la cuptor carnita de curcan, un cartof, un morcov, putin ulei de masline, putina sare si apa cat sa acopere, cand e aproape gata pun doi catei de usturoi si mai las 5 min. Nu o scad de tot ca David papa tot blenduit si sa am cu ce sa subtiez, iese foarte bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna Clabuc,
suntem mai multe fete din TM (Ana, Cameluska, Pianna) dar toate la primul copil si din cate stiu niciuna nu a dat inca copilul la cresa. Spun asta ca sa stii ca nu avem experienta proprie cu cresele si te vom ajuta "din auzite" (sper ca nu gresesc cand spun si despre restul fetelor). Ar ajuta f. mult daca spui cam in ce zona cauti (unde vei locui/lucra) caci ma gandesc ca ai vrea mai aproape. Majoritatea gradinitelor particulare accepta copiii mici intr-o grupa de 2-3 ani. Cresa de stat f. renumita este cea din centru de pe "Paciurea" (asa o stie lumea) dar se intra cu "pile" acolo. In z. de nord am auzit lucruri bune de gradinitele particulare "Allegria", "Planeta piticilor", "Giminni" dar eu n-am apucat sa vad niciuna. Poate te mai ajuta si celelalte fete si nu in ultimul rand "bine ai venit in TM"

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Doina, astazi i-am dat lui Tudor ciorba de urzici (avem la congelator) cu ou fiert si smantana. A papat un castronas intreg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumesc frumos!

Vom locui in zona Odobescu, nu stiu unde e exact, decat ce-am vazut pe harta :)
Tinem legatura! Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamami spune:

Buna!

Asa tare m-am bucurat ca m-ati primit in grupul vostru!Sinteti minunate... multumesc mult...

Nici nu stiu cu ce sa incep...
Cu Victor... el e bebele familiei... Tot asa il alintam...chiar daca nu mai e chiar bebe... E nascut pe 14 Sept... deci mai are un pic si face 18 luni... Luni trecem la grupa de toddler la gradi ... Mergem la day care de cind am facut un an si eu am ineput lucru'... Ne place... sau nu avem incotro.. O ducem bine si cu bolile...nu am lipsit decit o zi sau doua... si a fost o saptamina intreaga cind a fost singur la el in grupa... Nici nu sint f multi, doar 5...

Ziua e super OK,... tot un ris si o joaca...noaptea...alta poveste...dar stiu ca trece, numa' ca ne mai trebe ceva timp si rabdare multa mie!

Maninca bine...cam de toate..
Stie toate cele... nu prea vorbeste...dar e timp...s-apoi sa te tii ca nu se mai opreste(ca doar am o monstra acasa!)

Ma cam intinsei... mai pastrez si pt miine, sa nu vs plictisesc tare de tot...

Sa aveti un weekend minunat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna de dimineata!

Va ofer o cafea tripla in acesta dimineata.
Noi nu prea am dormit azi noapte, deoarece Ionut mi-a vomat de cateva ori .
sper sa revin cu vesti mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata!
Multumim Anca pt cafeluta, tare buna e.. sanatate multa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Multumesc frumos!

Vom locui in zona Odobescu, nu stiu unde e exact, decat ce-am vazut pe harta :)
Tinem legatura! Pup!

Poza preferata Clarinda

Odobescu este destul de central, ce ti-am prezentat eu sunt cam departe. Daca ai posibilitati materiale (caci este destul de scumpa, cel putin pentru provincie) si iti place stilul, cred ca ar fi mai aproape gradinita Montessori. Sigur sunt si altele, dar de noi sunt cam departe si nu m-au interesat (eu locuiesc in afara orasului in zona de nord).

Mergi la inceput