Copilasi iubiti de sept-oct (8)
Raspunsuri - Pagina 11
camisv spune:
Buna dimineata,
Anca sper ca acum sunteti bine
Eu ofer ceai de fructe
Sa aveti o zi frumoasa si copii sanatosi! toti bolnaviorii sa se faca bine repede!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Noi am avut o noapte excelenta, Vlad a dormit de la 9 jumatate seara pana la 9 fara un sfert dimineata, fara treziri pentru apa(tzatza oricum nu mai vede decat seara). S-a mai foit el si mi-a dat picioare in cap si in burta, dar alea nu se pun la socoteala, asa dorm si oameni mari nu doar copiii
Va -am si va dorim o sambata frumoasa.
ancamak spune:
I-am dat 3 picaturi de metroclopramid si am reusit sa mancam niste saratele.
Va invit la o salata orientala cu ceapa verde si ridichi.
Iata ce mi-am propus sa fac la pranz
Mancare de Praz si Pui cu Masline
1 kg de pulpe de pui; 1 kg de praz; 300 de grame masiline negre; suc de rosii; 1 lamaie; 1 catel usturoi; 1 ceapa; 1 legatura marar
Dezosam pulpele de pui si spalam prazul, ceapa, usturoiul si mararul. Dupa aceasta operatiune, taiem in bucati maricele puiul si prazul si le punem la calit, cu putin ulei, intr-o tigaie mai mare sau intr-un wok.
Adaugam maslinele, sosul de rosii, lamaia taiata in felii si mararul tocat marunt si amestecam din cand in cand timp de 30-40 de minute.
Lamaia este foarte buna la orice mancare cu pui si este benefica pentru sanatate deoarece contine vitamina C, iar unul dintre atuurile lamaiei este cel reprezentat de faptul ca aceasta elimina toxinele din organism.
doina_1984 spune:
Buna!
Hop si eu la cafea
Multumesc mult pentru idei si retete i-am facut o supa crema de conopida si spanac cu cartofi la felul 2
Anca, multa sanatate!
Clabuc, bine ai revenit!
O zi minunata!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
hadrianae spune:
Salutare!
Un mod simplu de a prepara somonul:
Se amesteca doua linguri de miere cu doua linguri de mustar si o lingurita de zeama de lamaie. Se toarna peste fileuri de somon, se pipereaza si se baga la cuptorul preincalzit la 160 de grade timp de aproximativ 20 de minute sau pana se desprinde carnea in fulgi.
Se serveste cu cartofi piure. Imi inchipui ca merge si blenduit.
Noi tocmai ce am papat si a avut succes.
Un week-end frumos!
Adriana, mama lui Alexandru
Poze
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Vlad nu a vrut sa mai manance dupa ora 10. Atunci a mancat cereale cu lapte si apoi pauza...a facut si un scaun foarte moale (chiar apos) pe la pranz...inca nu vrea sa manance, scuipa tot si rade...sper sa fie de la canini nu vreo viroza...
cameluska spune:
Buna fetelor,
Gradinita Montessori e cu predare in lb germana, inclusiv la cei micuti,micuti.
Cam pe acolo prin zona ar fi gradinita Barbi (am 2 colege care au copilasii acolo, o fetita si gradi si un baietel la cresa, e cu 3 luni mai mare decat Ioana are deja o saptamana decand a inceput sa mearga acolo) ambele foarte multumite.
Altceva prin zona aia nu mai stiu, conteaza si unde veti lucra voi, sa fie oarecum in drumul vostru (ma gandesc).
camisv, ma bucur pt descoperirea lui "DA" .
anca, mari, sanatate micutilor .
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
doina_1984 spune:
Neatza!
Las eu o cafelutza cu lapte
Anca, sper ca e totul in regulacu Ionut... ca am ramas uimita cand am vazut ca nu ne-ai sevit tu cu cafea.
Anca, Mari, multa sanatate!
O zi minunata!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
camisv spune:
Buna dimineata,
sper ca merge si un ceai, asa mai tarziu
Doina, astazi ai fost matinala
Mari, sanatate lui Vladut! a mancat pana la urma?
Cameluska, tu unde o dai pe Ioana la gradi? aveti una aproape? Noi nu ne-am hotarat, avem de ales intre 3 care sunt mai aproape, dar nu am vazut sa le vad. Pe mine ma intereseaza sa aiba curte, meniul, sa nu lase copiii la TV.
Hadriane, ati inceput cresa?
sa vaeti o duminica frumoasa
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
pianna spune:
Mamami bine ai venit!!
Clabuc bine ai (re)venit pe forum si te asteptam cu drag in "zona"! Poate la primavara organizam o intalnire ca pe vremea burticilor. Desi acum cu piticii....nu stiu ce-o sa iasa. In mare, fetele ti-au cam spus toate "ponturile", nu ma mai repet. Am o fosta colega care are o gradinita de vreo cativa ani buni, tot intentionam sa o vizitez ca sa aflu pareri de la sursa sigura legat de subiect. Daca aflu ceve "interesant" iti spun.
Anca, imi pare rau ca sunteti bolnaviori!. La noi metoclopramidul a functionat foarte bine, sper sa mancati bine azi.