Copilasi iubiti de sept-oct (8)
Raspunsuri - Pagina 12
bebecris26 spune:
Buna dimineata!
Multumim Doina pt cafeluta
Mari, cum se simte Vladut? Speram sa fiti bine
Anca, pupici si lui Ionut, sper sa nu mai aveti probleme.
ancamak spune:
Buna dimineata!
Suntem bine. Metoclopramidul intradevar este foarte eficient. Seara am dat-o in diaree. Dar am recurs la www.terapeut.ro/commerce/enteroseptin-p-1215.html" target="_blank">enteroseptin.
Dimineata chiar am mancat, chiar si un pic de ciocolata Kinder
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
Noi am ajuns aseara la urgente deoare V a vomat urat rau de tot...ne-a prescris metoclopramid si ceva pt oprirea diareei (care nu a fost decat o singura data). Are si putin rosu in gat. Trebuie sa luam Sumetrolim...
Nu a mai vomat de la 11 noaptea, insa acum a mancat putin si s-a molesit...sper sa nu verse putinul ala inghitit...
simona24 spune:
Buna ziua, fetelor!
Multa, multa sanatate lui Vladut si lui Ionut! sa se faca bine repede! se vede ca sunt prieteni buni, impreuna si la distractii si la ”prostioare” de-astea... offf... un pupic mare de caciula!
Noi suntem bine, sanatosi, ne ”laudam” cu 8 dinti si 2 maselute, cu vreo 6-7 cuvintele, si cu mulkta imaginatie.
Vreau sa va mai spun ca astazi m-am inscris in odiseea sept-oct 2012! dap, Matei va fi the big brother! sapt viitoare voi intra in 9 saptamani.
va pup si multa santate tuturor!
p.s. mai trec pe aici!!
cameluska spune:
Buna fetelor,
camisv, nu am cautat inca cresa, mi-as dori un afff aproape de casa, si avem una de stat, cred ca as incerca si acolo. Si eu ma uit sa fiecare mai retrasa de arterele principale (unde e ffff multa poluare) sa aiba curte, sa nu fie prea multi copii la un ingrijitor si la 4 ore cat va sta acolo sper sa nu o puna sa se uite la TV. Din pacate gradinita Barbie de care am scris ieri e langa B-dul Rebreanu si mi se pare cam poluata zona. Mi-am mai amintit un dezavantaj, in iarna cand au avut copii serbare s-a facut fara parinti, din cauta lipsei spatiului, nu sunt de acord cu asta, doar serbarile se fac pt parinti, nu as vrea sa-mi vad copilul pe CD, care mai e farmecul?.
simona, wow, felicitari, sarcina usoara .
Multa sanatate bolnaviorilor Ionut si Vladut, e ceva viroza, parca au aceleasi simptome.
Fetele din TM, ce ziceti de o intalnire in parcul copiilor, cand se redeschide, binenteles (cred ca in iunie se deschide).
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona24 Buna ziua, fetelor! Vreau sa va mai spun ca astazi m-am inscris in odiseea sept-oct 2012! dap, Matei va fi the big brother! sapt viitoare voi intra in 9 saptamani. va pup si multa santate tuturor! p.s. mai trec pe aici!! simona, mami de marmotzel matei (21 sept. 2010) |
si multe altele! FELICITAAAAAAAAARI!!!!!!!!!!!!! SA FII SANATOASA, SA AI SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!
pianna spune:
Cameluska, super idee. Noi suntem pe lista
Eu inclin catre o gradinita particulara, cel putin pentru inceput. Cand o sa fie mai maricica, o sa vedem ce si cum.
Multa sanatate celor 2 bolnaviori. Se pare ca noi am dat tonul......
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona24 Buna ziua, fetelor! Multa, multa sanatate lui Vladut si lui Ionut! sa se faca bine repede! se vede ca sunt prieteni buni, impreuna si la distractii si la ”prostioare” de-astea... offf... un pupic mare de caciula! Noi suntem bine, sanatosi, ne ”laudam” cu 8 dinti si 2 maselute, cu vreo 6-7 cuvintele, si cu mulkta imaginatie. Vreau sa va mai spun ca astazi m-am inscris in odiseea sept-oct 2012! dap, Matei va fi the big brother! sapt viitoare voi intra in 9 saptamani. va pup si multa santate tuturor! p.s. mai trec pe aici!! simona, mami de marmotzel matei (21 sept. 2010) |
Felicitari! sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si la termen! iar Matei sa se bucure de fratiorul/surioara lui, o sa fie sigur un frate protector!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
Mari-Mariuk spune:
Se inmulteste gasca de burticute la odiseea de sept-oct 2012...pana acum sunt 4 cunoscute acolo...ma intreb unde e a 5-a sau de mai intra pe DC...
mamami spune:
Buna fetele!
Sanatate multa lui Vladut si Ionut... sa treaca repede..
Felicitari Simona! sarcina usoara..
A adormit "bebe".. ma duc sa-l pun la culcare si pe frate-su...
Daca nu mai apuc sa intru ..o saptamina buna... fara bolnaviori... doar cu ris si voie buna...
Mirela