Copilasi iubiti de sept-oct (8)
Raspunsuri - Pagina 13
ancamak spune:
sa fie sanatoase si sa aiba sarcini usoare. Dar le mai asteptam si pe la noi sa ne mai povesteasca cate ceva.
Poate Ramona_bm se regaseste in grupul care am mai ramas
tutz spune:
Cameluska, Camisv, Piana, sa nu ma uitati la intalnirea din parcul copiiilor :)
Simonica te felicit si aici :* abia astept sa vad cumnatelul/cumnatica lui Julia :)
camisv spune:
Buna dimineata,
servesc ceai de fructe, caci cappuccino nu mai am, trebuie sa fac aprovizionare
Chiar se deschide parcul copiilor? Ar fi super, caci e un loc cu multa umbra si ar fi numai bun pentru vara ... chiar daca pentru noi este f. departe.
Anca, Mari cum sunt copilasii?
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
histamina spune:
neata,
strumful a papat iar toata noaptea.
ieri a cucerit o domnisoara de 9 luni.bine, la un moment dat a vrut sa ii ia martisorul din piept,dar am remediat repede situatia.
se catara peste tot si va fi rarait.poceste cam toate cuvintele, insa il zice pe r, il rostogoleste.asta suna a logoped. cand ia o sticla zice:grrrrrrrrrrea.
pianna spune:
Neatza fetelor!
Eu ieri am uitat sa le urez o sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi mamicilor aflate la odiseea nr 2.
Gasca mea inca doarme..... In sfarsit am avut si eu un mic dejun linistit fara sa ma traga cineva de pantaloni.
De aseara am facut trecerea la lapte de vaca. De data asta l-a acceptat si sunt f multumita pt ca trebuie sa recunosc ca mie mi-e mai comod asa
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
Vlad se simte mai bine, nu mi-a mai vomat, a inceput sa manance cate putin, insa a facut 2 scaune cam moi si e maraici din cand in cand (pun pe seama caninului 2 care de aproape 2 saptamani se vede la margine gingiei, se simte dar nu sparge). Oricum dupa amiaza vreau sa ajung cu el la dna medic de familie sa il consulte si ea.
Eu de dimineata am facut curatenie, am bagat la spalat, am facut supa si am framantat painea ce acum e la crescut (am primit o punga cu vreo 5kg de faina si e pacat sa o las sa se invecheasca)
PIANNA, Vlad nu mi-a acceptat nici un fel de lapte praf (voiam sa ii dau suplimentar la lm) insa e topit dupa laptele de vaca pasteurizat. Cel proaspat, chiar de il fierb, nu il incanta...
nicopic spune:
Neata!
Mamami, bine ai venit! tu ai 2 baietei? sa-ti traiasca!
Mari, Anca, cum se mai simt baietii? au facut indigestie ceva? -ici si multa sanatate!
Simona, sa ai o sarcina usoara!felicitari! ce iti doresti pt Matei? fratior sau surioara?
histamina, ce haios e Sebi cu "grrreu" rr-itii au un farmec aparte oricum
pianna, ce lv ai ales sa-i dai?
Noi ne pregatim sa iesim pe-afara; bate putin vantul, dar macar e soare.
O zi frumoasa va doresc!
Nico, mami Larisa 15/09/10
nicopic spune:
Mari, ma bucur ca Vladut este mai bine si are si pofta de mancare; mami dar ce harnica ai fost pana la ora asta, bravo! mi-e rusine cu mine
Nico, mami Larisa 15/09/10
alynta27 spune:
Salutare!
Simona felicitari si sarcina usoara! Tare ma bucur cand aud ca faceti pereche! E foarte frumos sa fie macar 2 si cat de cat "legati" ca varsta!
Mamami bun venit!
Histamina tie si lui Sebi!
Mari urat episodul! Sanatate!
Clabuc spor cu mutatul! Cred ca o faceti pe motiv de serviciu!
Eu din toamna imi dau fata la cresa de stat, acolo unde merge si Matei! Nu e de lux, dar este un personal care isi da interesul sa le fie bine copiilor!
just_me31 spune:
Hello
Va citesc , beau cafeaua cu voi , dar nu prea am ce spune , toate sunt la fel .