Copilasi iubiti de sept-oct (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

dona,felictari!bebel sanatos si mancacios!
Tare as mai vrea si eu!

tuns strumf,strumf chelios si nedumerit ca si-a pierdut parul.toit isi mangaie cheliuta si ridica din umeri,parul?

alinta, sanatate strumfilor.tare greu trebuie sa iti fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata (mai spre pranz).
Eu sunt chioara de somn, nu stiu de ce, ca cica as fi dormit bine noaptea...acum astept sa vina ora de somn pt Vlad sa trag si eu pe dreapta
ALYNTA, multa sanatate familiei!
DONNA,
NIKE, lasa ca se va obisnui Sebi cu chelia in cateva zile.
Noi ne laudam cu faptul ca V stie sa sufle mucisorii in servetel, si face asta destul de bine, nu mai avem nevoie de pompita/batista bebelusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fetele!

Cami, multumim pt ceai, f bun!
Donna, ma bucur ca impartasesti si cu noi bucuria pe care o traiesti! sarcina usoara! multi pupici tie si lui Tudor
Alynta sa se faca bine copilasii! cu atatea treburi pe cap, chiar trebuie sa te tii tare -ici
Doina, L doarme aprox 3 ore la amiaza, deci per total tot acolo. Laptic la bibe i-am dat din primele sapt de viata, caci era puturoasa si adormea la san (post de somnifer), iar mie imi curgea siroaie..Mai tarzior n-a mai vrut sa puna gura pe san, dar nici eu n-am insistat. Cu grija pompei si a mulsului a fost destul de costisitor, dar a fost "solutia" care a functionat. Ca am amintit de muls, multumesc inca o data lui office, care m-a ajutat vara trecuta cu o pompa, caci a mea cedase..
Histamina, tare haios trebuie sa fie Sebi tuns 0
Mari, felicitari lui Vladut pt suflatul nasucului! si L stie, uneori se prosteste, imi arata servetelul si sufla nasul (chiar daca nu are muci).

De cateva zile m-a uimit; mananca mai mult si chiar cu pofta supite/ciorbite; sper s-o tina cat mai mult.

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Doina, nu-i scoate somnul decat daca vezi ca se poate. Eu i l-am scos cand primul somn s-a apropiat de pranz, adica nu mai adormea usor la 10 si daca pana la 11 nu era adormit nu mai insistam. Treptat am ajuns la un somn.
Histamina trebuie sa fie haios Sebi cand isi cauta parul. Sotul vrea sa-l tundem, mie imi place cu "cretulini" care de la tuns nu mai sunt asa frumosi
Mari, ce bine ca Vlad isi sufla nasul, asta ajuta si pentru urechi (o prietena a avut probleme cu fetita ca facea otite repetate si dr-ita o punea sa faca exercitii de suflat cu nasul in lumanare)
Nico, s-o tina Larisa tot asa cu mancatul, desi tu nu te-ai prea plans de ea ca nu mananca.
Just-me ai facut ciorba cu bucatele?

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

DAA...CAMI - succes total , ma rog , bucatelele sunt mici si bine fierte .
Hello
Eu sunt tare obosita , acum de cand D are un singur somn ziua nu apuc sa ma odihnesc . Azi m-am pus langa ea si am reusit sa atipesc 20 minute , eu nu pot dormi ziua ...noaptea tot la 12 ma culc , pana la 22 sta ea treaza , apoi un pic de leneveala a se citi relaxare la un film si gata ziua .
Am sa incerc si maine varianta asta : la amiaza supa , iar dupa masa (la 19)felul 2 legume cu ceva . Doua feluri cred ca e prea mult pentru ea la amiaza , iar seara sa-i dau supa parca nu prea merge .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Intru sa va salut si eu pe ziua de azi.

Nicopic, multumim de aprecieri. Alexandru e bine, continuam tratamentul cu antibiotic (mai avem maine si poimaine), iar saptamana viitoare mergem la control, sa vedem daca mai e inflamata urechea.

Alynta, v-ati facut bine? Merg baietii la gradi? Of, ce greu trebuie sa-ti fie cand sunt toti bolnavi. Multa putere si sanatate piticilor.

just me, se pare ca Dara e pe drumul cel bun cu mancatul. Succes in continuare!

Histamina, trebuie sa fie tare simpatic! cheliuta.

Noi suntem bine, sper sa ramanem asa. Oricum, daca se mentine tiparul, saptamana asta trebuie sa fie buna, fara imbolnaviri. Sa vedem ce ne pregateste saptamana viitoare. Eu sper totusi sa mai ia si el o pauza.

Cam atat. Ma duc si eu la nani. Noapte buna!

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna de dimineata!

Cafeluta e servita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!

Hop si eu la cafeluzta nu am cum s-o ratez Anca este foarte buna, multumim si, cum zici tu, poate aroma ei mai atrage niste mamici

Noi am revenit ieri la programul de somn cu 2 reprize pe zi si a fost foarte bine, nici nu-l mai chinui sa-l schimb pana la vara.

M a dezvoltat o adevarata pasiune pentru miere Azi la fructele de dimineatza a vrut sa-i pun miere, ieri manca biscuiti si a vrut si miere.

O zi minunata si unica! (doar e o data la 4 ani

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

este haios strumf, insa eu am cosmar de cate ori ma uit, pt ca asociez cu copilasii de la oncologie, rasi in cap.
sunt nebuna, stiu, dar asta sunt.
mi-e ciuda ca am tuns cretusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Aseara a mers sotul cu baietii la orl-ist(el e soferul si deci persoana "deplasabila") si sunt bine! Azi i-am dus la gradi si cresa. "Respir" un pic. Am activitati cu Maria. Aseara am "servit" ceaiul cu setul din vitrina. Ia placut sa se joace. AM fost atenta sa nu le sparga!

Mergi la inceput