Copilasi iubiti de sept-oct (8)
Raspunsuri - Pagina 5
andreea88 spune:
buna seara fetele !
va servesc cu prajituri de casa a la socrela 3 feluri mi-a adus azi si suc...![]()
am recuperat tot ce ati scris...mie nu imi merge netul am un stick de wireless acum si merge asa greu...
Legat de lapte praf nan3 papam 500-600ml pe zi...
Legat de DA si Nu...raspunde la intrebari folosindu-le pe ambele....
Multa sanatate bolnaviorilor!!!
Doina ieri am fost in parc ,astazi am fost la o matusa a sotului era ziua ei,iar pe seara am fost la niste prieteni...
..ieri a zis un nou cuvant"ochi"....va doresc o noapte linistita,copilasi cuminti...ma duc la somnic ca sunt obosita![]()

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490
ancamak spune:
Buna de dimineata!
Va invitam la o cafeluta de la noi de acasa
.
Azi noapte am avut un moment de circa o ora de urlat fara niciun rezultat dar in rest am dormit foarte bine
andreea88 spune:
buna ziua fetele!
am fost putin pe afara in jurul blocului,am hranit copilul si acum doarme...eu mananc niste stafide in ciocolata va servesc
si cola
va doresc o saptamana frumoasa!!!va pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490
alynta27 spune:
Buna! Nu am intrat ca i-am avut bolnaviori- am ajuns la antibiotice! Nu m-am simtit asa bine- nu am avut chef de nimic... Am spalt mereu rufe, gatit, curatenie, tratamente la toti!
camisv spune:
Buna seara,
Alynta multa sanatate si pentru tine multa putere
.
Anca, cum este acasa? s-a rezolvat cu apa?
La noi astazi a fost soare dar vant, noi totusi am iesit in parc caci asa a fost "comanda"
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
doina_1984 spune:
Buna!
Alynta, multa sanatate copilasilor si tie multa putere! 
Noi am experimentat azi un singur somn pe zi, dar M a fost tare marait chiar daca a dormit 2 ore jumatate legat. Asa ca de maine sper sa revenim la programul nostru de 2 reprize de cate o ora - o ora jumatate. I-am dat si programul meselor peste cap, a sarit si o masa 
O noapte linistita!
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
donna79 spune:
Seara buna!
Multumesc mult pentru urari, imi tot propuneam sa intru sa va povestesc dar n-am reusit pana acum. In septembrie vom avea un nou membru al familiei si sunt asa fericita... de n-ar fi greata crunta, dar asta e, n-o sa tina o vesnicie.
Sa va povestesc si despre Tudor acum: este foarte foarte solicitant, indispus din pricina maselutelor umflate (pana acum avem doar 8 dinti si un colt de masea), mancarea inca o papa blenduita, chiar daca altfel primeste gustari pe care le rontzaie cu placere, nu vorbeste (singurul cuvant in momentul asta e "hamm") dar intelege orice (prea multe chiar), misuna, se catara, face o multime de traznai dar e un haios si ii iertam nazbatiile repede :D
pentru mamici si copii!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) si
10+
ancamak spune:
Buna de dimineata!
Cafeluta e servita!

Donna
, te mai asteptam cu vesti bune.
Cami, azi dimineata ne-am trezit iar apa inghetata
, deoarece acum avem un artficiu prin care sa avem apa. Deoarece teava principala inca este inghetata in pamant
alynta27 spune:
Biuna dimineata!
De maine sper sa-i duc pe baieti la gradi si cresa si sa intru in "normal"!
Dona felicitari!!! Sarcina usoara!
camisv spune:
Buna dimineata,
saptamana asta fara cappuccino, numai ceai de fructe![]()
Donna, sa ai sarcina usoara si las ca trece ea si perioada de greturi (eu n-am avut dar stiu din teorie
)
Anca si la noi a fost f. frig (-8,5) asa ca nu ma mir ca v-a inghetat iar apa.
nu mai pot scrie ca vrea si T.![]()
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)