Copilasi iubiti de sept-oct (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna seara fetele !va servesc cu prajituri de casa a la socrela 3 feluri mi-a adus azi si suc...
am recuperat tot ce ati scris...mie nu imi merge netul am un stick de wireless acum si merge asa greu...

Legat de lapte praf nan3 papam 500-600ml pe zi...
Legat de DA si Nu...raspunde la intrebari folosindu-le pe ambele....
Multa sanatate bolnaviorilor!!!
Doina ieri am fost in parc ,astazi am fost la o matusa a sotului era ziua ei,iar pe seara am fost la niste prieteni...

..ieri a zis un nou cuvant"ochi"....va doresc o noapte linistita,copilasi cuminti...ma duc la somnic ca sunt obosita

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna de dimineata!

Va invitam la o cafeluta de la noi de acasa.
Azi noapte am avut un moment de circa o ora de urlat fara niciun rezultat dar in rest am dormit foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna ziua fetele!

am fost putin pe afara in jurul blocului,am hranit copilul si acum doarme...eu mananc niste stafide in ciocolata va servescsi cola

va doresc o saptamana frumoasa!!!va pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Nu am intrat ca i-am avut bolnaviori- am ajuns la antibiotice! Nu m-am simtit asa bine- nu am avut chef de nimic... Am spalt mereu rufe, gatit, curatenie, tratamente la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna seara,
Alynta multa sanatate si pentru tine multa putere.
Anca, cum este acasa? s-a rezolvat cu apa?

La noi astazi a fost soare dar vant, noi totusi am iesit in parc caci asa a fost "comanda"

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!

Alynta, multa sanatate copilasilor si tie multa putere!

Noi am experimentat azi un singur somn pe zi, dar M a fost tare marait chiar daca a dormit 2 ore jumatate legat. Asa ca de maine sper sa revenim la programul nostru de 2 reprize de cate o ora - o ora jumatate. I-am dat si programul meselor peste cap, a sarit si o masa

O noapte linistita!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Seara buna!

Multumesc mult pentru urari, imi tot propuneam sa intru sa va povestesc dar n-am reusit pana acum. In septembrie vom avea un nou membru al familiei si sunt asa fericita... de n-ar fi greata crunta, dar asta e, n-o sa tina o vesnicie.

Sa va povestesc si despre Tudor acum: este foarte foarte solicitant, indispus din pricina maselutelor umflate (pana acum avem doar 8 dinti si un colt de masea), mancarea inca o papa blenduita, chiar daca altfel primeste gustari pe care le rontzaie cu placere, nu vorbeste (singurul cuvant in momentul asta e "hamm") dar intelege orice (prea multe chiar), misuna, se catara, face o multime de traznai dar e un haios si ii iertam nazbatiile repede :D

pentru mamici si copii!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna de dimineata!

Cafeluta e servita!
Donna, te mai asteptam cu vesti bune.
Cami, azi dimineata ne-am trezit iar apa inghetata, deoarece acum avem un artficiu prin care sa avem apa. Deoarece teava principala inca este inghetata in pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Biuna dimineata!
De maine sper sa-i duc pe baieti la gradi si cresa si sa intru in "normal"!
Dona felicitari!!! Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,
saptamana asta fara cappuccino, numai ceai de fructe

Donna, sa ai sarcina usoara si las ca trece ea si perioada de greturi (eu n-am avut dar stiu din teorie)
Anca si la noi a fost f. frig (-8,5) asa ca nu ma mir ca v-a inghetat iar apa.

nu mai pot scrie ca vrea si T.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput