Copilasi iubiti de sept-oct (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!

Beau si eu a 2a cafea cu voi M doarme si eu doar ce-am terminat mancarea, asa ca ma relaxez la un serial

Ana, si M mananca inca blenduit, eu una m-am saturat, dar ce sa-i fac.
just me, felicitari pentru mancatul bucatele, sper sa reusim si noi
mari paun, La multi ani!!! pentru Ema.
Mariuk, ce bine ca dormiti asa mult
Anca, iti tin pumnii sa se faca vremea frumoasa si sa va mutati la voi acasa
camisv, e bine daca tie iti convine ora la care se trezeste, eu una n-as functiona asa devreme
donna, felicitari pentru bebe!

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Buna dimineta!

Donna, felicitari! Sarcina usoara si copilas sanatos!

Mari_paun, la multi ani Emei! Sa fie fericita, si voi toti alaturi de ea. pentru Petru.

Cami, ei, acum nu trebuie sa te descurajeze experienta noastra. Poate nu-i la toti la fel. Bine, de trecut, tot trebuie sa treaca prin ele, dar se pare ca Alexandru prefera dozele soc. Sa speram ca Tudor o sa o ia mai domol.
Cu greutatea, daaa, tot asa, categoria pana. De mancat mananca foarte bine si daca e bine in rest, asta e.
Cu limba, banuiesc ca intelege ce i se spune la cresa. Eu am facut teste cu chestii de genul "hai sa mancam", "hai la nani" si reactioneaza la fel ca atunci cand ii spun in romana. In rest, nu stiu ce mai vorbesc ei pe acolo, dar imi inchipui ca se descurca. Vom vedea mai bine cand incepe sa vorbeasca mai de-adevaratelea.

Mari, sa o tineti tot asa cu noptile!

Ana, Anca, chiar nu cred ca trebuie sa va faceti griji. Fiecare are ritmul lui si cred ca e inca mult prea devreme sa va ganditi ca ceva poate fi in neregula. Cum spunea si Cami, daca reactioneaza la ce-i vorbiti voi, intelege, atunci este foarte bine.

O duminica frumoasa!

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fetele!

Ref la "da si nu", L este momentan pozitiva si rapunde cu Da la intreb de genul: vrei...? iti place..? daca ne jucam (o gadilam sau o dam uta sau facem pe calutul..) si ea mai vrea spune "da da da", adica ca mai vrea
Ref la somn L se culca pe la 11 si se trezeste dupa ora 9 dim; in intervalul asta nu-i mai dau laptic, cel mult apa daca o aud molfaind; nu de alta dar m-am dezobisnuit eu sa ma trezesc la ora 4 sau 5 sa ma mulg..
justme, cum se mai simte Dara?
hadrianae, tare frumusel si haios este Alexandru mai are probleme cu urechiusa?
donna, felicitari pt bb2 si sarcina usoara!
mari_paun, la multi ani pt Ema, sa fie sanatoasa, norocoasa si frumoasa! poate ne arati si noua poze de la petrecere; sanatate sotului!
Mari, felicitari lui Vladut pt somnicul de azi noapte!

Duminica placuta!

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Salutare fetelor!

N-am mai intrat cam de o saptamana cred, am avut o perioada cam aiurea. Micuta a facut o gastroenterocolita destul de urata, am ajuns din nou la urgenta de data asta in perfuzii. Foare greu am reusit sa o "conving" sa stea cuminte, nici nu vreau sa-mi mai amintesc. Eu am avut aceleasi simptome ca si ea, drept urmare mi-au recomandat sa nu-i mai dau san, asa ca de voie de nevoie am intarcat-o. 3 nopti cred ca ne-au injurat vecinii non-stop..... Singurul lucru bun din toata povestea asta e ca vrea sa manance doar mancare neblenduita....poate e cam devreme sa ma pronunt, pt ca inca ne refacem si o sa-i mai dau vreo cateva zile mancare de "regim".

Voi ce lapte praf folositi? L-ati ales la sugestia unui medic sau ati avut alte criterii de selectie? Cam cat lapte beau bebelusii vostri la o masa?  Eu acum trebuie sa-mi fac temele la capitolul cu lapte praf......

Doina, cu intarziere ...La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

in seara asta ne mutam acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Hello
D face nani cu tati asa ca eu bantui pe aici.Am fost afara dar e un vant groaznic, sper sa nu faca rosu in gat (data trecuta la vant , a facut).
Ieri la plimbare a adormit in carucior , nu am vazut cand ca nu o lasam , asa ca am stat amandoi afara cu copilul sa , evident ca nu a dormit cat trebuia si toata ziua a fost nasoala , noi obositi ea cu chef ....nu mai repet experienta ever .
Azi i-am dat peste si a papat , ton din conserva de la Calvo .
D a avut nasul infundat , dar am tratat-o cu indiferenta glumesc of corce , cu oscilo si seara i-am facut infuzie langa patut cu musetel si nelipsitul Inhalant baby .
Eu lapte ii dau MILUMIL , am citit ca-l accepta copii mai bine decat pe NAN, la D ii place , acum eu cred ca e si in functie de buget , altii dau HUMANA ...
Deci..sa nu va inchipuiti ca am mai repetat experienta cu bucatele doar atunci la supa s-a intamplat , legumele la masa de pranz tot blenduite sunt , saptamana viitoare ii fac supa si va anunt daca papa .
Eu nu sunt consecventa , la olita nici macar nu o pun , am 2 una langa scari in living , sta un bebe in ea si alta in baie , dar nu pun copilul daca ea vrea uneori sa se aseze imbracata k daca nu....mai la vara ....no, mie imi place sa am bebelus inca ca altul nu mai fac
Odihna placuta , eu ma bag la Master Chef pe vplay (asa ma relaxez)

Mergi la inceput

Buna!

Anca, ma bucur pentru voi
just me, nici eu nu-l stresez cu olitza - sta pe ea imbracat, stie pentru ce e, dar cand vreau sa-l dezbrac fuge. Cand se incalzeste incepem sa fim mai perseverenti
pianna, multa sanatate! Multumesc pentru urari Eu ii dau NAN3, cu NAN am inceput si daca i-a mers bine am mers tot pe aceeasi gama. Am auzit, de la alte mamici, ca nu le dau copiilor NAN ca ar avea mult fier, eu i-am facut analizele lui M si au iesit ok.
nicopic, inca te mai mulgi? Nu suge deloc?
hadrianae, multa sanatate!

Mergi la inceput

Azi am stat si noi mai mult afara a fost si cald: 10 grade am dat o tura de parc, era plin de copilasi Andreea m-am tot uitat dupa voi.

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic - azi i-am facut lui M o reteta noua cu ficatzei si a mancat foarte bine, el caruia nu-i placeau.

- 2 cartofi
- 1/2 ceapa mica
- 3 ficatzei pasare
- 50 g lapte
- o linguritza unt
- o lingurita smantana
Se fierb ficatzeii, se schimba apa si se pun si cartofii si ceapa. Se lasa la fiert pana scade apa. Se blenduiesc toate si se adauga untul, smantana si laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Doina mi-am notat reteta, poate reusesc si eu sa-i dau lui Tudor, caci nici el nu mai vrea de vreo cateva luni sa manance ficat.
Pianna, uff prin ce ati trecut, bine ca s-a terminat! Noi tot NAN bem, cu asta a inceput in maternitate (ca si voi) si asa am continuat. Acum o sa trecem la NAN4! Am citit de HIPP organic ca ar fi la gust mai asemanator cu laptele matern, eu am luat odata cand T. refuza laptele dar nu am vazut diferenta!
Anca, cum este acasa?
Just_me, de ce nu ai continuat cu mancarea pasata cu furculita? cam asta ar fi urmatoarea etapa.

sa aveti o seara si o noapte linistita!

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput