Copilasi iubiti de sept-oct (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Hop si eu cu ceaiul, desi ar merge si o cafea caci junior a stat treaz o ora azi-noapte. Nu stiu de une obiceiul asta, ca nu plange, se trezeste si apoi se tot foieste pana readoarme. Inca mai doarme, ca deh este obosit

Anca, simpatic Ionut, data viitoare spune-i 7.30. Am auzit de testul Portage!

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Buna dimineata !
S-a produs minunea , D a dormit toata noaptea de la 22 la 6.40 , no...asta da viata .
Acum doarme , sper ca nu mai mult de 1 ora , ne mai invartim in casa , papam si apoi afara .
CAMI - sper ca trezitul sa nu devina obisnuinta , iar minunea noastra sa devina obisnuinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Multumesc de raspunsuri!!

La cat mai multe nopti linistite fara treziri si chef de povesti

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

6+

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Vlad a fost agitat noaptea trecuta si azi pana la pranz. Dupa somnul de dupa amiaza e alt copil, e vesel si bine dispus. Acum ne jucam si comunicam ,,verbal'' (fiecare cu propriile cuvinte/limba romana/straina)

Mergi la inceput

seara buna,
la noi a fost cald si am stat mult in parc. Sper sa fie tot asa si sa ne reluam bunul obicei cu parcul, asa poate devine si el mai sociabil. Astazi a luat jucaria unei fetite si n-a vrut sa o dea pe-a lui in schimb, s-a lasat cu urlete dar asa va invata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Am intrat doar sa va spun ce "cadou" mia facut Ioana ieri. AM luat un cub verde in mana si am intrebato ce culoare are, spre surprinderea mea chiar a raspuns cu "vede" (adica verde) asta in conditiile in care nu am mai "exersat" culorile de ceva timp. La fel de bine a raspuns si pt rosu. Ma lasat cu gura cascata la propriu.

Sunt si ingrijorata, i-am facut analize de sange, iar sideremia a iesit cu 30 unitati peste val maxima :( si unele elemente ale sangelui variaza fata de valorile normale, si doar marti ma primeste doctorita sa vb de rezultate. Incerc sa nu ma gandesc la ele[:) ca altfel nu mai rezist pana marti.

Va doresc un weekend placut :).

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna de dimineata!

Cafeluta e servita! Cine doreste mai pot oferi si un ceai cu echinacee, miere si lamaie.
Cameluska, mult succes. Poate e indicat sa repeti analiza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!

Eu servesc o cafea, foarte buna

cameluska, vezi ca este un site unde poti sa te orientezi sa-ti interpretezi analizele, asta ca sa stai linistita pana ajungeti la doctor

O zi minunata!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

buna dimineata,
cappuccino, ciocolata, suc, prajitura sau ce vrea fiecare ... "turcul plateste" ... astazi face juniorul meu 1 an si jumatate

La multi ani! si pentru Ioana cea desteapta ... eu nici nu m-am gandit sa-l invat culorile (dar de la tine mai fur idei). Cameluska, nu te stresa cu analizele pana nu afli o parere competenta si oricum ele trebuiesc repetate. M-ai pus pe ganduri, caci noi nu i-am facut lui T. pana acum analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

camisv, LA MULTI ANI!!! Multumim pentru tratatie

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput