Copilasi iubiti de sept-oct (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Inca odata la multi ani mamici!!!!

piana eu i-am dat mazare de pe la 1 an si o luna i-am pus in supa....apoi i-am facut tocanita cu cartofi ,pui si mazare si nu i-a placut...au trecut ceva luni de cand nu i-am mai facut ...nu a balonat-o sau altceva....i-am dat la masa de pranz ora13...si i-am dat dupa-amiaza supa ora 17...le-am inversat....cu gandul sa nu o baloneze...

va pup eu azi am program de sopping

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

eu al doilea cappuccino, asta asa ca mi-a fost pofta si astazi fac ce vreau

Just_me, referitor la masa de seara si la noi este cam sarac meniul, pentru ca daca ii dau ceva mai consistent (asta daca vrea) nu mai imi bea laptele. Asa ca si noi papam mamaliga cu branza, iaurt, gris cu lapte si iaurt (nu-i place simplu), paste cu branza, cartof copt cu cascaval. Eu zic ca-i OK si sa-i repeti felul II de la pranz, eventual mai pune ceva in el sa fie putin schimbat (ex. smantana, branza, cascaval).

Anca, eu zic ca esti o mama responsabila daca ai fost la evaluare. Ma bucur ca te-ai linistit si parca vad ca in curand o sa-i zici sa mai taca. Cand ai timp poate ne povestesti ce l-a pus sa faca.

Mari, deci nu-i singur Tudor cu aspiratorul. Astazi nu putea sa adoarma ca-mi tot arata priza unde punem aspiratorul

Pianna, la inceput nu i-a placut, chiar si-a facut greata cand i-am pus-o in mana, dar acum facem "suluri" impreuna si arici (infigem bete de chibrit). Vezi ca este plastilina de la Play-Doh non-toxica (eu am luat de la Real). Hrean nu am folosit, instinctul imi spune sa-i dai daca-i place, bineinteles nu in cantitati mari.

Vanyy, ce mai face Dimitris ca n-ai mai povestit nimic de el. Ce retete bune ai tu de prin zona?

Bebecris, cum sunteti acum? a mai racit David?

Histamina, cand ai tu timp sa gatesti pentru micul mofturos? Eu te admir, mai ales ca bucataria nu-i pasiunea mea. Si eu zic ca Sebi papa bine!

Andreea, un din partea mea pentru fetita ta cuminte, care doarme mult sa creasca mare!

si pentru restul fetelor

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

La multi ani mamicilor!!!!!!!!!

scuze ca imi bag nasul pe aici fara sa si scriu.....

De mancarica... eu am preferat sa adaptez mancarea noastra la nevoile Elisei. Am redus cantitatea de condimente, adaosuri gen delikat sau altele folosesc doar din an in pasti si in cantitati foarte mici. Fasole i-am dat si ei dar numai zeama si nu am avut probleme. Data urmatoare cand voi gati ceva cu fasole vreau sa-i dau si boabe ca sa vad daca ii place

Tot am vrut sa intreb dar nefiind suficient de prezenta aici m-am abtinut.... Eu am intrerupt alaptatul cu cateva zile inainte sa implineasca Elisa 1 an si 4 luni( de fapt a fost ceva de genul eu nu am oferit, ea nu a cerut) ca incepuse sa apara pe test urma de bb2. De atunci am inceput sa-i dau lapte de vaca dimineata si seara chiar daca mi-a refuzat tot timpul orice fel de lapte inafara de titi.
Acum singurul lapte pe care il accepta e cel de 1.5 grasime la care adaug 2 masuri de LP in 250ml. De incercat am incercat toate variantele posibile si doar asta a functionat. La vara mai vreau sa incerc laptele de capra daca va avea soacra suficient
Nu stiu cat de bine fac ca ii amestec LP in lapte de vaca si as vrea sa imi spuneti parerea voastra.

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

6+

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona_bm
scuze ca imi bag nasul pe aici fara sa si scriu.....

Ramona, esti oricand binevenita! In primul rand felicitari pentru bebe2
Citat:

De mancarica... eu am preferat sa adaptez mancarea noastra la nevoile Elisei.

Si eu ii dau in general ce avem noi. Acum mi-am amintit ca i-am dat si eu ciorba de fasole, fara boabe si a fost OK.
Citat:

Nu stiu cat de bine fac ca ii amestec LP in lapte de vaca si as vrea sa imi spuneti parerea voastra.

Nu spun din experienta, dar cred ca nu-i nici o problema. Ba chiar am citit ca asa s-ar face mai usor trecerea de la LP la LV combinandu-le.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

mult de jobuit.

lapte de capra incerc chiar de azi,cel de vaca constipa rau de tot,iar noi suntem veterani.

cred ca voi lua niste mazare sa-i faca o crema faina.
nu mai stiu ce sa gasesc.

am facut prajitura postata ieri cu musli,cu mici ugradari si a iesit super buna.

tati al mancat-o pe nerasuflate,chiar si eu am mancat-o,desi detest orice gust dulce, strumf a tratat-o cu eject.
fug de cacasa cu banii de paine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

La multi ani, dragi mamici! sa fiti mereu iubite, fericite si apreciate! multi -ici
O zi frumoasa si distractie placuta!

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR !
Am avut o zi asa ca sa o tin minte , D a adormit afara 1 ora cu toate ca am incercat sa o trezesc , cand s0a trezit am urcat pentru papa si apoi din nou afara , abia acum incerca tati sa o culce dar eu sunt franta .
A primit si D flori ,de fapt un cosulet cu flori de la tati se uita asa mirata ...
Avem prima vanataie in frunte , era cu tati si a dat cu capul de perete
Referitor la combinatia de lapte , e k ca asa se face trecerea , la D i-am dat la somnul de acum lv si l-a baut dupa ce i-am combinat doar 2 zile , insa seara am sa-i dau in continuare lp.
Am stat ieri intr-o florarie 1 ora , ce bine era in anii trecuti .....
O seara faina si lasati-va alintate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Ramona, noi te mai asteptam.
Cami, revin maine cu amanunte privind vizita la psiholog.
O seara excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

fetelor sper ca ati avut o zi speciala si frumoasa azi....

pe mine m-a dus sotul sa imi cumpar hainute....

va pup pe toate....va doresc o noapte linistita....noapte buna

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Doamnele mele, cafeluta e servita!
La noi azi noapte a nins si inca mai fulguieste.
Azi noapte pe la ora 3 i-am spus lui IOnut ca-i dau tzatza doar daca pana la ora 7 nu-l mai aud. S-a mai trezit la 7 fara un minut.
Referitor la vizita la psiholog. Mi-a pus mie intrebari despre cam ce stie sa faca, dar mai mult l-a urmarit pe el. L-a pus sa execute anumite comenzi, sa deseneze, sa se joace cu diverse jucarii. S-a facut testul Portage care in anumite conditii indica probleme de autism sau ADHD.

Mergi la inceput